meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #510 Dátum: 2011. December 29. - 08:48:19 » |
|
Én most azt vettem észre, mióta nem gyári gátlóim vannak, hanem Kayaba, hidegben nem nyöszörög a futómű. Ezek szerint mégsem a szilentek csinálják a nyöszörgést. Ezt én is észrevettem.Amióta elől ki lett cserélve azóta nem nyöszörög.Hátul még eredeti van,onnan viszont jön nyöszörgés.De már nem sokáig,mert már az olaj is jön belőle és cserélni kell.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
gkrisz78
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW
|
|
« Hozzászólás #511 Dátum: 2012. Március 27. - 18:46:52 » |
|
Sziasztok! Mai kerékcsere során derült ki, hogy a jobb hátsó és bal első lengéscsillapítómból folyik az olaj, és az első toronycsapágyak is cserére szorulnak. Vajon mennyiből jön ki ezek javítása? Éljenek a budapesti utak! Üdv, gkrisz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #512 Dátum: 2012. Március 27. - 18:53:19 » |
|
Sziasztok! Mai kerékcsere során derült ki, hogy a jobb hátsó és bal első lengéscsillapítómból folyik az olaj, és az első toronycsapágyak is cserére szorulnak. Vajon mennyiből jön ki ezek javítása? Éljenek a budapesti utak! Üdv, gkrisz saccra 90eFt
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #513 Dátum: 2012. Március 27. - 19:43:36 » |
|
Sziasztok! Mai kerékcsere során derült ki, hogy a jobb hátsó és bal első lengéscsillapítómból folyik az olaj, és az első toronycsapágyak is cserére szorulnak. Vajon mennyiből jön ki ezek javítása? Éljenek a budapesti utak! Üdv, gkrisz saccra 90eFt Annyiból szerintem nem lesz meg. Négy teló+két szilent, két csapágy+munkadíj...hát...ráadásul Sebikétől tudom, hogy a hátsóknak elég nagy bontás a cseréje.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #514 Dátum: 2012. Március 27. - 20:21:38 » |
|
Sziasztok! Mai kerékcsere során derült ki, hogy a jobb hátsó és bal első lengéscsillapítómból folyik az olaj, és az első toronycsapágyak is cserére szorulnak. Vajon mennyiből jön ki ezek javítása? Éljenek a budapesti utak! Üdv, gkrisz saccra 90eFt Annyiból szerintem nem lesz meg. Négy teló+két szilent, két csapágy+munkadíj...hát...ráadásul Sebikétől tudom, hogy a hátsóknak elég nagy bontás a cseréje. Pedig nekem is ennyit mondott Leonel tavaly a négy kayabára és a két toronycsapágy cserére.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #515 Dátum: 2012. Március 27. - 22:00:54 » |
|
Sziasztok! Mai kerékcsere során derült ki, hogy a jobb hátsó és bal első lengéscsillapítómból folyik az olaj, és az első toronycsapágyak is cserére szorulnak. Vajon mennyiből jön ki ezek javítása? Éljenek a budapesti utak! Üdv, gkrisz saccra 90eFt Annyiból szerintem nem lesz meg. Négy teló+két szilent, két csapágy+munkadíj...hát...ráadásul Sebikétől tudom, hogy a hátsóknak elég nagy bontás a cseréje. Pedig nekem is ennyit mondott Leonel tavaly a négy kayabára és a két toronycsapágy cserére. Lehet, én többre saccoltam volna.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #516 Dátum: 2012. Március 28. - 12:14:38 » |
|
Sziasztok! Mai kerékcsere során derült ki, hogy a jobb hátsó és bal első lengéscsillapítómból folyik az olaj, és az első toronycsapágyak is cserére szorulnak. Vajon mennyiből jön ki ezek javítása? Éljenek a budapesti utak! Üdv, gkrisz saccra 90eFt Annyiból szerintem nem lesz meg. Négy teló+két szilent, két csapágy+munkadíj...hát...ráadásul Sebikétől tudom, hogy a hátsóknak elég nagy bontás a cseréje. Pedig nekem is ennyit mondott Leonel tavaly a négy kayabára és a két toronycsapágy cserére. Lehet, én többre saccoltam volna. Vagy az is lehet, hogy Leoneléknél kedvezményezettek vagyunk, mi klubtagok.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #517 Dátum: 2012. Március 28. - 15:16:21 » |
|
