Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #75 Dátum: 2008. Március 03. - 18:32:00 » |
|
Minden rendben van Jani? Az a szaladós néni jobban tetszett nekem.  Majd szolok neki, hogy szaladjon át hozzád! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #76 Dátum: 2008. Március 03. - 19:41:11 » |
|
Tisztelettel jelentem, mint ahogy megesküdtem, megoldottam az autófeltörés elleni védekezés problematikáját.Tökéletesen megoldható nem igényel plussz ráfordítást és minimális kompromisszumokra kényszerít csak. Sajnos aki ismeri a típus jellemzőit nagyon könnyen ki tudja nyitni az ajtót.Ezt meg lehet akadályozni csak nem itt fogom elmesélni, hogyan.A következő talin személyesen kibeszélhetjük akit érdekel.(Esetleg privátba megírom, csak ne járjon így többet senki!!!)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #77 Dátum: 2008. Március 03. - 19:47:05 » |
|
Tisztelettel jelentem, mint ahogy megesküdtem, megoldottam az autófeltörés elleni védekezés problematikáját.Tökéletesen megoldható nem igényel plussz ráfordítást és minimális kompromisszumokra kényszerít csak. Sajnos aki ismeri a típus jellemzőit nagyon könnyen ki tudja nyitni az ajtót.Ezt meg lehet akadályozni csak nem itt fogom elmesélni, hogyan.A következő talin személyesen kibeszélhetjük akit érdekel.(Esetleg privátba megírom, csak ne járjon így többet senki!!!)
Szerintem akár neki is állhatsz azoknak a privát üziknek,mert mindenkit érdekel és nem akarunk várni a következő taliig.köszi. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #78 Dátum: 2008. Március 03. - 19:50:41 » |
|
ÜDVÖZLET CARTÁRSAK!
ITTHON VAGYOK!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)
STOCZ! EMÍL MENT! LADY! PÜ MENT! ATHEE! FELVESZED A TELEFONT?
Na végre! Már nagyon vártunk! Minden rendben amúgy? Köszi. Mivel eggyel odább rámszóltál, láthatod, hogy van némi gondom. Csajk sajna nem tudom kivel megosztani és emészt. Még ide sem merem beírni, közben meg felőröl..l Ki tudja, ki olvas minket?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #79 Dátum: 2008. Március 03. - 19:53:42 » |
|
ÜDVÖZLET CARTÁRSAK!
Na végre! Már nagyon vártunk! Minden rendben amúgy? Köszi. Mivel eggyel odább rámszóltál, láthatod, hogy van némi gondom. Csajk sajna nem tudom kivel megosztani és emészt. Még ide sem merem beírni, közben meg felőröl..l Ki tudja, ki olvas minket? A szólásért bocsesz, de nincs kivételezés.  Ellenben tudok valamiben segíteni? Ha gondolod írd le PÜ-ben! Remélem megoldódik a gondod! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #80 Dátum: 2008. Március 03. - 20:03:14 » |
|
ÜDVÖZLET CARTÁRSAK!
Na végre! Már nagyon vártunk! Minden rendben amúgy? Köszi. Mivel eggyel odább rámszóltál, láthatod, hogy van némi gondom. Csajk sajna nem tudom kivel megosztani és emészt. Még ide sem merem beírni, közben meg felőröl..l Ki tudja, ki olvas minket? A szólásért bocsesz, de nincs kivételezés.  Ellenben tudok valamiben segíteni? Ha gondolod írd le PÜ-ben! Remélem megoldódik a gondod! Üdv! Nehogyámmá bocsánatot kérjél!  Amióta hazajött még azt sem mondta, hogy Szia Jopek !  Erre nincs bocsánat...( Persze akkor jó vótam neki, mikó kint vót a nagyvizen...ehh.. ) Ps: Talán privi or email, ha ez segít?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #81 Dátum: 2008. Március 03. - 20:16:12 » |
|
ÜDVÖZLET CARTÁRSAK!
Na végre! Már nagyon vártunk! Minden rendben amúgy? Köszi. Mivel eggyel odább rámszóltál, láthatod, hogy van némi gondom. Csajk sajna nem tudom kivel megosztani és emészt. Még ide sem merem beírni, közben meg felőröl..l Ki tudja, ki olvas minket? A szólásért bocsesz, de nincs kivételezés.  Ellenben tudok valamiben segíteni? Ha gondolod írd le PÜ-ben! Remélem megoldódik a gondod! Üdv! Nehogyámmá bocsánatot kérjél!  Amióta hazajött még azt sem mondta, hogy Szia Jopek !  Erre nincs bocsánat...( Persze akkor jó vótam neki, mikó kint vót a nagyvizen...ehh.. ) Ps: Talán privi or email, ha ez segít? Hűűű! Ha tényleg ilyen bunkó voltam, akkor bocs! Írok PÜ-t!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #82 Dátum: 2008. Március 03. - 20:20:24 » |
|
Capt. ! Csak tréfa, vidulás végett. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #83 Dátum: 2008. Március 03. - 20:21:56 » |
|
Capt. ! Csak tréfa, vidulás végett.  Értem én, csak nem szeretem  De tényleg nem köszöntem. Viszont a PÜ miért nem veszi a cápaFeri felhasználót?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #84 Dátum: 2008. Március 03. - 20:23:47 » |
|
Capt. ! Csak tréfa, vidulás végett.  Értem én, csak nem szeretem  De tényleg nem köszöntem. Viszont a PÜ miért nem veszi a cápaFeri felhasználót? Pedig itt vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #85 Dátum: 2008. Március 03. - 20:27:27 » |
|
Capt. ! Csak tréfa, vidulás végett.  Értem én, csak nem szeretem  De tényleg nem köszöntem. Viszont a PÜ miért nem veszi a cápaFeri felhasználót? Várj csak ! CápaFeri, CápaFeri... Nem, nem ugrik be....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #86 Dátum: 2008. Március 03. - 20:38:50 » |
|
Szerintem akár neki is állhatsz azoknak a privát üziknek,mert mindenkit érdekel és nem akarunk várni a következő taliig.köszi.  Visszaküldenéd a privit? Mást is érdekel, de nem szívesen pötyögném le mégegyszer, had másoljam ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #87 Dátum: 2008. Március 03. - 20:44:17 » |
|
Szerintem akár neki is állhatsz azoknak a privát üziknek,mert mindenkit érdekel és nem akarunk várni a következő taliig.köszi.  Visszaküldenéd a privit? Mást is érdekel, de nem szívesen pötyögném le mégegyszer, had másoljam ki. Küldtem 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #88 Dátum: 2008. Március 03. - 20:45:56 » |
|
Szerintem akár neki is állhatsz azoknak a privát üziknek,mert mindenkit érdekel és nem akarunk várni a következő taliig.köszi.  Visszaküldenéd a privit? Mást is érdekel, de nem szívesen pötyögném le mégegyszer, had másoljam ki. Küldtem  Köszi megkaptam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
 |
« Hozzászólás #89 Dátum: 2008. Március 03. - 20:46:50 » |
|
EMBEREK! Észlelte már valaki hogy 12-en be vagyunk jelentkezve? Akkor ez egy virtuális minitali?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|