captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. Március 02. - 17:24:24 » |
|
hee! Bútort szerelsz? Köll segítség? Éles ám a szekercém :-)
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. Március 02. - 17:25:23 » |
|
Úgy értem Athee! Szvsz egész pontosan hol van ez a célobjektum?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. Március 02. - 17:29:40 » |
|
Úgy értem Athee! Szvsz egész pontosan hol van ez a célobjektum? Ja, bútort szerelek, és WTCC futamot nézek. Jöhetsz, ha gondolod.  Jössz ki felőletek a 10-es felé, és a gimi előtt (ha jössz akkor jobbra) szép hosszú fehér kerítés parkolóval. Na ott bemész és ott van bent. Van valami ruhabolt is vele szemben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. Március 02. - 17:33:06 » |
|
Úgy értem Athee! Szvsz egész pontosan hol van ez a célobjektum? Ja, bútort szerelek, és WTCC futamot nézek. Jöhetsz, ha gondolod.  Jössz ki felőletek a 10-es felé, és a gimi előtt (ha jössz akkor jobbra) szép hosszú fehér kerítés parkolóval. Na ott bemész és ott van bent. Van valami ruhabolt is vele szemben. Csak rá kell vennem az asszonyt a soförködésre. Akkor hozok szekercét, gyújtóst... Még mi kell a bútorhoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. Március 02. - 17:36:32 » |
|
Úgy értem Athee! Szvsz egész pontosan hol van ez a célobjektum? Ja, bútort szerelek, és WTCC futamot nézek. Jöhetsz, ha gondolod.  Jössz ki felőletek a 10-es felé, és a gimi előtt (ha jössz akkor jobbra) szép hosszú fehér kerítés parkolóval. Na ott bemész és ott van bent. Van valami ruhabolt is vele szemben. Csak rá kell vennem az asszonyt a soförködésre. Akkor hozok szekercét, gyújtóst... Még mi kell a bútorhoz? Ma már semmi, mert a kicsit befejezem mindjárt. A többi holnapra marad. Szabin vagyok.  Azért köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. Március 02. - 17:39:34 » |
|
Úgy értem Athee! Szvsz egész pontosan hol van ez a célobjektum? Ja, bútort szerelek, és WTCC futamot nézek. Jöhetsz, ha gondolod.  Jössz ki felőletek a 10-es felé, és a gimi előtt (ha jössz akkor jobbra) szép hosszú fehér kerítés parkolóval. Na ott bemész és ott van bent. Van valami ruhabolt is vele szemben. Csak rá kell vennem az asszonyt a soförködésre. Akkor hozok szekercét, gyújtóst... Még mi kell a bútorhoz? Ma már semmi, mert a kicsit befejezem mindjárt. A többi holnapra marad. Szabin vagyok.  Azért köszi! Félsz, hogy szétkapom? Nyugi, az enyém is onnét van! Azt a sörfőzdét meg megnézem holnap, mert elkobozták tőlem a kocsikulcsokat. Pedig annyi józanságom még van, hogy a Swiftbe akartam beülni. De rövidesen megisszuk az a nedűt, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. Március 02. - 17:41:13 » |
|
Úgy értem Athee! Szvsz egész pontosan hol van ez a célobjektum? Ja, bútort szerelek, és WTCC futamot nézek. Jöhetsz, ha gondolod.  Jössz ki felőletek a 10-es felé, és a gimi előtt (ha jössz akkor jobbra) szép hosszú fehér kerítés parkolóval. Na ott bemész és ott van bent. Van valami ruhabolt is vele szemben. Csak rá kell vennem az asszonyt a soförködésre. Akkor hozok szekercét, gyújtóst... Még mi kell a bútorhoz? Ma már semmi, mert a kicsit befejezem mindjárt. A többi holnapra marad. Szabin vagyok.  Azért köszi! Félsz, hogy szétkapom? Nyugi, az enyém is onnét van! Azt a sörfőzdét meg megnézem holnap, mert elkobozták tőlem a kocsikulcsokat. Pedig annyi józanságom még van, hogy a Swiftbe akartam beülni. De rövidesen megisszuk az a nedűt, ugye? Megbeszéljük. Holnap felhívlak. Délután ráérek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. Március 02. - 17:43:46 » |
|
