cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1440 Dátum: 2008. április 04. - 19:41:11 » |
|
Jani! Mert Neked volt?!?  Még maradt is?  Szerencsés alkat vagy! Marad, ezért ma vettem a lányomnak egy bicajt  Ja és még mindig maradt belőle!  Helyes kislány! Büszke vagy rá mi? Majdnem olyan szép, mint a fiam! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 04. - 19:43:40 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1441 Dátum: 2008. április 04. - 19:54:58 » |
|
Jani! Mert Neked volt?!?  Még maradt is?  Szerencsés alkat vagy! Marad, ezért ma vettem a lányomnak egy bicajt  Ja és még mindig maradt belőle!  Helyes kislány! Büszke vagy rá mi? Majdnem olyan szép, mint a fiam!  Te meg hajót vettél neki?  Azért az enyém szebb lány mint a tied.  Még szép, hogy büszke vagyok rá! Nem sok mindenhez értek, de ö jól sikerült. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1442 Dátum: 2008. április 04. - 20:05:41 » |
|
Jani! Mert Neked volt?!?  Még maradt is?  Szerencsés alkat vagy! Marad, ezért ma vettem a lányomnak egy bicajt  Ja és még mindig maradt belőle!  Helyes kislány! Büszke vagy rá mi? Majdnem olyan szép, mint a fiam!  Te meg hajót vettél neki?  Azért az enyém szebb lány mint a tied.  Még szép, hogy büszke vagyok rá! Nem sok mindenhez értek, de ö jól sikerült.  Max az autód szebb! De az én fiam bizony, hogy szebb fiú, mint a Tied!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1443 Dátum: 2008. április 04. - 20:10:13 » |
|
Max az autód szebb! De az én fiam bizony, hogy szebb fiú, mint a Tied! Mert nekem még nincs fiam, de majd lesz! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1444 Dátum: 2008. április 04. - 21:03:15 » |
|
Max az autód szebb! De az én fiam bizony, hogy szebb fiú, mint a Tied! Mert nekem még nincs fiam, de majd lesz!   Bibibiii! Nekem mindkettőből van! Persze gyönyörű a lányom, és roppant jóképüek a fiaim!  Nemcsak MNT-re, és Captainre gondolok most, hanem a vérszerintiekre is!  Nézzétek meg őket az IWIW-en, és majd ide is tesz fel a fiam- talán, akkor itt is megláthatjátok!  Amúgy gratula mindkettőtöknek, valóban szépek, sőt nagyonis!  Értük élünk! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1445 Dátum: 2008. április 04. - 21:05:04 » |
|
Max az autód szebb! De az én fiam bizony, hogy szebb fiú, mint a Tied! Mert nekem még nincs fiam, de majd lesz!   Bibibiii! Nekem mindkettőből van! Persze gyönyörű a lányom, és roppant jóképüek a fiaim!  Nemcsak MNT-re, és Captainre gondolok most, hanem a vérszerintiekre is!  Nézzétek meg őket az IWIW-en, és majd ide is tesz fel a fiam- talán, akkor itt is megláthatjátok!  Amúgy gratula mindkettőtöknek, valóban szépek, sőt nagyonis!  Értük élünk!  Én inkább egyenlőre csak gyakorlok 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1446 Dátum: 2008. április 04. - 21:07:32 » |
|
Max az autód szebb! De az én fiam bizony, hogy szebb fiú, mint a Tied! Mert nekem még nincs fiam, de majd lesz!   Bibibiii! Nekem mindkettőből van! Persze gyönyörű a lányom, és roppant jóképüek a fiaim!  Nemcsak MNT-re, és Captainre gondolok most, hanem a vérszerintiekre is!  Nézzétek meg őket az IWIW-en, és majd ide is tesz fel a fiam- talán, akkor itt is megláthatjátok!  Amúgy gratula mindkettőtöknek, valóban szépek, sőt nagyonis!  Értük élünk!  Én inkább egyenlőre csak gyakorlok  És mire gyakorolsz, fiúra vagy lányra? 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1447 Dátum: 2008. április 04. - 21:08:49 » |
|
Max az autód szebb! De az én fiam bizony, hogy szebb fiú, mint a Tied! Mert nekem még nincs fiam, de majd lesz!   Bibibiii! Nekem mindkettőből van! Persze gyönyörű a lányom, és roppant jóképüek a fiaim!  Nemcsak MNT-re, és Captainre gondolok most, hanem a vérszerintiekre is!  Nézzétek meg őket az IWIW-en, és majd ide is tesz fel a fiam- talán, akkor itt is megláthatjátok!  Amúgy gratula mindkettőtöknek, valóban szépek, sőt nagyonis!  Értük élünk!  Én inkább egyenlőre csak gyakorlok  És mire gyakorolsz, fiúra vagy lányra?  A családban csak lányok vannak...úgy hogy fiúra 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1448 Dátum: 2008. április 04. - 21:12:07 » |
|
