cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2008. április 29. - 14:33:47 » |
|
Tehát! Akkor aki jön az ki is? mostnemtom+pereputty Weres Jani+család ( és bocsi hogy téged nem említettelek, hogy utaltál) Kakaos+párja? ? Deutscher+famili? Tényleg tudnom kellene. Mert a kaját is nekem kell csinálnom. Sajnos nálunk is vannak olyanok akik nem tudnak jönni, pl. a Kornél mester aki főzött volna ezért nekem kell azt is megcsinálni. Tehát hogy csak könnyítsetek a dolgomon kellene tudnom. És írjátok be légyszi odaátra Üdv: sznuni Akkor most annak örüjenek a résztvevők, vagy bánkódjanak, hogy nem Kornél főzi a kaját, hanem te? Merthogy kornél jól főz, ezt már tapasztalhattuk!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2008. Május 01. - 12:13:19 » |
|
Tehát! Akkor aki jön az ki is? mostnemtom+pereputty Weres Jani+család ( és bocsi hogy téged nem említettelek, hogy utaltál) Kakaos+párja? ? Deutscher+famili? Tényleg tudnom kellene. Mert a kaját is nekem kell csinálnom. Sajnos nálunk is vannak olyanok akik nem tudnak jönni, pl. a Kornél mester aki főzött volna ezért nekem kell azt is megcsinálni. Tehát hogy csak könnyítsetek a dolgomon kellene tudnom. És írjátok be légyszi odaátra Üdv: sznuni Akkor most annak örüjenek a résztvevők, vagy bánkódjanak, hogy nem Kornél főzi a kaját, hanem te? Merthogy kornél jól főz, ezt már tapasztalhattuk! Hy all! Bocsi de a család beteg nagyon kicsi az esély, hogy megyünk pedig szerettem volna menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2008. Május 01. - 12:50:06 » |
|
Akkor ez a legfrisebb lista? 1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. peti74 3. Weres 4. Jani + család 5. Deutscher+famili
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 01. - 12:52:53 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2008. Május 01. - 12:57:39 » |
|
Akkor ez a legfrisebb lista? 1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. peti74 3. Weres 4. Jani + család 5. Deutscher+famili igen csak megkopott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2008. Május 01. - 17:10:25 » |
|
Akkor ez a legfrisebb lista? 1. mostnemtom+pereputty 2. peti74 3. Weres 4. Jani + család 5. Deutscher+famili igen csak megkopott Én még úgy tűnik megyek.Feltéve ha jó idő lesz!Kivel találkozhatnék Siófok környékén?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2008. Május 01. - 17:14:12 » |
|
Akkor ez a legfrisebb lista? 1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. peti74 3. Weres 4. Jani + család 5. Deutscher+famili igen csak megkopott Én nagyon sajnálom, hogy csak ennyien megyünk. Reméltem találkozhatok sok klubtaggal, de majd Veszprémben gondolom összejön a dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2008. Május 01. - 17:15:37 » |
|
Én még úgy tűnik megyek.Feltéve ha jó idő lesz!Kivel találkozhatnék Siófok környékén?
Hát remélem hogy jössz. Szeretném megnézni az autód meg a riasztót is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2008. Május 02. - 09:58:24 » |
|
Akkor ez a legfrisebb lista? 1. 2. peti74 3. Weres 4. Jani + család 5. Deutscher+famili igen csak megkopott Én nagyon sajnálom, hogy csak ennyien megyünk. Reméltem találkozhatok sok klubtaggal, de majd Veszprémben gondolom összejön a dolog és én sem értem meg.Sajnos egyéb előre nem látható kötelezettségeink folytán én sem tudok elmenni.Ez felért egy hidegzuhannyal, de ez van. A veszprémi talit viszont nem szabad kihagyni senkinek, legalább ez az egy jöjjön már össze.Nem ártana megismerkednünk személyesen!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2008. Május 02. - 12:41:15 » |
|
Sajnos nem jött össze nekem sem ez a Kaposújlak, pedig még máig volt reményem. Most már tuti nem megyek. Azért az vígasztal, hogy mások sem tudnak menni, így nem fáj annyira itthonmaradottként a szívem, hogy most sem lesz alkalmam megismerni Titeket személyesen. Gyűjtsük az erőnket (és a lóvét ) 07.12. Veszprémre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2008. Május 02. - 20:59:15 » |
|
Kiváncsi leszek én erre a veszprémi talira lehet ennek is nagyobb lessz a füstye mint a lángja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2008. Május 03. - 07:42:02 » |
|
Mindenkinek nagyon jó időt, és baráti találkozót, jó étvágyat a biztosan jó ebédhez kívánok! Gondolatban veletek leszek! Utána biztos hazatérést mindenkinek! Irott, és képes beszámolót remélem kapunk kárpótlásul, hogy nem tudtunk részt venni a nagy találkozón. Minden jót mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2008. Május 03. - 12:43:41 » |
|
Kiváncsi leszek én erre a veszprémi talira lehet ennek is nagyobb lessz a füstye mint a lángja.
Nem kérünk a negatív kisugárzásból. Igen is jó lesz, sokan elmegyünk és jól érezzük magunkat! /mi az a füsty ?/ Különben is, ez egy másik topic témája! /Szabályzat 2.11/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 03. - 12:48:49 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2008. Május 03. - 14:31:45 » |
|
Jó az idő, jó a hangulat. Most fogunk kajálni. Legyorsultam 1matizt és 1lanos.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2008. Május 03. - 15:29:35 » |
|
Zotya! Ha kiváncsi vagy a veszprémi talira, gyere el, és ne cikizd a kezdeményezést! Amúgy pedig ez a topic a kaposújlaki, szóval szedd össze magad, és ott szólj, ahol kell, és, ha lehet ne vedd el az emberek kedvét! Nem muszáj részt venni egyiken sem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2008. Május 03. - 15:33:26 » |
|
Jó az idő, jó a hangulat. Most fogunk kajálni. Legyorsultam 1matizt és 1lanos. Gratula Jani! Tico nem volt? Nem lehet mindjárt a leggyorsabbnak lenni, mert sok irigyet szerezhetsz úgy. Szép komotosan kell haladni a csúcsra! Jó volt az ebéd? Hányan voltatok összesen? Tőlünk? Várjuk a szöveges, és képes beszámolót! Jó utat hazafelé mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|