Úgy értem Athee! Szvsz egész pontosan hol van ez a célobjektum? Ja, bútort szerelek, és WTCC futamot nézek. Jöhetsz, ha gondolod.  Jössz ki felőletek a 10-es felé, és a gimi előtt (ha jössz akkor jobbra) szép hosszú fehér kerítés parkolóval. Na ott bemész és ott van bent. Van valami ruhabolt is vele szemben. Csak rá kell vennem az asszonyt a soförködésre. Akkor hozok szekercét, gyújtóst... Még mi kell a bútorhoz? Ma már semmi, mert a kicsit befejezem mindjárt. A többi holnapra marad. Szabin vagyok.  Azért köszi! Félsz, hogy szétkapom? Nyugi, az enyém is onnét van! Azt a sörfőzdét meg megnézem holnap, mert elkobozták tőlem a kocsikulcsokat. Pedig annyi józanságom még van, hogy a Swiftbe akartam beülni. De rövidesen megisszuk az a nedűt, ugye? Megbeszéljük. Holnap felhívlak. Délután ráérek. Oké, bár lehet hogy holnap Gidy felé csámpázok majd. Majd csak most beszélek vele. Délelött rám is shoppingolást mér a sors - UTÁLOK!!!!!!!! - de legalább nem bútort!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. Március 02. - 17:52:36 » |
|
Athee! Megyek matekleckét írni. Ha még emlékszem az elsős középiskolai tananyagra....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. Március 02. - 19:41:12 » |
|
ÜDVÖZLET CARTÁRSAK!
ITTHON VAGYOK!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)
STOCZ! EMÍL MENT! LADY! PÜ MENT! ATHEE! FELVESZED A TELEFONT?
Na végre! Már nagyon vártunk! Minden rendben amúgy?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. Március 02. - 20:44:54 » |
|
Sajnálom, ami a gépeddel történt Mostnemtom! Gyanítom, hogy a navi miatt mentek be gyönyörű új járgányodba. Én ugyanazt az elvet követem, mint Ladlac is: amit a szem nem lát, azért a szív nem fáj! Navigációm nincs, előlapot még egy Tesco parkolóban is leveszem, táska, drágább kabát stb. nem a parkolóban, hanem még előtte egy semleges helyen kerül a csomitartóba, hogy az se legyen a parkolóban lekövetett mozzanat. Amíg kisebb volt a gyermek és a gyerekülése még egyben volt (támlája, övei stb, ami kell egy kicsi gyermekhez) még a gyerekülést is féltettem benne, mert opel gyári ülés, ami nem olcsó. Most már nem féltem, mert csak a magasítója kell. A riasztóról nekem nincsenek jó emlékeim. Bár éles helyzetben nem kellett, de régebbi autómban volt, és volt hogy meglökték...a kutya nem nézett oda, hiába visított. Az autókirámolókat sem érdekli ha visít, beverik az ablakot, aztán rámolnak. Nem kell autóban hagyni értéket, nem árt egy fólia, mert relatív egyben tartja az üveget és benyomni is nehéz, valamint arra kell törekedni, hogy magát az autót ne tudják könnyen elvinni. Ezért még egy váltózár sem árt, de nem sorozatban márkakereskedőnél beszerelt példány, hanem magánúton egyénileg! Ezek nem kizáró tényezők de nem a tiédet fogják feltörni/vinni, ha a mellette állóból ezek hiányoznak. 88-ban Kanadában voltunk unokatesóméknál. Nagybátyám -nagy megrökönyödésünkre- első este úgy hagyta a felhajtón a kocsit, hogy ablak lent félig, ajtó nyitva, csak kulcsot vette ki. Majd feltűnt, hogy minden este így tett. Egyik nap megkérdeztük, hogy -igaz nem egy rolls a gép (chrysler 3,5 liter V8 két ajtós amolyan kiscsaládi)- de nem fél, hogy valaki elviszi? Nagyot nevetett, majd jóízűen hozzátette:Bárcsak vinnék! ?? Megmagyarázta, hogy lopni max a kicsit kocsikázni akarók lopnak el autót. De ez nem gyakori, s különben sem baj. Csak ne találja meg a rendőrség az a lényeg, ugyanis akkor a biztosító annyit fizet, hogy vesz egy másikat, de nem egy ugyanolyan 8 évest, hanem egy újat, de legalábbis 1-2 éveset...merthogy annyit fezetnek érte! Nos akkor abban az egy hónapban rengeteget láttam az akkor még nálunk lévő átkoshoz képest, hogy rohad a kapitalizmus! Saccra kb 50 évvel voltunk akkor lemaradva fejlettségben. Rengeteget tudnék mesélni, de egy