Jopek
|
 |
« Hozzászólás #90 Dátum: 2008. Március 03. - 20:48:42 » |
|
Tisztelettel jelentem, mint ahogy megesküdtem, megoldottam az autófeltörés elleni védekezés problematikáját.Tökéletesen megoldható nem igényel plussz ráfordítást és minimális kompromisszumokra kényszerít csak. Sajnos aki ismeri a típus jellemzőit nagyon könnyen ki tudja nyitni az ajtót.Ezt meg lehet akadályozni csak nem itt fogom elmesélni, hogyan.A következő talin személyesen kibeszélhetjük akit érdekel.(Esetleg privátba megírom, csak ne járjon így többet senki!!!)
Szerintem akár neki is állhatsz azoknak a privát üziknek,mert mindenkit érdekel és nem akarunk várni a következő taliig.köszi.  Visszaküldenéd a privit? Mást is érdekel, de nem szívesen pötyögném le mégegyszer, had másoljam ki. Van a privinél mentési lehetőség. Csak ki kell pipálni az üzeneted alatti mezőben és csak utána elküldeni. Tudom ez most nem segít de legközelebb már talán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #91 Dátum: 2008. Március 03. - 21:05:53 » |
|
Capt. ! Csak tréfa, vidulás végett.  Értem én, csak nem szeretem  De tényleg nem köszöntem. Viszont a PÜ miért nem veszi a cápaFeri felhasználót? Várj csak ! CápaFeri, CápaFeri... Nem, nem ugrik be.... Hé! Kis c-vel írja a felhasználóit, nem? No mindegy. Jelezzetek vissza légyszi, hogy mind az öt PÜ-t megkaptátok-e!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #92 Dátum: 2008. Március 03. - 21:08:02 » |
|
Jopek! cápa! az előző nektek szólt! LadiGidy cartárs egyébként igazoltan van távol. Valami Krisz Reá nevű foszerral talizik. Állítólag a manus remek eredeti kiegészítőket tud szerezni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
 |
« Hozzászólás #93 Dátum: 2008. Március 03. - 21:10:35 » |
|
Jopek! cápa! az előző nektek szólt! LadiGidy cartárs egyébként igazoltan van távol. Valami Krisz Reá nevű foszerral talizik. Állítólag a manus remek eredeti kiegészítőket tud szerezni  Kiment a kocertre a Gidy? És vitt legalább egy diktafont? Jól penget ez a Krisz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #94 Dátum: 2008. Március 03. - 21:13:21 » |
|
Capt. ! Csak tréfa, vidulás végett.  Értem én, csak nem szeretem  De tényleg nem köszöntem. Viszont a PÜ miért nem veszi a cápaFeri felhasználót? Várj csak ! CápaFeri, CápaFeri... Nem, nem ugrik be.... Hé! Kis c-vel írja a felhasználóit, nem? No mindegy. Jelezzetek vissza légyszi, hogy mind az öt PÜ-t megkaptátok-e! Én igen és válaszoltam is!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #95 Dátum: 2008. Március 03. - 21:15:06 » |
|
Jopek! cápa! az előző nektek szólt! LadiGidy cartárs egyébként igazoltan van távol. Valami Krisz Reá nevű foszerral talizik. Állítólag a manus remek eredeti kiegészítőket tud szerezni  Ennek a Krisznek is SW-je van?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #96 Dátum: 2008. Március 03. - 21:16:52 » |
|
Jopek! cápa! az előző nektek szólt! LadiGidy cartárs egyébként igazoltan van távol. Valami Krisz Reá nevű foszerral talizik. Állítólag a manus remek eredeti kiegészítőket tud szerezni  Kiment a kocertre a Gidy? És vitt legalább egy diktafont? Jól penget ez a Krisz  Milyen koncert? Kiegészítőkért ment... Nem Epica-ja, de elötte Nubria lll-val nyomult.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #97 Dátum: 2008. Március 03. - 21:17:51 » |
|
