|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1471 Dátum: 2008. április 05. - 20:52:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1472 Dátum: 2008. április 06. - 10:17:44 » |
|
Na, megvolt a heti sportom. 6 köbméter kandallófa glédába rakása...Jó móka  Nálam is van néhány köbméter.Szívesen látlak!Csak azért, hogy lássam Te hogyan csinálod!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1473 Dátum: 2008. április 06. - 12:51:22 » |
|
Na, megvolt a heti sportom. 6 köbméter kandallófa glédába rakása...Jó móka  Nálam is van néhány köbméter.Szívesen látlak!Csak azért, hogy lássam Te hogyan csinálod!!! Köszi, de 2 évig nem szeretnék ilyesmit csinálni 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1474 Dátum: 2008. április 06. - 13:43:53 » |
|
Na, megvolt a heti sportom. 6 köbméter kandallófa glédába rakása...Jó móka  Nálam is van néhány köbméter.Szívesen látlak!Csak azért, hogy lássam Te hogyan csinálod!!! Köszi, de 2 évig nem szeretnék ilyesmit csinálni  Arany szíve van MNT Cartársnak, nem? Meghívott mókázni...  Majd a veszprémi talin megnézzük, Ő hogy is csinálja... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1475 Dátum: 2008. április 06. - 14:32:24 » |
|
Na, megvolt a heti sportom. 6 köbméter kandallófa glédába rakása...Jó móka  Nálam is van néhány köbméter.Szívesen látlak!Csak azért, hogy lássam Te hogyan csinálod!!! Köszi, de 2 évig nem szeretnék ilyesmit csinálni  Arany szíve van MNT Cartársnak, nem? Meghívott mókázni...  Majd a veszprémi talin megnézzük, Ő hogy is csinálja...  Addig talán lesz annyi időm, hogy egy kicsit összerámoljak!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1476 Dátum: 2008. április 06. - 17:44:14 » |
|
Na, megvolt a heti sportom. 6 köbméter kandallófa glédába rakása...Jó móka  Ősszel jöhetsz hozzám is, hogy edzésben maradj. Nálam csak 60 mázsát kell bepakolni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1477 Dátum: 2008. április 06. - 17:52:51 » |
|
Addig talán lesz annyi időm, hogy egy kicsit összerámoljak! [/quote] Ha meg nem, akkor tudok ócsóért nitroglicerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1478 Dátum: 2008. április 06. - 17:56:18 » |
|
Nnnnna. Akkor én most áttelepültem 7 hétre a kies Gdyniába.
Gidy Apu! Te is sztrájkolsz holnap?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1479 Dátum: 2008. április 06. - 19:54:58 » |
|
Kedveseim! Holnap jó napotok lesz, mert a MÁV már éjféltől sztrájkol, a BKV meg csak üzemkezdettől 13 óráig, tehát lehet érvényesülni több olympiai számban: gyaloglás, maratoni futás, kerékpározás, lovaglás, uszás, evezés, kajak- kenú (Duna partiaknak), lehet pekingi kvótát szerezni bűszke országunknak. Persze alternativáknak ott van a dúgóban való autózás sajáttal, vagy taxival, illetve nem elmozdulni a jó kis lakásunkból, ami szerintem a legjobb megoldás!  Gondolom holnap lesz itt nyüzsgés a fórumon több helyen is?  Most engem fogtok utálni?  Vagy pedig átlátjátok a helyzet fonákságát?  Mindenesetre én szeretni foglak titeket továbbra is!  Vegyük az ügy jó oldalát: délelött nem törünk össze egyetlen autót sem, nem csukjuk rá senkire az ajtót, nem hagyjuk ott a futó utast, és nem megyünk át a piroson! (Jani sofőrje sem!)  Szép lesz az élet továbbra is, csak egy kicsit nehezebb!  Captain jókor húzott el!  Mindenkinek a legjobbakat kívánom, tényleg!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