példa: már akkor egy! kártya volt a személyi, a jogsi, a lakcímkártya, sőt az USA-ba lépni is ezzel lehetett. Ezen kívül még egy kártya volt fontos: a bankkártya, ugyanis kp-t már régóta nem adtak fizetésként kézbe! Ha volt valakinek munkahelye, 500 dollárral bemehetett egy autószalonba és vehetett egy új autót (egy Pontiac Firebird (Knight Rider féle) autó 15000-20000 dollárért fogható volt, viszont egy VW Golf fapados 40000 dollárért futott, mint egy fullos Oldsmobile), és nem döglött bele a részletekbe! Vagy másik példa:ha vettél egy karton sört (egyesével nem lehetett venni, (ezt elősegítve a csavaros kupakját a másik üveg aljával lehetett nyitni) 21 év alatt nem is tudtál venni és nem az élelmiszerbolt alapterületének fele volt tele alkohollal, -ott tilos volt árulni- hanem kizárólag Drug Store-ban lehetett kapni alkoholt és cigarettát is), és mondjuk a bolt előtt leejtetted, összetörött, kiszaladt az alkalmazott egy másik kartonnal és elnézést kért a rossz csomagolásért, majd gyorsan összetakarított. No az már akkor egy más világ volt! Csoda, hogy senki nem akar hazajönni még az 56-osok közül sem? Mindezeket annak apropóján írtam, hogy mától ismét nem kell vízum Kanadába és 3 hónapig lehet tartózkodni! Bocsánat, kicsit elragadtattam magam!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
rebelpeak
|
 |
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. Március 02. - 21:08:51 » |
|
Hello Nagy Fehér! Nem elragadtattad magad, hanem negatív honvágyad van! Ami teljesen természetes, hacsak 3 hónapot is éltél egy civilizált országban, a Kárpát-medencén kívül...ne érts félre, nem bánom, hogy magyarnak születtem, talán az a baj, hogy rosszkor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. Március 02. - 21:57:55 » |
|
Sziasztok! Igazából mindent elkövettem, hogy ne történhessen ilyesmi velem.Van fóliám, váltózáram, mindig eldugok mindent a kocsiban.A csomagtartóba nem lehet belátni.Ott hibáztam, hogy a GPS tartóját nem vettem le az ablakból.Nagyon jól tudják ezek a mocskok, hogy az esetek nagy részében nem viszed magaddal sem a GPS-t sem a rádió előlapját.Az ajtót olyan profi módon nyitották fel, hogy nem is vettem észre.Elindulás után kb 2-3 kilométer megtétele után , amikor be akartam lőni a GPS-t,vettem észre ,hogy valami nem stimmel.Akkor néztünk át mindent tüzetesen.Illetve akkor már nem volt mit átnézni.Pár perc múlva már jött is az sms, hogy meg akarják csapolni a bankszámlánk.Szerencse ez nem sikerült.A járgány ajtaját behorpasztották.Itt talán most nem írom le milyen egyszerű módon lehet kinyitni a Lacsik ajtaját.Személyesen majd a legközelebbi talin.Addigra ki fogom dolgozni az ellenszerét, és a védekezési technológiát, erre esküszöm!!!!!!!!!Remélem senki nem fog így járni, és igyekszem mindent megtenni azért, hogy ne is járhasson.Igazából lelkileg visel meg minket nagyon.Eddig sem szerettem Pestet, ezek után gondolhatjátok.Hát ez van.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. Március 02. - 22:51:01 » |
|
Egy kicsit más! A talin kérdeztétek a ködlámpa égő beszerzési lehetőségét ezért felteszem ide: http://www.slh.hu/?q=node/45Nem találtam adekvált helyet azért ide.Ja a miénkbe a PG-13 típusú való, és javaslom az 50 Wattos teljesítményűt.Nekem bejött és a foncsort sem bántotta eddig.Igaz nem is használom indokolatlanul és státusz szimbólumként.Ha jól emlékszem 2500 Ft volt a 2 db. kipostázva a lakásomra.Megrendeléstől számított 3 nap múlva.Így már van értelme a ködlámpának.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. Március 03. - 14:58:33 » |
|
Minden rendben van Jani? Az a szaladós néni jobban tetszett nekem. 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|