mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2008. április 24. - 20:14:49 » |
|
Miután gondolom többen az északi országrészből jönnek Kaposújlakra, szerintem meg lehetne beszélni egy találkozót, mondjuk Siófokon(akinek útba esik)és közösen lemenni a tali helyszínére.Gondolom valahol Kaposvár környékén van, így aki az M7 en jön annak útbaesik!Szerintem! Vélemények?
Pontosan úgy lesz a menet Mocsokfalváról. M7-esen, aztán Kaposvári tesónál találka. csatlakoznék hozzátok valahol.Miután a gps.-em pofánverték fogalmam sincs hova kell menni! En is ott leszek mivel Kaposvari vagyok meg csorgetsz es elmondom hogy jutsz a Tescohoz, vagy eled megyek es odavezetlek! Vagy van olyan lehetőséged is, hogy kerülsz Keszthely felé és megyünk együtt! Kis kerülő.... Szerinetem Te gyere erre felé aztán felülünk a kompra?Na jó ötlet?(kevesebb üzemanyag fogy)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
sznuni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2008. április 28. - 12:02:19 » |
|
Sziasztok!
Akkor az a lista mennyi igaz? Mert a kaja miatt át kellene vezetnem a mi fórumunkra. Vagy aki megtenné innen hogy átteszi a listát, ha lehet minél hamarabb, azt megköszönném. Tőletek utalt valaki a számlánkra vagy mindannyian ott fogtok a helyszinen fizetni belépőt? Sebijoe és diablo77 kivételével mert őket tudom hogy igen.
Üdv: sznuni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2008. április 28. - 14:29:32 » |
|
Nos ami engem illet, részemről így alakult a lista. Bár még nem 100%, de pillanatnyilag nincs felesleges 10 rugóm erre. De még aznap reggelig rám szakadhat a bank! A többieknek azért jó szórakozást kívánok! 1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. Sz.Gabor+ párja + Spiky(Shih-Tzu) 3. R*R 4. zotya1983+párja 5. Weres 6. Jani + család 7. kakaos+párja (hajrá legyünk minnél többen) 8. Deutscher+famili 9. 10.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2008. április 28. - 15:03:53 » |
|
Sziasztok!
Akkor az a lista mennyi igaz? Mert a kaja miatt át kellene vezetnem a mi fórumunkra. Vagy aki megtenné innen hogy átteszi a listát, ha lehet minél hamarabb, azt megköszönném. Tőletek utalt valaki a számlánkra vagy mindannyian ott fogtok a helyszinen fizetni belépőt? Sebijoe és diablo77 kivételével mert őket tudom hogy igen.
Üdv: sznuni
Én elutaltam, még írtam is neked. Sőt, a nálatok lévő listán(26.) is úgy vagyok feltüntetve.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2008. április 28. - 18:02:46 » |
|
Nos ami engem illet, részemről így alakult a lista. Bár még nem 100%, de pillanatnyilag nincs felesleges 10 rugóm erre. De még aznap reggelig rám szakadhat a bank! A többieknek azért jó szórakozást kívánok! 1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. Sz.Gabor+ párja + Spiky(Shih-Tzu) 3. 4. zotya1983+párja 5. Weres 6. Jani + család 7. kakaos+párja (hajrá legyünk minnél többen) 8. Deutscher+famili 9. 10. Úgy látszik- ezt a talit nem a lacettiklub-nak találták ki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2008. április 28. - 20:16:25 » |
|
1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. Sz.Gabor+ párja + Spiky(Shih-Tzu) 3. 4. 5. Weres 6. Jani + család 7. kakaos+párja (hajrá legyünk minnél többen) Vigyorog 8. Deutscher+famili 9. 10. Mint említettem nekem sem jön össze a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2008. április 28. - 22:00:07 » |
|
1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. Sz.Gabor+ párja + Spiky(Shih-Tzu) 3. peti74 4. 5. Weres 6. Jani + család 7. kakaos+párja (hajrá legyünk minnél többen) Vigyorog 8. Deutscher+famili 9. 10. Asszem, mégis megyek! Nem tudom kihagyni, lefejtem a maradékot a hitelkártyámról. Beírom magam odaát is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 28. - 22:19:31 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2008. április 28. - 22:21:54 » |
|
Itt volt az, amiért beszólt a Captain!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 28. - 22:27:24 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2008. április 28. - 22:24:14 » |
|
Kétszer is elmész? Akkorhelyettem is?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2008. április 28. - 22:26:30 » |
|
Kétszer is elmész? Akkorhelyettem is? Csak kísérletezgetek, most látom hogy kétféleképp is beszúrta! De persze, helyetted is megyek! Mennyit fogyasztasz százon? Bírom gyomorral?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2008. április 28. - 22:31:27 » |
|
Kétszer is elmész? Akkorhelyettem is? Csak kísérletezgetek, most látom hogy kétféleképp is beszúrta! De persze, helyetted is megyek! Mennyit fogyasztasz százon? Bírom gyomorral? Nem! Többet, mint a Lacsi! Lásd: fogyasztás rovat.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2008. április 28. - 22:42:18 » |
|
Asszem, mégis megyek! Nem tudom kihagyni, lefejtem a maradékot a hitelkártyámról. Beírom magam odaát is! Jót fog tenni a lusta lacsidnak is egy kis kirándulás.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2008. április 29. - 06:35:57 » |
|
1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. Sz.Gabor+ párja + Spiky(Shih-Tzu) 3. peti74 4. 5. Weres 6. Jani + család 7. kakaos+párja (hajrá legyünk minnél többen) Vigyorog 8. Deutscher+famili 9. 10. Asszem, mégis megyek! Nem tudom kihagyni, lefejtem a maradékot a hitelkártyámról. Beírom magam odaát is! A múlt héten beszéltem Sz.Gáborral ő sem tud jönni, mert az anyukája szülinapja lesz, ott van halaszthatatlan megjelenése. Mi a fiammal odaát vagyunk beírva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2008. április 29. - 07:15:29 » |
|
Nos ami engem illet, részemről így alakult a lista. Bár még nem 100%, de pillanatnyilag nincs felesleges 10 rugóm erre. De még aznap reggelig rám szakadhat a bank! A többieknek azért jó szórakozást kívánok! 1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. Sz.Gabor+ párja + Spiky(Shih-Tzu) 3. 4. zotya1983+párja 5. Weres 6. Jani + család 7. kakaos+párja (hajrá legyünk minnél többen) 8. Deutscher+famili 9. 10. Úgy látszik- ezt a talit nem a lacettiklub-nak találták ki... Nemá! Pedig Lacsi R-t megnéztem volna gyorsulni!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sznuni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #89 Dátum: 2008. április 29. - 09:01:44 » |
|
Tehát! Akkor aki jön az ki is? mostnemtom+pereputty Weres Jani+család ( és bocsi hogy téged nem említettelek, hogy utaltál) Kakaos+párja? ? Deutscher+famili? Tényleg tudnom kellene. Mert a kaját is nekem kell csinálnom. Sajnos nálunk is vannak olyanok akik nem tudnak jönni, pl. a Kornél mester aki főzött volna ezért nekem kell azt is megcsinálni. Tehát hogy csak könnyítsetek a dolgomon kellene tudnom. És írjátok be légyszi odaátra Üdv: sznuni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|