ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. április 17. - 19:48:31 » |
|
Részemről, ha oszlop vagyok, akkor anyagi gondok a magyarázat. Sok mindent kellett, kell fizetnem, de nem részletezem. Sajnálom! Remélem Veszprém nem lesz már gond! Minitalikat csinálunk itt folyamatosan, de tudom az nem ugyanaz! Cápa tudja a részleteket is, ő majd képvisel engem ott, de gondolatban veletek leszek! (Giovanni esküvőjére is kell még gyűjtenem! Ez még külön pluszköltség!)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. április 17. - 21:11:37 » |
|
Értem...mondjuk kevésbé szabadkozásra, magyarázkodásra gondoltam, sokkal inkább egy olyan tényre, amit végülis külön-külön leírtatok ki-ki saját szavaival. A piszkos anyagiak.... Nagyon sajnálom, mert ha minden jól megy, akkor mi megyünk és vágytam már a talira Veletek! Vác olyan autótlan keszekusza volt, de ott a reptéren mindenki büszkén kiállhat a gépe mellé amolyan igazi autóstalisan! Remélem Veszprémben már mindannyian ott lesztek, mert kiábrándító lenne, ha úgy eltelne egy év itt az új helyünkön, hogy sokakat nem ismerhetek személyesen! Irgum-burgum!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. április 17. - 21:13:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. április 17. - 21:18:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. április 17. - 21:52:32 » |
|
Én biztos megyek, a Chevyklub honlapján már fel vagyok írva. Kicsit tudathasadásos állapotban vagyok a két klub miatt, de remélem elmúlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. április 18. - 06:58:20 » |
|
No akkor itt egy kevésbé kajla lista: 1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. Sz.Gabor+ párja + Spiky(Shih-Tzu) 3. R*R 4. zotya1983+párja 5. Weres 6. Jani + család 7. kakaos+párja (hajrá legyünk minnél többen) 8. Deutscher+famili 9. cápaFeri + párja + két gyerkőc (50%) Kéretik egy oszlopos tag megnyilvánulása, hogy miért ilyen a jelentkezési kedv? (Én már nyilatkoztam a témáról ) Ez így nem pontos! Én voltam a hatodik! Ez csalás!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. április 18. - 17:50:39 » |
|
No akkor itt egy kevésbé kajla lista: 1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. Sz.Gabor+ párja + Spiky(Shih-Tzu) 3. R*R 4. zotya1983+párja 5. Weres 6. Jani + család 7. kakaos+párja (hajrá legyünk minnél többen) 8. Deutscher+famili 9. cápaFeri + párja + két gyerkőc (50%) Kéretik egy oszlopos tag megnyilvánulása, hogy miért ilyen a jelentkezési kedv? (Én már nyilatkoztam a témáról ) Ez így nem pontos! Én voltam a hatodik! Ez csalás! Első sorból Peti74 kiesett, így mindenki előrébb lépett! (ennél nagyobb problémád az életben ne legyen! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. április 18. - 17:55:11 » |
|
No akkor itt egy kevésbé kajla lista: 1. mostnemtom+pereputty(ha megérem) 2. Sz.Gabor+ párja + Spiky(Shih-Tzu) 3. R*R 4. zotya1983+párja 5. Weres 6. Jani + család 7. kakaos+párja (hajrá legyünk minnél többen) 8. Deutscher+famili 9. cápaFeri + párja + két gyerkőc (50%) Kéretik egy oszlopos tag megnyilvánulása, hogy miért ilyen a jelentkezési kedv? (Én már nyilatkoztam a témáról ) Ez így nem pontos! Én voltam a hatodik! Ez csalás! Első sorból Peti74 kiesett, így mindenki előrébb lépett! (ennél nagyobb problémád az életben ne legyen! ) Ez miatt ne stresszeld magad, ha akarod helyet cserélhetünk.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. április 18. - 22:48:27 » |
|
Értem...mondjuk kevésbé szabadkozásra, magyarázkodásra gondoltam, sokkal inkább egy olyan tényre, amit végülis külön-külön leírtatok ki-ki saját szavaival. A piszkos anyagiak.... Nagyon sajnálom, mert ha minden jól megy, akkor mi megyünk és vágytam már a talira Veletek! Vác olyan autótlan keszekusza volt, de ott a reptéren mindenki büszkén kiállhat a gépe mellé amolyan igazi autóstalisan! Remélem Veszprémben már mindannyian ott lesztek, mert kiábrándító lenne, ha úgy eltelne egy év itt az új helyünkön, hogy sokakat nem ismerhetek személyesen! Irgum-burgum! De nem az anyagiak! Tényleg nem leszek otthon, oldalbordát meg életveszélyes fenyegetéssel sem lehet rávenni, hogy lemenjen! Ráadásul Veszprém is kiesik, mert akkor már melózom. Írtam, kénytelen leszek én szervezni egy talit, azon biztos ott leszek
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. április 18. - 23:19:44 » |
|
Lehet én sem tudok menni lehet útálni fgtok de anná az isten.Mert akkor residens DJ leszek azt jelenti és elkéne egy kis jó hír mostanság mikor zárnak be a környékbeli discok fogy a munka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. április 23. - 20:58:55 » |
|
Miután gondolom többen az északi országrészből jönnek Kaposújlakra, szerintem meg lehetne beszélni egy találkozót, mondjuk Siófokon(akinek útba esik)és közösen lemenni a tali helyszínére.Gondolom valahol Kaposvár környékén van, így aki az M7 en jön annak útbaesik!Szerintem! Vélemények?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. április 24. - 11:45:45 » |
|
Miután gondolom többen az északi országrészből jönnek Kaposújlakra, szerintem meg lehetne beszélni egy találkozót, mondjuk Siófokon(akinek útba esik)és közösen lemenni a tali helyszínére.Gondolom valahol Kaposvár környékén van, így aki az M7 en jön annak útbaesik!Szerintem! Vélemények?
Pontosan úgy lesz a menet Mocsokfalváról. M7-esen, aztán Kaposvári tesónál találka.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. április 24. - 15:20:19 » |
|
Pontosan úgy lesz a menet Mocsokfalváról. M7-esen, aztán Kaposvári tesónál találka. csatlakoznék hozzátok valahol.Miután a gps.-em pofánverték fogalmam sincs hova kell menni!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. április 24. - 16:56:58 » |
|
Pontosan úgy lesz a menet Mocsokfalváról. M7-esen, aztán Kaposvári tesónál találka. csatlakoznék hozzátok valahol.Miután a gps.-em pofánverték fogalmam sincs hova kell menni! Én is ott leszek mivel Kaposvári vagyok meg csörgetsz és elmondom hogy jutsz a Tescohoz, vagy eléd megyek és odavezetlek! 20/4651057
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 24. - 18:26:51 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. április 24. - 17:56:17 » |
|
Pontosan úgy lesz a menet Mocsokfalváról. M7-esen, aztán Kaposvári tesónál találka. csatlakoznék hozzátok valahol.Miután a gps.-em pofánverték fogalmam sincs hova kell menni! En is ott leszek mivel Kaposvari vagyok meg csorgetsz es elmondom hogy jutsz a Tescohoz, vagy eled megyek es odavezetlek! Vagy van olyan lehetőséged is, hogy kerülsz Keszthely felé és megyünk együtt! Kis kerülő....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|