mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. Március 16. - 20:35:14 » |
|
Hihetetlen dolog történt az asszony nem vetette el a dolgot sőt elvi síkon meg is vásárolhatnám.Megmutatom neki képen és valószínű beállok én is a vásárlók táborába.Licitálás lesz?
Már csak az a kérdés ki szeretné használni Miután nem tervezték túlterhelésre , a gyerekek bohóckodhatnának vele. Asszem 90kg im lehet vele tekerni. Kicsihuszár, disznó és férfi 100 kg. alatt?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. Március 16. - 21:12:27 » |
|
Hihetetlen dolog történt az asszony nem vetette el a dolgot sőt elvi síkon meg is vásárolhatnám.Megmutatom neki képen és valószínű beállok én is a vásárlók táborába.Licitálás lesz?
Már csak az a kérdés ki szeretné használni Miután nem tervezték túlterhelésre , a gyerekek bohóckodhatnának vele. Asszem 90kg im lehet vele tekerni. Kicsihuszár, disznó és férfi 100 kg. alatt? Igen alatta vannak az emberek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. Március 19. - 21:31:13 » |
|
Valahol láttam,hogy a bicikli egészséges! Nekem van egy Koga Miyata országúti versenykerékpárom Eladó!
Kedves Gábor! Kerékpáros hozzászólásodat áthelyeztem a "motor, robogó, kerékpár" Topicba.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. Március 25. - 23:46:58 » |
|
Pénteken megnézném ezt a motorollert az autós szőnyegbe bugyolálva a motortér kapcsoló mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Március 26. - 08:26:48 » |
|
Pénteken megnézném ezt a motorollert az autós szőnyegbe bugyolálva a motortér kapcsoló mellett.
Rendben, ma felfújom a gumikat, megtöltöm az akksit. Le is fotózom a napsütésben, ha minden jól megy... Mivel BZSAZSA Cartárs elöbb indult rá nálad, odaadni csak akkor tudom, ha Ő lemondja, vagy eláll a beszerzéstől, addig nem akarok hitegetni senkit. Ha neki mégsem kell, akkor szabad a vásár...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Március 26. - 09:05:49 » |
|
Rendben, ma felfújom a gumikat, megtöltöm az akksit. Le is fotózom a napsütésben, ha minden jól megy... Mivel BZSAZSA Cartárs elöbb indult rá nálad, odaadni csak akkor tudom, ha Ő lemondja, vagy eláll a beszerzéstől, addig nem akarok hitegetni senkit. Ha neki mégsem kell, akkor szabad a vásár... Én sem gondoltam elhappolni senki elől.Csak megvizsgálom a további eshetőség kedvéért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Március 26. - 12:03:34 » |
|
Rendben, ma felfújom a gumikat, megtöltöm az akksit. Le is fotózom a napsütésben, ha minden jól megy... Mivel BZSAZSA Cartárs elöbb indult rá nálad, odaadni csak akkor tudom, ha Ő lemondja, vagy eláll a beszerzéstől, addig nem akarok hitegetni senkit. Ha neki mégsem kell, akkor szabad a vásár... Én nagyon szívesen lemondok MNT cartárs javára ,mivel nem tudom a Pesti utam időpontját!! Üdv bzsazsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. Március 26. - 14:34:08 » |
|
Rendben, ma felfújom a gumikat, megtöltöm az akksit. Le is fotózom a napsütésben, ha minden jól megy... Mivel BZSAZSA Cartárs elöbb indult rá nálad, odaadni csak akkor tudom, ha Ő lemondja, vagy eláll a beszerzéstől, addig nem akarok hitegetni senkit. Ha neki mégsem kell, akkor szabad a vásár... Én nagyon szívesen lemondok MNT cartárs javára ,mivel nem tudom a Pesti utam időpontját!! Üdv bzsazsa elvigyem?megmutassam?Nekem tényleg csak akkor ha nincs rá érdeklődő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. Március 26. - 17:42:24 » |
|
