ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. Február 28. - 14:07:35 » |
|
Kripicnek érthető, hogy a fekete kell, de mi legyen a többiekkel, Ladányi, Lády, stb szin nincs is, ettől fogva kérdem én, hol az esélyegyenlőség?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. Február 28. - 15:13:47 » |
|
Én sedános vagyok de engem is érdekel a téma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. Február 28. - 15:22:46 » |
|
Kripicnek érthető, hogy a fekete kell, de mi legyen a többiekkel, Ladányi, Lády, stb szin nincs is, ettől fogva kérdem én, hol az esélyegyenlőség?
Meghalt Mátyás oda az igazság.Amúgy nekem is megfelelne feketében, ha lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. Február 28. - 19:33:19 » |
|
Peti! Ezért!
Miért, Szerinted ez nem vicc volt? Megtévesztett, hogy pityeregtem a sor végén? Most is.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Február 28. - 19:37:34 » |
|
Én sedános vagyok de engem is érdekel a téma
Nem leszel elfeledve, ha alakul majd valami belőle. Jó hogy irtok, mert igy nyoma van és akkor ugy szervezzük a tranzakciót. Akkor átirom a szavazást is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 28. - 19:40:06 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Február 28. - 19:41:58 » |
|
Tehát: 01. ladlac 02. ladigidy 03. stocz / úgy tudom/ 04. mostnemtom (feketében!) 05. kripic (átlátszó, fehér, vagy fekete!) 06. meatloaf 07. Jani (csak ha megfelel az ára!) 08. Degart Mikó' lössz mán... Lössz amikó lössz, csak lögyön! Látod, szervezzük. Ha igy megy, remélem lesz hamarosan, pláne ha kell nem csak SW-k re. Igy olcsóbb lesz a szállítás is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Degart
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Február 28. - 21:04:03 » |
|
Fekete.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. Március 01. - 16:59:40 » |
|
Rágódtam a dolgon, és arra az eredményre jutottam, hogy most kihagyom. A fém kivitellel szemezgettem, az szerintem sokat dobna a gép kinézetén. Ez a változat annyira nem fogott meg. Most még nincs öszekarcolva a hátulja. Ha eddíg megúszta, akkor talán így is marad még egy darabig. A védő borítást igazából ráérek akkor is feltenni, ha már megtörtént a baj. Eltakarni azt. Bocs, ha csalódást okoztam.
Tehát:
01. ladlac 02. ladigidy 03. stocz / úgy tudom/ 04. mostnemtom (feketében!) 05. kripic (átlátszó, fehér, vagy fekete!) 06. meatloaf 07. Jani (csak ha megfelel az ára!) 08. Degart
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. Március 01. - 21:12:46 » |
|
Rágódtam a dolgon, és arra az eredményre jutottam, hogy most kihagyom. A fém kivitellel szemezgettem, az szerintem sokat dobna a gép kinézetén. Ez a változat annyira nem fogott meg. Most még nincs öszekarcolva a hátulja. Ha eddíg megúszta, akkor talán így is marad még egy darabig. A védő borítást igazából ráérek akkor is feltenni, ha már megtörtént a baj. Eltakarni azt. Bocs, ha csalódást okoztam.
Tehát:
01. ladlac 02. ladigidy 03. stocz / úgy tudom/ 04. mostnemtom (feketében!) 05. kripic (átlátszó, fehér, vagy fekete!) 06. meatloaf 07. Jani (csak ha megfelel az ára!) 08. Degart
Semmi gond, ha nem hát nem. Majd fogod még bánni, ha nekünk sikerül végre szerezni valahonnan... Aztán majd irigykedsz. Tehát: 01. ladlac 02. ladigidy 03. mostnemtom (feketében!) 04. kripic 05. meatloaf 06. Jani (csak ha megfelel az ára!) 07. Degart 08. 09. 10.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. Március 05. - 10:46:28 » |
|
Alattam van egy autóalkatrész nagyker onnét vettem még összel 2000 -ért egy szettet. Most tavasszal már fel is rakom Ilyet lehet olcsón venni. Utánnanézzek?
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. Március 05. - 13:34:36 » |
|
Alattam van egy autóalkatrész nagyker onnét vettem még összel 2000 -ért egy szettet. Most tavasszal már fel is rakom Ilyet lehet olcsón venni. Utánnanézzek? mit is vettél ennyíért? Nekünk az SW-hez kellene lökhárítóvédő. Megköszönjük, ha utánanézel, és pláne akkor, ha szerzel is!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. Március 05. - 16:36:51 » |
|
BeZe szerintem a gumicsíkra gondolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Március 08. - 11:30:03 » |
|
Jövő héten beugrok Veszprémbe a gyártóhoz, körülnézek egy kicsit!Valakinek konkrétan valamit megnézni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Március 08. - 21:52:57 » |
|
Jövő héten beugrok Veszprémbe a gyártóhoz, körülnézek egy kicsit!Valakinek konkrétan valamit megnézni?
A Rider-hez ugrasz be?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. Március 08. - 21:57:40 » |
|
A Rider-hez ugrasz be? Igen! Itt lakom nem messze és szinte mindennap megyek Veszprémbe.(a gyermek ott jár oviba,a párom ott dolgozik)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|