Stocz
|
|
« Dátum: 2007. Szeptember 05. - 12:37:29 » |
|
A válasz gomb a topic alján található. Nem egy adott hozzászólásra lehet reagálni, hanem az adott témát továbbfűzni. Elsőre biztosan kicsit furcsa, de ez a motor így működik. Gondolom azért csinálták így, mert úgyis rengeteg topicot lehet nyitni benne, és abből adódóan az egy topicba érkező válaszok úgyis egy folyamatot alkotnak. Az idézet gombbal viszont tudsz reagálni egy korábbi hozzászólásra, kiemelve belőle a fontos részeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2008. április 03. - 16:05:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2008. április 03. - 18:09:25 » |
|
A válasz gomb a topic alján található. Nem egy adott hozzászólásra lehet reagálni, hanem az adott témát továbbfűzni. Elsőre biztosan kicsit furcsa, de ez a motor így működik. Gondolom azért csinálták így, mert úgyis rengeteg topicot lehet nyitni benne, és abből adódóan az egy topicba érkező válaszok úgyis egy folyamatot alkotnak. Az idézet gombbal viszont tudsz reagálni egy korábbi hozzászólásra, kiemelve belőle a fontos részeket.
Válasz gomb? Valamiből kimaradtam?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2008. április 03. - 18:11:56 » |
|
Válasz gomb? Valamiből kimaradtam? Olvasd el a hozzászólás dátumát! Akkor még így volt! Át lett írva hozzászólásra közkivánatra!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2008. április 03. - 18:24:56 » |
|
Válasz gomb? Valamiből kimaradtam? Olvasd el a hozzászólás dátumát! Akkor még így volt! Át lett írva hozzászólásra közkivánatra! Ja...Peti sikeresen átvágott a képével, mivel új hozzászólást mutatott a topic! Köszi az útbaigazítást moditársam! (Persze szertelenségemre azért megvan a megfelelő magyarázat! Erről később. ) Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2008. Június 02. - 19:37:53 » |
|
Tommyboy66! Hozzászólásodat áttettem a megfelelő topicba: Motor és erőátvitel -> Cheklámpa. Legközelebb légyszíves figyelj, hova írsz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2011. Május 29. - 11:04:14 » |
|
Sziasztok!
Megint belefutottam abba a problémába, hogy egy hozzászólásra adandó válasz írása közben "elugrik" az ablak, és nem látom, hogy mit is pötyögök (nem a megszokott gépről nyomom éppen...) Valami böngészőbeállítási megoldás rémlik, tudom azt is, hogy 100éve egyszer már kérdezte ugyanezt valaki, de azt egyszerűen nem találom, rájönni meg nem igazán sikerült... Help please...!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2011. Május 29. - 11:44:17 » |
|
Sziasztok!
Megint belefutottam abba a problémába, hogy egy hozzászólásra adandó válasz írása közben "elugrik" az ablak, és nem látom, hogy mit is pötyögök (nem a megszokott gépről nyomom éppen...) Valami böngészőbeállítási megoldás rémlik, tudom azt is, hogy 100éve egyszer már kérdezte ugyanezt valaki, de azt egyszerűen nem találom, rájönni meg nem igazán sikerült... Help please...!
Kompatibilitási nézetet kell bekapcsolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2011. Május 29. - 12:24:41 » |
|
Sziasztok!
Kompatibilitási nézetet kell bekapcsolni. Na ugye, mondtam én, hogy valami explorer-beállítás...! Köszi Bélám, így már tényleg könnyebb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2011. Május 29. - 13:47:36 » |
|
Sziasztok!
Kompatibilitási nézetet kell bekapcsolni. Na ugye, mondtam én, hogy valami explorer-beállítás...! Köszi Bélám, így már tényleg könnyebb... Az úttörő ahol tud segít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sebi
Friss hús
Nem elérhető
|