|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #316 Dátum: 2010. Június 16. - 19:31:00 » |
|
Valami nyikorog a bal oldalon, talán hátul. Gödör, fekvőrendőr esetén hallom. Holnap megyek szervízbe, megnézetem. Véletlenül hallottam meg, kikapcsoltam magnót és le volt húzva a bal1 ablak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #318 Dátum: 2010. Június 17. - 15:57:34 » |
|
Ja igen, általában 30-40-nel megyek át a fekvőrendőrön. Egyébként bal hátsó szilent nyikorog. Most már nem, bár a szervíz is mondta, hogy ideig-óráig jó lesz aztán ismét fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #319 Dátum: 2010. Június 18. - 12:25:27 » |
|
Ja igen, általában 30-40-nel megyek át a fekvőrendőrön. Egyébként bal hátsó szilent nyikorog. Most már nem, bár a szervíz is mondta, hogy ideig-óráig jó lesz aztán ismét fog. Érdekes,mert csak 0 fok alatt szokott elkezdeni nyikorogni.Vagy melyik sarkkörön jártál?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #320 Dátum: 2010. Június 18. - 12:33:14 » |
|
Ja igen, általában 30-40-nel megyek át a fekvőrendőrön. Egyébként bal hátsó szilent nyikorog. Most már nem, bár a szervíz is mondta, hogy ideig-óráig jó lesz aztán ismét fog. Érdekes,mert csak 0 fok alatt szokott elkezdeni nyikorogni.Vagy melyik sarkkörön jártál? lementem Dél-Afrikába meccset nézni Egyébként kb 10km után megint nyikorog. Nem tetszik ez nekem. Persze lehet, hogy eddig is nyikorgott, csak nem figyeltem fel rá, mivel zene mindig szól, ablakot meg nem nagyon húzom le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zozo80
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #321 Dátum: 2010. Augusztus 02. - 15:32:53 » |
|
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy az autóm lassú menetben, kanyarodáskor, lejtőn, vagy éppen fékezéskor recsegő hangot ad ki szerintem hátulról. Holnap viszem emiatt másodszor szervízbe, miútán először nekik nem csinálta. Van esetleg valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #322 Dátum: 2010. Augusztus 02. - 16:57:03 » |
|
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy az autóm lassú menetben, kanyarodáskor, lejtőn, vagy éppen fékezéskor recsegő hangot ad ki szerintem hátulról. Holnap viszem emiatt másodszor szervízbe, miútán először nekik nem csinálta. Van esetleg valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget.
Zozo! Elég egy helyre beírni a problémád, ha több helyre írod, attól nem javul meg. Mindig a megfelelő helyet válaszd, és, ha van rá tudor válasza, megkapod, mert segítünk, ha tudunk, egy helyen is. Amúgy sok szerencsét a hiba feltárásához! Eddig ilyen panasz nem volt, szerencsénkre, és pechedre. Üdv köztünk! Ja, és mivel állandó kérésünk ellenére Te sem írtad be a profilodba, hogy merre laksz, így még sokkal nehezebb segíteni, mert nem tudjuk, ki, milyen szerviz van közel Hozzád. Javaslom a hiány pótlását, ha nem titkosnak szeretnéd továbbra is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 02. - 17:03:21 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #323 Dátum: 2010. Augusztus 02. - 22:20:50 » |
|
Ja igen, általában 30-40-nel megyek át a fekvőrendőrön. Egyébként bal hátsó szilent nyikorog. Most már nem, bár a szervíz is mondta, hogy ideig-óráig jó lesz aztán ismét fog. Érdekes,mert csak 0 fok alatt szokott elkezdeni nyikorogni.Vagy melyik sarkkörön jártál? lementem Dél-Afrikába meccset nézni Egyébként kb 10km után megint nyikorog. Nem tetszik ez nekem. Persze lehet, hogy eddig is nyikorgott, csak nem figyeltem fel rá, mivel zene mindig szól, ablakot meg nem nagyon húzom le. Szilikonzsirral be kell nyomni.Azt nem mossa le a viz de más sem nagyon.Vagy keményitsd ki a futóművet mint én és nem mozog.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ufokiki
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #324 Dátum: 2010. Október 18. - 10:25:04 » |
|
nekem olyan kérdésem lenne, hogy elhúz balra...voltam futómű beállításon, ott megcserélték a két első kereket...azóta valamennyire javult a helyzet, de így sem tökéletes. jobban rákell tartanom, és elég zavaró a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #325 Dátum: 2010. Október 18. - 13:05:14 » |
|
nekem olyan kérdésem lenne, hogy elhúz balra...voltam futómű beállításon, ott megcserélték a két első kereket...azóta valamennyire javult a helyzet, de így sem tökéletes. jobban rákell tartanom, és elég zavaró a dolog.