Max az autód szebb! De az én fiam bizony, hogy szebb fiú, mint a Tied! Mert nekem még nincs fiam, de majd lesz!   Bibibiii! Nekem mindkettőből van! Persze gyönyörű a lányom, és roppant jóképüek a fiaim!  Nemcsak MNT-re, és Captainre gondolok most, hanem a vérszerintiekre is!  Nézzétek meg őket az IWIW-en, és majd ide is tesz fel a fiam- talán, akkor itt is megláthatjátok!  Amúgy gratula mindkettőtöknek, valóban szépek, sőt nagyonis!  Értük élünk!  Én inkább egyenlőre csak gyakorlok  És mire gyakorolsz, fiúra vagy lányra?  A családban csak lányok vannak...úgy hogy fiúra  Tudok adni receptet, ha érdekel mindkét nemre 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1449 Dátum: 2008. április 04. - 21:13:01 » |
|
Max az autód szebb! De az én fiam bizony, hogy szebb fiú, mint a Tied! Mert nekem még nincs fiam, de majd lesz!   Bibibiii! Nekem mindkettőből van! Persze gyönyörű a lányom, és roppant jóképüek a fiaim!  Nemcsak MNT-re, és Captainre gondolok most, hanem a vérszerintiekre is!  Nézzétek meg őket az IWIW-en, és majd ide is tesz fel a fiam- talán, akkor itt is megláthatjátok!  Amúgy gratula mindkettőtöknek, valóban szépek, sőt nagyonis!  Értük élünk!  Én inkább egyenlőre csak gyakorlok  És mire gyakorolsz, fiúra vagy lányra?  A családban csak lányok vannak...úgy hogy fiúra  Na akkor ha kell tanács, hozzám fordulhatsz nyugodtan! Nálunk van 4 fiú unoka, ezért nekem muszáj volt 1 lányt összehozni. Én megcsináltam amit a többiek nem tudtak. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1450 Dátum: 2008. április 04. - 21:13:33 » |
|
Max az autód szebb! De az én fiam bizony, hogy szebb fiú, mint a Tied! Mert nekem még nincs fiam, de majd lesz!   Bibibiii! Nekem mindkettőből van! Persze gyönyörű a lányom, és roppant jóképüek a fiaim!  Nemcsak MNT-re, és Captainre gondolok most, hanem a vérszerintiekre is!  Nézzétek meg őket az IWIW-en, és majd ide is tesz fel a fiam- talán, akkor itt is megláthatjátok!  Amúgy gratula mindkettőtöknek, valóban szépek, sőt nagyonis!  Értük élünk!  Én inkább egyenlőre csak gyakorlok  És mire gyakorolsz, fiúra vagy lányra?  A családban csak lányok vannak...úgy hogy fiúra  Tudok adni receptet, ha érdekel mindkét nemre  Ó, tanácsokat gyűjtöttem már az elmúlt évek alatt....főleg a katonaságnál 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1451 Dátum: 2008. április 04. - 21:17:36 » |
|
Max az autód szebb! De az én fiam bizony, hogy szebb fiú, mint a Tied! Mert nekem még nincs fiam, de majd lesz!   Bibibiii! Nekem mindkettőből van! Persze gyönyörű a lányom, és roppant jóképüek a fiaim!  Nemcsak MNT-re, és Captainre gondolok most, hanem a vérszerintiekre is!  Nézzétek meg őket az IWIW-en, és majd ide is tesz fel a fiam- talán, akkor itt is megláthatjátok!  Amúgy gratula mindkettőtöknek, valóban szépek, sőt nagyonis!  Értük élünk!  Én inkább egyenlőre csak gyakorlok  És mire gyakorolsz, fiúra vagy lányra?  A családban csak lányok vannak...úgy hogy fiúra  Tudok adni receptet, ha érdekel mindkét nemre  Ó, tanácsokat gyűjtöttem már az elmúlt évek alatt....főleg a katonaságnál  Nem tanácsot, receptet mondtam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1452 Dátum: 2008. április 04. - 21:20:13 » |
|
Max az autód szebb! De az én fiam bizony, hogy szebb fiú, mint a Tied! Mert nekem még nincs fiam, de majd lesz!   Bibibiii! Nekem mindkettőből van! Persze gyönyörű a lányom, és roppant jóképüek a fiaim!  Nemcsak MNT-re, és Captainre gondolok most, hanem a vérszerintiekre is!  Nézzétek meg őket az IWIW-en, és majd ide is tesz fel a fiam- talán, akkor itt is megláthatjátok!  Amúgy gratula mindkettőtöknek, valóban szépek, sőt nagyonis!  Értük élünk!  Én inkább egyenlőre csak gyakorlok  És mire gyakorolsz, fiúra vagy lányra?  A családban csak lányok vannak...úgy hogy fiúra  Tudok adni receptet, ha érdekel mindkét nemre  Ó, tanácsokat gyűjtöttem már az elmúlt évek alatt....főleg a katonaságnál  Nem tanácsot, receptet mondtam  Nem is tudtam, hogy boszorkánykonyhád van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1453 Dátum: 2008. április 04. - 21:22:17 » |
|
A késztermékeket bemutatom, ha kiváncsi vagy 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1454 Dátum: 2008. április 04. - 21:23:38 » |
|
A késztermékeket bemutatom, ha kiváncsi vagy  Ők a referencia anyag? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|