captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #150 Dátum: 2008. Március 05. - 13:24:43 » |
|
Az ész megáll és ácsorog. A helyi carvillanyász megtalálta a zárlat okát: a jobb oldali tükörben kicsúszott egy kábel a foglalatból (trehány szerelés?) és letestelt. Úgyhogy az autónak semmi baja. Ezen nem áll meg, hanem: tegnap pozitív hozzállásról téve tanúbizonyságot mindösszesen 1 db 30 A-s biztosítékot vettem, 250 forintért. A nagyméretűt, ami főbiztosíték. (Igazsághoz tartozik, hogy az autósboltban - Bosnyák tér- csak 1 db volt, tehát a hozzáállás nem volt nehéz). Viszont az tegnap este sikeresen kiolvadt. A helyi villanyásznal csak 20 és 40- es volt, amiket nem akart betenni, mivel saját bevallása szerint még soha nem nyúlt Lacettihez, de talán még Daewoohoz sem előzőleg. Ehhez képest végtelen türelemmel kereste a hibát és a kb. másfél órai elfoglaltságért 1000 forintot kért csak! És most áll meg az ész: a három helyi autósboltban, az autószerelőnél és a benzinkúton nem lehet ilyen biztosítékot kapni: Nincs. Még 20 vagy 40-es sem. Semmilyen. Most mehetek be miatta Pestre! Mert állítólag ez valami új típusú biztosíték, amit nem tartanak, mert főleg nyugati alkatrészekkel foglalkoznak. (Csak akkor miért írják ki az ajtó fölé / mellé, hogy "minden nyugati és keleti típushoz"? Lehet, hogyí a Lacsi déli?). Ja és meglehetősen béna vagyok, mert a villanyász kellett hozzá, hogy kivegye a rossz biztit. Én egyik főbiztit sem tudom kivenni. Valami trükje lenne?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #151 Dátum: 2008. Március 05. - 14:06:09 » |
|
Van kettő IWIW-es meghívóm! Cartársak, érdekel valakit, hogy küldjek neki? Az egyik a saját profilomból való, a másik a Chevrolet Lacetti-Klubos. E-mail cim kell csak hozzá, és küldöm.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #152 Dátum: 2008. Március 05. - 14:33:59 » |
|
Gidy! Várom a meneTrendet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #153 Dátum: 2008. Március 05. - 14:36:24 » |
|
Cap! Priviben elküldtem, nézegesd, és válassz, mikor milyen iránybe jössz!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #154 Dátum: 2008. Március 05. - 14:44:48 » |
|
Cap! Priviben elküldtem, nézegesd, és válassz, mikor milyen iránybe jössz!
Néztem, válaszoltam. Esetleg körbe, körbe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #155 Dátum: 2008. Március 05. - 14:46:54 » |
|
KRIPIC!!!!!
Válaszol a pár nappal ezelötti PÜ-re? Koordinátáid? A vöröset szereted vagy a szőkét? Bort, mármint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #156 Dátum: 2008. Március 05. - 14:59:30 » |
|
Sajnos nem lett tegnap új rekord, csak beállítás. Biztos a meccs rontotta el az esélyeket. Ma is BL: Real- Róma, lehet, hogy várnunk kell az új csúcsra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #157 Dátum: 2008. Március 05. - 15:30:24 » |
|
KRIPIC!!!!!
Válaszol a pár nappal ezelötti PÜ-re? Koordinátáid? A vöröset szereted vagy a szőkét? Bort, mármint.
Mea maxima culpa; válaszPÜ ment...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #158 Dátum: 2008. Március 05. - 15:46:50 » |
|
.. lehet, hogy várnunk kell az új csúcsra?
Az asszony is ezzel heccel 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #159 Dátum: 2008. Március 05. - 15:47:47 » |
|
KRIPIC!!!!!
Valahol írtam, hogy nemzetközi. Meg klasszikus is. Mert már latinul is! Mea maxima culpa; válaszPÜ ment...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #160 Dátum: 2008. Március 05. - 15:57:47 » |
|
KRIPIC!!!!!
Valahol írtam, hogy nemzetközi. Meg klasszikus is. Mert már latinul is! Mea maxima culpa; válaszPÜ ment... Ne EZT hogyan sikerült csinálnom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #161 Dátum: 2008. Március 05. - 15:58:53 » |
|
.. lehet, hogy várnunk kell az új csúcsra?
Az asszony is ezzel heccel  Húúú! De magas laszti! Lecsapjam? Lecsapjam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #162 Dátum: 2008. Március 05. - 16:18:18 » |
|
KRIPIC!!!!!
Valahol írtam, hogy nemzetközi. Meg klasszikus is. Mert már latinul is! Mea maxima culpa; válaszPÜ ment... Ne EZT hogyan sikerült csinálnom? Kérlek alázattal: a /quote ELÉ sikerült biggyesztened az üzit... (Ma megint nagyon jó vagyok...  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #163 Dátum: 2008. Március 05. - 16:22:50 » |
|
Ha valaki tudja cápa és jopek telefonszámát szóljon nekik! Akkor tuti a rekord!!!!
Hát mondjuk Neked kéne tudnod.  Megküldöm PÜ.-ben úgy mint tavaly... Kripcinek meg igaza van, ezt a bakit sokszor elkövetik az újak... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #164 Dátum: 2008. Március 05. - 17:34:34 » |
|
Ha valaki tudja cápa és jopek telefonszámát szóljon nekik! Akkor tuti a rekord!!!!
Hát mondjuk Neked kéne tudnod.  Megküldöm PÜ.-ben úgy mint tavaly... Kripcinek meg igaza van, ezt a bakit sokszor elkövetik az újak...  Mert nem vagyok egy kéjbordakrobata. Jopek, illenék, de az már fényévekkel ezelött volt, most viszont legalább már az egyik benne van a telcsimbe. (Hátha elhagyom, mi?). Lecsapjam a magas lasztit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|