rebelpeak
|
 |
« Hozzászólás #1480 Dátum: 2008. április 06. - 20:07:31 » |
|
Gidy! amit holnap megspóroltok benzinen meg áramon, azt mind az antal attilának adjátok, vagy a demszkyt is meghívjátok egy sörre?! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1481 Dátum: 2008. április 06. - 21:38:53 » |
|
Kedveseim! Holnap jó napotok lesz, mert a MÁV már éjféltől sztrájkol, a BKV meg csak üzemkezdettől 13 óráig, tehát lehet érvényesülni több olympiai számban: gyaloglás, maratoni futás, kerékpározás, lovaglás, uszás, evezés, kajak- kenú (Duna partiaknak), lehet pekingi kvótát szerezni bűszke országunknak. Persze alternativáknak ott van a dúgóban való autózás sajáttal, vagy taxival, illetve nem elmozdulni a jó kis lakásunkból, ami szerintem a legjobb megoldás!  Gondolom holnap lesz itt nyüzsgés a fórumon több helyen is?  Most engem fogtok utálni?  Vagy pedig átlátjátok a helyzet fonákságát?  Mindenesetre én szeretni foglak titeket továbbra is!  Vegyük az ügy jó oldalát: délelött nem törünk össze egyetlen autót sem, nem csukjuk rá senkire az ajtót, nem hagyjuk ott a futó utast, és nem megyünk át a piroson! (Jani sofőrje sem!)  Szép lesz az élet továbbra is, csak egy kicsit nehezebb!  Captain jókor húzott el!  Mindenkinek a legjobbakat kívánom, tényleg! Nagy buli lesssszzzzzz. De a MÁV már pihenhetne mert nincs esélyük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1482 Dátum: 2008. április 07. - 12:19:12 » |
|
Gidy! amit holnap megspóroltok benzinen meg áramon, azt mind az antal attilának adjátok, vagy a demszkyt is meghívjátok egy sörre?!  Nnnna túl vagyok a sztrájkon. Rebelpeak elárulom, hogy még jobban spóroltunk Antal Attilának, és áttételesen az új világot építő Demszky 4-es metró Gábornak, mert a gázolajat spóroltuk meg, ami még drágább, mint a benzin. A buszok ugyanis dizelek! De ezt Te is tudtad nyílván, csak elirtad, de a pontosság kedvéért kijavítottam. Amúgy reggel bementem a szolgálati járattal, ott elbeszélgettünk, ki-ki kártyázott, sakkozott, aludt, majd végzéskor szépen haza slattyogtam, bár a végén felültem a néhány 1-es villamos egyikére, mert pont jött, amikor beruháztam a mai kenyeret. Hogy tudjátok a sztrájkra Magyarországon nincs alap, így nem is fizetik a mai napot.  Néhány villamos kiment, és egy pár busz is, de tőlünk senki sem, beleértve a trolikat is, mi 100%-osak voltunk. Jó ötlet volna adománykoncertet rendezni AA-nak, hogy ne haljon éhen, mert másfél évi céggyilkosságért kiderült, hogy nem 60 milcsi a végkielégítése, csak 48 milcsi, igaz ehhez hozzájön 12 milcsi prémium is, tehát így jön ki a 60 milcsi, ami ugyebár egész más már!  Csoda, hogy itt tart az ország?  ..., és hány ilyen van még?  Röhej!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1483 Dátum: 2008. április 07. - 19:14:11 » |
|
Segítség kellene! A kedvenc lányomnak, Katának elromlott a kombi hűtője. Budán a XI.-ik kerületben lakik. Van-e valakinek megbízható jó hűtőgépszerelője, aki megcsinálná sűrgősen, és nem tenné anyagilag tönkre Katát? Nagyon megköszönném, és persze ő is! Ide, vagy privibe várom válaszát a jótevőnknek! Előre is köszi, ha lesz segítség!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|