sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #135 Dátum: 2008. Május 04. - 13:48:58 » |
|
Kié az a szép kék felmatricázott HB?
Seby néven van a másik oldalon, nem rokon a srác.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 05. - 08:14:28 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #136 Dátum: 2008. Május 04. - 14:24:17 » |
|
Diablo! Jani! Köszönjük a fotókat, klasszak lettek! Janinak piszok szerencséje volt, hogy Stocz, Kripic, Luzso, Meatloaf, MNT, LadLac, és én távol maradtunk, így valóban az övé volt a legszebb kombi! egyébként biztos holtverseny alakult volna ki! A gyorsulási versenyről nem készült video? Jó lenne látni! Hát még milyen szerencséje volt, hogy én nem tudtam ott lenni. Kezd elegem lenni a lengyel hidegből, szélből, konyhából....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 04. - 14:25:51 írta captainb »
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #137 Dátum: 2008. Május 04. - 14:32:16 » |
|
Nem tudom a nevét, de őt is lenyomtam! Gratula, Te Fittipaldi! /méghogy lassú a kocsid. He-he-he. Mi lenne ha gyors lenne? /
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #139 Dátum: 2008. Május 04. - 15:00:00 » |
|
Gratula, Te Fittipaldi! /méghogy lassú a kocsid. He-he-he. Mi lenne ha gyors lenne? / Köszi! Lehet, én vártam tőle egyre többet... még jó, hogy nem sértődött meg!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #140 Dátum: 2008. Május 05. - 08:08:40 » |
|
Nem tudom a nevét, de őt is lenyomtam! Én tudom! Seby a neve, a másik fórum friss tagja és nem értette szegény, hogy miért veri el mindenki az 1.4-es autóját saját magával egyetemben. Szerintem 2000 km után még nem kellett volna szétpörgetni a motort, mert vagy 2 órát gyorsult folyamatosan. Remélem a végére belejött.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #141 Dátum: 2008. Május 05. - 08:19:28 » |
|
Nem tudom a nevét, de őt is lenyomtam! Én tudom! Seby a neve, a másik fórum friss tagja és nem értette szegény, hogy miért veri el mindenki az 1.4-es autóját saját magával egyetemben. Szerintem 2000 km után még nem kellett volna szétpörgetni a motort, mert vagy 2 órát gyorsult folyamatosan. Remélem a végére belejött. Áprilisban a Tököli gyorsulásin is ment a srác utána regelt a Chevis fórumra. A páros gyorsulásin amúgy volt aki legyőzte Weres kartársat csak azután már nem mentek újabbat abban a párosításban. A kézi időmérés szerint azután valakivel gyorsabb időt ment mint amikor vesztett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 05. - 08:21:28 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #142 Dátum: 2008. Május 05. - 08:21:01 » |
|
Eredmények, díjazások a mellékletben (by Sznuni):
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #143 Dátum: 2008. Május 05. - 08:42:43 » |
|
Még egy kérdés a versennyel kapcsolatban: Kategóriánként hány induló volt? (pontosan? ha nem tudjátok, akkor cirka?)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #144 Dátum: 2008. Május 05. - 08:54:40 » |
|
Még egy kérdés a versennyel kapcsolatban: Kategóriánként hány induló volt? (pontosan? ha nem tudjátok, akkor cirka?) Passz! Szerintem átlag 10 körül. Vagy nem? Nekem úgy tűnt, Matyi volt a legtöbb! Ez nem volt semmi:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #145 Dátum: 2008. Május 05. - 09:09:50 » |
|
Még egy kérdés a versennyel kapcsolatban: Kategóriánként hány induló volt? (pontosan? ha nem tudjátok, akkor cirka?) Azt hiszem 3 Lacetti és 3 vagy 4 Nexia.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #146 Dátum: 2008. Május 05. - 09:22:52 » |
|
Megtörtént! Grat a győzteseknek (és a résztvevőknek). Jók a képek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #147 Dátum: 2008. Május 05. - 12:14:10 » |
|
A páros gyorsulásin amúgy volt aki legyőzte Weres kartársat csak azután már nem mentek újabbat abban a párosításban. A kézi időmérés szerint azután valakivel gyorsabb időt ment mint amikor vesztett. Én az alap 1.6-tal nem nyerni mentem, csak gondoltam kipróbálom. RR kolléga beharangozott nekünk mindenféle paripát, pedig...... Elég furcsa volt, hogy sorba álltak a kegyeimért és pacsival váltották egymást. Én is mentem volna még sok mással párost, de nehéz volt beférkőzni, mert igen válogatósak voltak. A legpozitívabb Foreszt volt az 1.2-tes Kalossal. Igen közel volt (és nem nézett rám csunyán, mert nem nyert, sőt embert olyan boldognak aznap nem is láttam, mint őt a cél után). Egyébként, meg arra számítottam, hogy a két Racer porrá aláz, de talán jövőre összerakják az autókat és akkor nem lesznek irigyeim. A kupa meg egyébként is műanyag, az oklevél meg papírból van! Ezzel nem Sznunit akartam bántani, sőt senkit sem. Béke!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 05. - 15:47:53 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #148 Dátum: 2008. Május 05. - 12:36:15 » |
|
Még egy kérdés a versennyel kapcsolatban: Kategóriánként hány induló volt? (pontosan? ha nem tudjátok, akkor cirka?) Azt hiszem 3 Lacetti és 3 vagy 4 Nexia. Nem típus, ccm szerint voltak a kategóriák!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #149 Dátum: 2008. Május 05. - 12:41:21 » |
|
Én az alap 1.6-tal nem nyerni mentem, csak gondoltam kipróbálom. RR kolléga beharangozott nekünk mindenféle paripát, pedig...... Elég furcsa volt, hogy sorba álltak a kegyeimért és pacsival váltották egymást. Én is mentem volna még sok mással párost, de nehéz volt beférkőzni, mert igen válogatósak voltak. A legpozitívabb Foreszt volt az 1.2-tes Kalossal. Igen közel volt (és nem nézett rám csunyán, mert nem nyert, sőt embert olyan boldognak aznap nem is láttam, mint őt a cél után). Egyébként, meg arra számítottam, hogy a két Racer porrá aláz, de talán jövőre összerakják az autókat és akkor nem lesznek irigyeim. A kupa meg egyébként is műanyag, az oklevél meg papírból van! Persze, hogy válogatósak voltak, mikor mindenkit lenyomtál!!! Sikerélményre szomjaztak, nem vereségre! Azért mentem másokkal én is a 2 közös futamunk után. A Te kupád műanyag? Vagy csak vígasztalod Őket? Az enyém igazi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 05. - 12:43:01 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|