Lacetti klub fórum
2025. április 24. - 22:03:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 241528 alkalommal)
Fer962
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #1470 Dátum: 2008. április 05. - 20:18:39 »

Na, megvolt a heti sportom. 6 köbméter kandallófa glédába rakása...Jó móka Mosolyog
Akkor ma elmókáztál rendesen egy darabig...   Kacsint

Ma már fűteni sem kell Vigyorog
Kivállasodtam, olyan lettem, mint a terminátor Vigyorog
De hisz fát pakoltál.   He
Terminátor akkor leszel, ha biciklizel! /élő szövet a fém vázon/   Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Fáj minden porcikám, Te meg röhögtetsz és leesek a forgófotelból Vigyorog
Ilyen állapotban, miért forgóba ülsz? Aztán csodálkozol He Vigyorog
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #1471 Dátum: 2008. április 05. - 20:52:17 »

Na, megvolt a heti sportom. 6 köbméter kandallófa glédába rakása...Jó móka Mosolyog
Akkor ma elmókáztál rendesen egy darabig...   Kacsint

Ma már fűteni sem kell Vigyorog
Kivállasodtam, olyan lettem, mint a terminátor Vigyorog
De hisz fát pakoltál.   He
Terminátor akkor leszel, ha biciklizel! /élő szövet a fém vázon/   Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Fáj minden porcikám, Te meg röhögtetsz és leesek a forgófotelból Vigyorog
Ilyen állapotban, miért forgóba ülsz? Aztán csodálkozol He Vigyorog
Mert így legalább főnöknek érezhetem magam Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1472 Dátum: 2008. április 06. - 10:17:44 »

Nálam is van néhány köbméter.Szívesen látlak!Csak azért, hogy lássam Te hogyan csinálod!!!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #1473 Dátum: 2008. április 06. - 12:51:22 »

Nálam is van néhány köbméter.Szívesen látlak!Csak azért, hogy lássam Te hogyan csinálod!!!
Köszi, de 2 évig nem szeretnék ilyesmit csinálni Mosolyog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1474 Dátum: 2008. április 06. - 13:43:53 »

Arany szíve van MNT Cartársnak, nem? Meghívott mókázni...  Kacsint
Majd a veszprémi talin megnézzük, Ő hogy is csinálja...  Vigyorog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1475 Dátum: 2008. április 06. - 14:32:24 »

Arany szíve van MNT Cartársnak, nem? Meghívott mókázni...  Kacsint
Majd a veszprémi talin megnézzük, Ő hogy is csinálja...  Vigyorog
Addig talán lesz annyi időm, hogy egy kicsit összerámoljak!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1476 Dátum: 2008. április 06. - 17:44:14 »

Ősszel jöhetsz hozzám is, hogy edzésben maradj. Nálam csak 60 mázsát kell bepakolni.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1477 Dátum: 2008. április 06. - 17:52:51 »

Addig talán lesz annyi időm, hogy egy kicsit összerámoljak!
[/quote]

Ha meg nem, akkor tudok ócsóért nitroglicerint.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1478 Dátum: 2008. április 06. - 17:56:18 »

Nnnnna.
Akkor én most áttelepültem 7 hétre a kies Gdyniába.

Gidy Apu!
Te is sztrájkolsz holnap?
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1479 Dátum: 2008. április 06. - 19:54:58 »

Nnnnna.

Gidy Apu!
  Kedveseim! Holnap jó napotok lesz, mert a MÁV már éjféltől sztrájkol, a BKV meg csak üzemkezdettől 13 óráig, tehát lehet érvényesülni több olympiai számban: gyaloglás, maratoni futás, kerékpározás, lovaglás, uszás, evezés, kajak- kenú (Duna partiaknak), lehet pekingi kvótát szerezni bűszke országunknak. Persze alternativáknak ott van a dúgóban való autózás sajáttal, vagy taxival, illetve nem elmozdulni a jó kis lakásunkból, ami szerintem a legjobb megoldás!  Vigyorog Gondolom holnap lesz itt nyüzsgés a fórumon több helyen is? He Most engem fogtok utálni? He Vagy pedig átlátjátok a helyzet fonákságát? He Kacsint Mindenesetre én szeretni foglak titeket továbbra is! Vigyorog Vegyük az ügy jó oldalát: délelött nem törünk össze egyetlen autót sem, nem csukjuk rá senkire az ajtót, nem hagyjuk ott a futó utast, és nem megyünk át a piroson! (Jani sofőrje sem!) Vigyorog Szép lesz az élet továbbra is, csak egy kicsit nehezebb! Kacsint Captain jókor húzott el! Vigyorog Mindenkinek a legjobbakat kívánom, tényleg!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
rebelpeak
Teljes tag

« Hozzászólás #1480 Dátum: 2008. április 06. - 20:07:31 »

Gidy! amit holnap megspóroltok benzinen meg áramon, azt mind az antal attilának adjátok, vagy a demszkyt is meghívjátok egy sörre?! Vigyorog
Naplózva
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1481 Dátum: 2008. április 06. - 21:38:53 »

Nnnnna.