Jopek! cápa! az előző nektek szólt! LadiGidy cartárs egyébként igazoltan van távol. Valami Krisz Reá nevű foszerral talizik. Állítólag a manus remek eredeti kiegészítőket tud szerezni  Ennek a Krisznek is SW-je van? Road To Hell with lacetti sw....... 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #98 Dátum: 2008. Március 03. - 21:19:44 » |
|
Jopek! cápa! az előző nektek szólt! LadiGidy cartárs egyébként igazoltan van távol. Valami Krisz Reá nevű foszerral talizik. Állítólag a manus remek eredeti kiegészítőket tud szerezni  Captain! Pü.-k megjöttek. Ha nem bánod holnap reagálnék. Most mennem kell. Szia! Ja és szerintem Gidy már a szinpadon van és tagokat toboroz ide. De hogy az ember holnap már bejelöli az IWIW-en a Lacsi klubot az biztos. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #99 Dátum: 2008. Március 03. - 21:27:24 » |
|
Jopek! cápa! az előző nektek szólt! LadiGidy cartárs egyébként igazoltan van távol. Valami Krisz Reá nevű foszerral talizik. Állítólag a manus remek eredeti kiegészítőket tud szerezni  Captain! Pü.-k megjöttek. Ha nem bánod holnap reagálnék. Most mennem kell. Szia! Ja és szerintem Gidy már a szinpadon van és tagokat toboroz ide. De hogy az ember holnap már bejelöli az IWIW-en a Lacsi klubot az biztos.  Oké, persz, rohanj. Ja és csörgess meg, ha erre jársz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #100 Dátum: 2008. Március 03. - 21:32:14 » |
|
Jopek! cápa! az előző nektek szólt! LadiGidy cartárs egyébként igazoltan van távol. Valami Krisz Reá nevű foszerral talizik. Állítólag a manus remek eredeti kiegészítőket tud szerezni  Ennek a Krisznek is SW-je van? Road To Hell with lacetti sw.......  Road To Hell with lacetti sw.......and with Juliette..... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #101 Dátum: 2008. Március 03. - 21:44:52 » |
|
Jopek! cápa! az előző nektek szólt! LadiGidy cartárs egyébként igazoltan van távol. Valami Krisz Reá nevű foszerral talizik. Állítólag a manus remek eredeti kiegészítőket tud szerezni  Ennek a Krisznek is SW-je van? Road To Hell with lacetti sw.......  Road To Hell with lacetti sw.......and with Juliette.....  a Juliette- t magyaráznád? Nem hinném, hogy a Shakespeare félére gondolsz....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #102 Dátum: 2008. Március 03. - 21:48:33 » |
|
Jopek! cápa! az előző nektek szólt! LadiGidy cartárs egyébként igazoltan van távol. Valami Krisz Reá nevű foszerral talizik. Állítólag a manus remek eredeti kiegészítőket tud szerezni  Ennek a Krisznek is SW-je van? Road To Hell with lacetti sw.......  Road To Hell with lacetti sw.......and with Juliette.....  a Juliette- t magyaráznád? Nem hinném, hogy a Shakespeare félére gondolsz.... A Juliette című zenemű szól a Lacsettiben, miközben a pokol felé tartó úton hajt.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #103 Dátum: 2008. Március 03. - 21:54:22 » |
|
Jopek! cápa! az előző nektek szólt! LadiGidy cartárs egyébként igazoltan van távol. Valami Krisz Reá nevű foszerral talizik. Állítólag a manus remek eredeti kiegészítőket tud szerezni  Ennek a Krisznek is SW-je van? Road To Hell with lacetti sw.......  Road To Hell with lacetti sw.......and with Juliette.....  a Juliette- t magyaráznád? Nem hinném, hogy a Shakespeare félére gondolsz.... A Juliette című zenemű szól a Lacsettiben, miközben a pokol felé tartó úton hajt. Sajna mindig amuzikális voltam, buktam is énekből...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #104 Dátum: 2008. Március 03. - 21:59:12 » |
|
FIGYELEM! GIDY ONLINE! AKKOR NEM IS VOLT AZ OLYAN JÓ KONCERT!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|