A téli kerekekkel nekem is ilyen érzésem van,de nem mindig csinálja.Igaz indulásnál ezt is meghuzza egy kicsit.Nem tudom mi lehet.Szervizben is nézettem minden ok.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #326 Dátum: 2010. Október 18. - 14:44:52 » |
|
Nem tudom hol cserélték meg a kereket az első tengelyen és mennyi km után, de szerintem nem szerencsés, mert a forgásirány így megváltozik ami a gumi acélszerkezetének nem tesz jót. Esetleg az is lehet, hogy már eleve a gumi a hibás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #327 Dátum: 2010. Október 18. - 15:43:27 » |
|
Nem tudom hol cserélték meg a kereket az első tengelyen és mennyi km után, de szerintem nem szerencsés, mert a forgásirány így megváltozik ami a gumi acélszerkezetének nem tesz jót. Esetleg az is lehet, hogy már eleve a gumi a hibás. Jól beszél a kis pimasz! A forgás irányt nem szabad megváltoztatni! Elsőt hátulra, hátsót elsőre, de azonos oldalon, ha kell cserélni. Egy biztos, hogy be kell állítani a futóművet, és centírozni a kerekeket, és jónak kell lennie, ha nincs baja amúgy. Állításnál persze meg kell nézni, hogy az alkatrészek rendben vannak-e. Ha meg már félre kopott a gumi, akkor sajnos csak a csere a megoldás...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #328 Dátum: 2010. Október 18. - 16:12:08 » |
|
Nem tudom hol cserélték meg a kereket az első tengelyen és mennyi km után, de szerintem nem szerencsés, mert a forgásirány így megváltozik ami a gumi acélszerkezetének nem tesz jót. Esetleg az is lehet, hogy már eleve a gumi a hibás. Jól beszél a kis pimasz! A forgás irányt nem szabad megváltoztatni! Elsőt hátulra, hátsót elsőre, de azonos oldalon, ha kell cserélni. Egy biztos, hogy be kell állítani a futóművet, és centírozni a kerekeket, és jónak kell lennie, ha nincs baja amúgy. Állításnál persze meg kell nézni, hogy az alkatrészek rendben vannak-e. Ha meg már félre kopott a gumi, akkor sajnos csak a csere a megoldás... ...vagy volt törve a kocsi...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #329 Dátum: 2010. Október 20. - 14:35:48 » |
|
Nem tudom hol cserélték meg a kereket az első tengelyen és mennyi km után, de szerintem nem szerencsés, mert a forgásirány így megváltozik ami a gumi acélszerkezetének nem tesz jót. Esetleg az is lehet, hogy már eleve a gumi a hibás. Jól beszél a kis pimasz! A forgás irányt nem szabad megváltoztatni! Elsőt hátulra, hátsót elsőre, de azonos oldalon, ha kell cserélni. Egy biztos, hogy be kell állítani a futóművet, és centírozni a kerekeket, és jónak kell lennie, ha nincs baja amúgy. Állításnál persze meg kell nézni, hogy az alkatrészek rendben vannak-e. Ha meg már félre kopott a gumi, akkor sajnos csak a csere a megoldás... Pedig ezt a módszert rendszeresen használják a futóművesek/gumisok az ilyen típusú hiba behatárolására. Sok guminál előfordul (persze inkább használtaknál ), hogy nem teljesen egyforma a két gumi, és ezért húz el a kocsi még tökéletes futómű beállításnál is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|