Rendben, ma felfújom a gumikat, megtöltöm az akksit. Le is fotózom a napsütésben, ha minden jól megy... Mivel BZSAZSA Cartárs elöbb indult rá nálad, odaadni csak akkor tudom, ha Ő lemondja, vagy eláll a beszerzéstől, addig nem akarok hitegetni senkit. Ha neki mégsem kell, akkor szabad a vásár... Én nagyon szívesen lemondok MNT cartárs javára ,mivel nem tudom a Pesti utam időpontját!! Üdv bzsazsa Srácok. Beszéljétek le, ne legyen sértődés és elviszi akinek jobban kell. Nekem tényleg mindegy, megnézhető, kipróbálható, akinek teccik elviszi... Ma lemostam, most töltőn van töldödni, de mosás után mentem vele egyet, pedig ősz óta nem volt használva, mégis ment...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. Március 26. - 18:19:55 » |
|
Rendben, ma felfújom a gumikat, megtöltöm az akksit. Le is fotózom a napsütésben, ha minden jól megy... Mivel BZSAZSA Cartárs elöbb indult rá nálad, odaadni csak akkor tudom, ha Ő lemondja, vagy eláll a beszerzéstől, addig nem akarok hitegetni senkit. Ha neki mégsem kell, akkor szabad a vásár... Én nagyon szívesen lemondok MNT cartárs javára ,mivel nem tudom a Pesti utam időpontját!! Üdv bzsazsa Srácok. Beszéljétek le, ne legyen sértődés és elviszi akinek jobban kell. Nekem tényleg mindegy, megnézhető, kipróbálható, akinek teccik elviszi... Ma lemostam, most töltőn van töldödni, de mosás után mentem vele egyet, pedig ősz óta nem volt használva, mégis ment... Hozd csak el pénteken aztán majd egyezkedünk, de mintha BZSAZSA lemondott volna róla!De szívesen várok míg ő is meg tudja nézni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. Március 26. - 18:21:32 » |
|
Rendben, ma felfújom a gumikat, megtöltöm az akksit. Le is fotózom a napsütésben, ha minden jól megy... Mivel BZSAZSA Cartárs elöbb indult rá nálad, odaadni csak akkor tudom, ha Ő lemondja, vagy eláll a beszerzéstől, addig nem akarok hitegetni senkit. Ha neki mégsem kell, akkor szabad a vásár... Én nagyon szívesen lemondok MNT cartárs javára ,mivel nem tudom a Pesti utam időpontját!! Üdv bzsazsa Srácok. Beszéljétek le, ne legyen sértődés és elviszi akinek jobban kell. Nekem tényleg mindegy, megnézhető, kipróbálható, akinek teccik elviszi... Ma lemostam, most töltőn van töldödni, de mosás után mentem vele egyet, pedig ősz óta nem volt használva, mégis ment... Hozd csak el pénteken aztán majd egyezkedünk, de mintha BZSAZSA lemondott volna róla!De szívesen várok míg ő is meg tudja nézni! Viszem Pénteken...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. Május 09. - 19:53:19 » |
|
Itt zokog a szobában a motoroli új Gazdára várva. Senki? Soha vissza nem térő ajánlat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Május 09. - 19:55:21 » |
|
Itt zokog a szobában a motoroli új Gazdára várva. Senki? Soha vissza nem térő ajánlat! Szombaton megyek érte!(Lurdy)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Június 12. - 18:27:24 » |
|
Itt zokog a szobában a motoroli új Gazdára várva. Senki? Soha vissza nem térő ajánlat! Szombaton megyek érte!(Lurdy) Elaludt a téma. Bezzeg a moci meg itt foglalja a helyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. Június 12. - 19:14:19 » |
|
Itt zokog a szobában a motoroli új Gazdára várva. Senki? Soha vissza nem térő ajánlat! Szombaton megyek érte!(Lurdy) Elaludt a téma. Bezzeg a moci meg itt foglalja a helyet. Mert nem jól reklámozod, de majd a Zsuzsi felül a gépre és a fotót felrakod ide, akkor még licitálni is fognak rá!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|