R*R
|
|
« Dátum: 2008. Február 29. - 18:46:03 » |
|
sznuni Re: Találkozók szervezése, bonyolítása « Hozzászólás #871 Dátum: 2008. Február 25. - 09:09:29 » szíves invitálására: gyorsulási és ügyességi versenyek, Daewoo/Chevi tuning, - többiről majd részletes tájékoztatás később (a dobogós helyek arra érdemeseknek fenntartva)
1. 2. 3. 4. R*R 5. 6. 7. 8.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2008. Február 29. - 19:58:19 » |
|
He???
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2008. Február 29. - 21:02:15 » |
|
What is it?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2008. Március 01. - 08:54:56 » |
|
Ja! Most mi van? A helyezésre nevezünk? Nem a részvételre? R*R! Te a negyedik befutó leszel?
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2008. Március 01. - 10:52:18 » |
|
gyorsulási és ügyességi versenyek, Daewoo/Chevi tuning, - többiről majd részletes tájékoztatás később (a dobogós helyek arra érdemeseknek fenntartva)
1. 2. 3. 4. R*R 5. 6. Weres 7. 8.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2008. Március 01. - 11:18:17 » |
|
gyorsulási és ügyességi versenyek, Daewoo/Chevi tuning, - többiről majd részletes tájékoztatás később (a dobogós helyek arra érdemeseknek fenntartva)
Ennyire tuti esélyesek vagytok? Honnan tudod, hogy én nem leszek ott? (Ja, persze az első hely még üresen van)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2008. Március 01. - 11:21:02 » |
|
Peti! Grat a 600-hoz! Amúgy már jobban vagy? Vizfelkapás már nem aktuális? Minden jót!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2008. Március 01. - 11:25:31 » |
|
Peti! Grat a 600-hoz! Amúgy már jobban vagy? Vizfelkapás már nem aktuális? Minden jót!
Köszi, megvagyok, még nem kaptam meg az idézést! Akkor majd megpróbálom hanyagolni a fórumot! De ez nem megy olyan könnyen! Mondhatnám, sehogy! Üdv Gidy, köszönöm ezt a pár kedves szót!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2008. Március 01. - 11:45:08 » |
|
Ennyire tuti esélyesek vagytok? Honnan tudod, hogy én nem leszek ott? (Ja, persze az első hely még üresen van)! Itten az a szabály, hogy nincsen szabály: tehát lesz aki metanollal indul, lesz aki kis átmérőjű kerékkel meg állig feltuningolva. Szóvak minékünk nem sok babér terem majd...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2008. Március 01. - 13:28:55 » |
|
Köszi, megvagyok, még nem kaptam meg az idézést! Akkor majd megpróbálom hanyagolni a fórumot! De ez nem megy olyan könnyen! Mondhatnám, sehogy! Üdv Gidy, köszönöm ezt a pár kedves szót!!! Tegnap voltam bíróságom, nagy élmény volt. Hatszor leizzadtam az izgalomtól. A protokollt leszámítva így nem gáz utólag, csak ne felejts el mindig felállni, mikor a bíróval beszélsz!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2008. Március 01. - 15:05:23 » |
|
Tegnap voltam bíróságom, nagy élmény volt. Hatszor leizzadtam az izgalomtól. A protokollt leszámítva így nem gáz utólag, csak ne felejts el mindig felállni, mikor a bíróval beszélsz!
Köszi, de sajnos van tapasztalatom! Az ex-em miatt is, meg provokatív brazilverés miatt is! Félreértés elkerülése végett, most az ex-em perel. Legalábbis beigérte! Unatkozik szegényem! Pedig sok játékszere van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sznuni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2008. Március 02. - 11:21:16 » |
|
Sziasztok! Igazából nem értem én sem amit R*R kollega írt. Mi több szt sem értem mire is kell jelentkeznetek. Illetve igen. Gondolom aki jönni akar az írja fel magát a listára. De nem a helyezések miatt. Üdv: sznuni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2008. Március 02. - 14:14:05 » |
|
Résztvételi előjegyzés (nem helyezésre ) 1. peti74 + párja 2. 3. 4. R*R 5. 6. Weres 7. 8. 9. 10.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2008. Március 04. - 13:57:15 » |
|
Résztvételi előjegyzés (nem helyezésre ) 1. peti74 + párja 2.mostnemtom+pereputty(ha megérem) 3. 4. R*R 5. 6. Weres 7. 8. 9. 10.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2008. Március 04. - 14:59:38 » |
|
Bár nem értem, mire is jelentkezünk, de akkor már... (Egyébként a tervem az lett volna, hogy itt listázunk, hogy ne kelljen mindenkinek átírogatni. Ezt a listát jelezzük Sznuniéknak, majd a tali előtt átmásoljuk a jelentkezőket.) Résztvételi előjegyzés (nem helyezésre ) 1. peti74 + párja 2.mostnemtom+pereputty(ha megérem) 3. 4. R*R 5. 6. Weres 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. cápaFeri
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|