Sziasztok! Mai kerékcsere során derült ki, hogy a jobb hátsó és bal első lengéscsillapítómból folyik az olaj, és az első toronycsapágyak is cserére szorulnak. Vajon mennyiből jön ki ezek javítása? Éljenek a budapesti utak! Üdv, gkrisz saccra 90eFt Annyiból szerintem nem lesz meg. Négy teló+két szilent, két csapágy+munkadíj...hát...ráadásul Sebikétől tudom, hogy a hátsóknak elég nagy bontás a cseréje. Pedig nekem is ennyit mondott Leonel tavaly a négy kayabára és a két toronycsapágy cserére. Lehet, én többre saccoltam volna. Vagy az is lehet, hogy Leoneléknél kedvezményezettek vagyunk, mi klubtagok. Na akkor a végen meg én is kijövök rendbe tetetni a futóművet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #518 Dátum: 2012. április 08. - 08:36:18 » |
|
A napokban téli - nyári gumicsere alkalmával lettem figyelmes, hogy emelőn állva az autó a jobb első teleszkóp felső rögzítésénél észlelhető egy elég nagy játék fel-le irányba. Az előző autóimnál ilyent soha nem tapasztaltam. Mi okozhatja ezt a jelenséget? Talán toronycsapágy lenne? Amúgy már korábban hallatszott kopogás kintről - bentről egyaránt ha rossz úton közlekedtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #519 Dátum: 2012. április 08. - 09:41:44 » |
|
A napokban téli - nyári gumicsere alkalmával lettem figyelmes, hogy emelőn állva az autó a jobb első teleszkóp felső rögzítésénél észlelhető egy elég nagy játék fel-le irányba. Az előző autóimnál ilyent soha nem tapasztaltam. Mi okozhatja ezt a jelenséget? Talán toronycsapágy lenne? Amúgy már korábban hallatszott kopogás kintről - bentről egyaránt ha rossz úton közlekedtem.
Szerintem a toronycsapágy szilent. Nekem is ilyen volt, felemelve lógott a teleszkóp teteje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #520 Dátum: 2012. április 08. - 10:07:05 » |
|
Szerintem a toronycsapágy szilent. Nekem is ilyen volt, felemelve lógott a teleszkóp teteje. Ok, koszi szépen az infót. Ha más is ezen a véleményen van, a szakikat kérdezném, hogy kell azt kiszerelni? össze kell-e húzatni a rugót?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #521 Dátum: 2012. április 08. - 16:31:52 » |
|
Szerintem a toronycsapágy szilent. Nekem is ilyen volt, felemelve lógott a teleszkóp teteje. Ok, koszi szépen az infót. Ha más is ezen a véleményen van, a szakikat kérdezném, hogy kell azt kiszerelni? össze kell-e húzatni a rugót? Teleszkóp rugóstaggal ki és szabaddá válik...asszem...bár nem vagyok szaki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #522 Dátum: 2012. április 08. - 19:13:31 » |
|
forgasd meg balra -jobbra ütközésig és ha akkor is lóg akkor toronyszilent
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #523 Dátum: 2012. Június 21. - 22:21:35 » |
|
Egy kellemetlen jelenségre lettem figyelmes a napokban: Valami nagyokat kopogott elölről. A jelenség: reggel minden ok. Napközben kopogás - nem tudtam behatárolni sem az okot (mert kis gödör, kormánymozdulat egyaránt koppantott hol kicsit hol nagyot, vagy semmit teljesen rendszertelenül...), sem a pontos helyet - csak azt, hogy valahonnan elölről. Este felé már szinte csak halkan kopogott, azt is ritkán. Szerelő haverral egyeztettem, ma reggel elvittem a kocsit munkahelyére, rázópadra "beokosítottuk" maszekba, ott semmi kopogás... Mindent rendben lévőnek találtak. Délután megint előjött a kopogás. Elmentem ismét a szerelőhöz. Látlelet: jobb első keréknél gömbcsukló akad, szorul, nehezen mozdul, és ha megmozdul, akkor kopog. Valószínűleg a nagy melegben közlekedve bekeményedett zsírzó/olajzó anyag hiányban. Most kapott olajat injekciós tűvel a gumi alá bejuttatva, megjáratva, aztán összeszerelve. Nincs kopogás, van öröm és bódoccság. Talán még mintha a kormány is könnyebben mozogna... Remélem tényleg ennyi volt, és nem más. Másnak esetleg hasonló tapasztalat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|