sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. Május 03. - 19:19:26 » |
|
Jó az idő, jó a hangulat. Most fogunk kajálni. Legyorsultam 1matizt és 1lanos. Gratula Jani! Tico nem volt? Nem lehet mindjárt a leggyorsabbnak lenni, mert sok irigyet szerezhetsz úgy. Szép komotosan kell haladni a csúcsra! Jó volt az ebéd? Hányan voltatok összesen? Tőlünk? Várjuk a szöveges, és képes beszámolót! Jó utat hazafelé mindenkinek! Tico az nem de 2db Nexia az igen amivel nem birt senki sem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. Május 03. - 19:26:59 » |
|
Kiváncsi leszek én erre a veszprémi talira lehet ennek is nagyobb lessz a füstye mint a lángja.
Probalj meg megszervezni es lebonyolitani egy talit, akkor mondj velemenyt, akkor ez a negativ hozzalas egybol eltunik. Kivulallokent konnyu biralni, szervezni tevekenyen resztvenni az mar nehezebb ehhhez mar tobb emberkenek nem fullik a foga, ezt maximalis szemelyes tapaztalat alapjan mondom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. Május 03. - 19:29:05 » |
|
Sajnálom, hogy nem lehettem ott! Remélem jól sikerült a tali, jól éreztétek magatokat! Na majd legközelebb talán!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. Május 03. - 19:55:28 » |
|
Kiváncsi leszek én erre a veszprémi talira lehet ennek is nagyobb lessz a füstye mint a lángja.
Probalj meg megszervezni es lebonyolitani egy talit, akkor mondj velemenyt, akkor ez a negativ hozzalas egybol eltunik. Kivulallokent konnyu biralni, szervezni tevekenyen resztvenni az mar nehezebb ehhhez mar tobb emberkenek nem fullik a foga, ezt maximalis szemelyes tapaztalat alapjan mondom! Van benne részem /rendezvényszervezés/ nem negatív a hozzáálásom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. Május 03. - 20:14:08 » |
|
Ne bántsátok zotyát! Ö csak azt akarta mondani, hogy ahhoz képest ahányan jelezték a részvételt alig maradtunk akik el is mentünk.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. Május 03. - 20:23:18 » |
|
A gyorsulás meg időre ment, teljesen mindegy volt kivel indultunk párban. Mentem egy nexiával, az nyert egy autónyival. Utána a matiz meg a lanos, azokat lenyomtam. És végül a Weressel. Ö legyorsult, igaz kapott súlyelőnyt, mert én utassal mentem. A végeredmény ami minket illet! Peti74 1hely a 2-es kategóriában! (A lomha autóval) Weres 1hely a 3-as kat.! (Tablettás benzinnel) Jani 3 hely a 3-as kat.! (Gyerekkel a hátsóülésen) Sebijoe ? nem tudom nem figyeltem. Ja és a végén még a sznunival meg azt hiszem a szaszával hárman és ott én nyertem!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. Május 03. - 20:37:32 » |
|
Grat Jani! A 2-es kategória a lomha autóké volt? Mi lett volna, ha Peti kocsija még menne is? Ezek szerint jól szerepelt a csonka, de annál lelkesebb Lacetti Klub, és versenyzői! Gratula mindenkinek! Remélem mindenki rendben hazaérkezett, és jól érezte magát Kaposújlakon! Fényképész volt-e köztetek? A Nexiák spécizve voltak? Szóval jó volt, ez a lényeg! folytatás majd Veszprémben, remélhetőleg nagy létszámmal! Hajrá Lacetti Klub!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #112 Dátum: 2008. Május 03. - 20:50:05 » |
|
1-es kat: matizok 2-es kat: 1,4-ig vagy 1,5-ig már nem tudom 3-as kat: a maradék
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. Május 04. - 00:11:43 » |
|
Ne bántsátok zotyát! Ö csak azt akarta mondani, hogy ahhoz képest ahányan jelezték a részvételt alig maradtunk akik el is mentünk.
Igen és szeretném ha a veszprémi tali jól sülne el kellene a közös fotó de nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. Május 04. - 05:40:02 » |
|
Tico az nem de 2db Nexia az igen amivel nem birt senki sem! Kivéve engem! Mert a legjobb idővel én nyertem az abszolutat. Józsi, rajöttem, hogy nem azzal az idővel nyertem, amikor pár centivel te győztél, úgyhogy nyugi, a kupát nem adom vissza senkinek!!! Mert a legelső futamon, amikor Petivel mentem, az volt a legjobb nekem, de szerintem neki is. Jani is nyert kupát, meg Peti is és még azt mondja nem megy az 1.4!!! Gratulálok magunknak és köszönöm a két Sebinek, hogy rossz volt a váltójuk!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. Május 04. - 05:43:22 » |
|
1-es kat: matizok 2-es kat: 1,4 3-as kat: a 2-3 1.5-ös, meg Jani és Én
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. Május 04. - 05:47:54 » |
|
A Racerek igen morogtak, meg volt vagy 60 szelep bennük, meg két motor. Igen jól mentek. Bár én magamon is csodálkoztam, hogy szinte hibátlanul tudtam menni valamennyi futamot. Annak örülök leginkább, hogy mikor 2-ből 3-ba váltottam nem volt gyorsabb a kezem a lábamnál. Tényleg, ilyen jól még utcán sem ment, dehát ugye csaltam, mert 98-as benya plusz tuningtabletta. Most már lehet, hogy tényleg van benne valami. Lehet, hogy többet nem hívnak minket, mert elvisszük a kupáikat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. Május 04. - 07:24:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. Május 04. - 07:28:17 » |
|
Senki nem bántja Zotyát, de szerintem mindenkinek közbejöhet bármi, ami megakadályozza, hogy ott legyen. És figyelmetlen! Igen és szeretném ha a veszprémi tali jól sülne el kellene a közös fotó de nagyon Erről beszéltem! Megint nem a megfelelő helyre írt! A Veszprémi talinak van megfelelő topicja! Zotya! Utolsó figyelmeztetés!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. Május 04. - 08:18:48 » |