Gidy Apu!
  Kedveseim! Holnap jó napotok lesz, mert a MÁV már éjféltől sztrájkol, a BKV meg csak üzemkezdettől 13 óráig, tehát lehet érvényesülni több olympiai számban: gyaloglás, maratoni futás, kerékpározás, lovaglás, uszás, evezés, kajak- kenú (Duna partiaknak), lehet pekingi kvótát szerezni bűszke országunknak. Persze alternativáknak ott van a dúgóban való autózás sajáttal, vagy taxival, illetve nem elmozdulni a jó kis lakásunkból, ami szerintem a legjobb megoldás!  Vigyorog Gondolom holnap lesz itt nyüzsgés a fórumon több helyen is? He Most engem fogtok utálni? He Vagy pedig átlátjátok a helyzet fonákságát? He Kacsint Mindenesetre én szeretni foglak titeket továbbra is! Vigyorog Vegyük az ügy jó oldalát: délelött nem törünk össze egyetlen autót sem, nem csukjuk rá senkire az ajtót, nem hagyjuk ott a futó utast, és nem megyünk át a piroson! (Jani sofőrje sem!) Vigyorog Szép lesz az élet továbbra is, csak egy kicsit nehezebb! Kacsint Captain jókor húzott el! Vigyorog Mindenkinek a legjobbakat kívánom, tényleg!
Nagy buli lesssszzzzzz. De a MÁV már pihenhetne mert nincs esélyük.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1482 Dátum: 2008. április 07. - 12:19:12 »

Gidy! amit holnap megspóroltok benzinen meg áramon, azt mind az antal attilának adjátok, vagy a demszkyt is meghívjátok egy sörre?! Vigyorog
  Nnnna túl vagyok a sztrájkon. Rebelpeak elárulom, hogy még jobban spóroltunk Antal Attilának, és áttételesen az új világot építő Demszky 4-es metró Gábornak, mert a gázolajat spóroltuk meg, ami még drágább, mint a benzin. A buszok ugyanis dizelek! De ezt Te is tudtad nyílván, csak elirtad, de a pontosság kedvéért kijavítottam. Amúgy reggel bementem a szolgálati járattal, ott elbeszélgettünk, ki-ki kártyázott, sakkozott, aludt, majd végzéskor szépen haza slattyogtam, bár a végén felültem a néhány 1-es villamos egyikére, mert pont jött, amikor beruháztam a mai kenyeret. Hogy tudjátok a sztrájkra Magyarországon nincs alap, így nem is fizetik a mai napot. Néhány villamos kiment, és egy pár busz is, de tőlünk senki sem, beleértve a trolikat is, mi 100%-osak voltunk. Jó ötlet volna adománykoncertet rendezni AA-nak, hogy ne haljon éhen, mert másfél évi céggyilkosságért kiderült, hogy nem 60 milcsi a végkielégítése, csak 48 milcsi, igaz ehhez hozzájön 12 milcsi prémium is, tehát így jön ki a 60 milcsi, ami ugyebár egész más már! Kacsint Csoda, hogy itt tart az ország? He ..., és hány ilyen van még? He Röhej!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1483 Dátum: 2008. április 07. - 19:14:11 »

Segítség kellene! A kedvenc lányomnak, Katának elromlott a kombi hűtője. Budán a XI.-ik kerületben lakik. Van-e valakinek megbízható jó hűtőgépszerelője, aki megcsinálná sűrgősen, és nem tenné anyagilag tönkre Katát? Nagyon megköszönném, és persze ő is! Ide, vagy privibe várom válaszát a jótevőnknek! Előre is köszi, ha lesz segítség!
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1484 Dátum: 2008. április 07. - 19:19:31 »

Segítség kellene! A kedvenc lányomnak, Katának elromlott a kombi hűtője. Budán a XI.-ik kerületben lakik. Van-e valakinek megbízható jó hűtőgépszerelője, aki megcsinálná sűrgősen, és nem tenné anyagilag tönkre Katát? Nagyon megköszönném, és persze ő is! Ide, vagy privibe várom válaszát a jótevőnknek! Előre is köszi, ha lesz segítség!
Bárcsak értenék a hűtőkhöz! Hmmm.... Vigyorog  Vigyorog Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 129   Fel

Ugrás: