peti74
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2008. Február 25. - 22:03:21 » |
|
Szerintem a HB-sek és sedanosok is vegyenek SW-hez valót és akkor legalább olcsó lesz. Jó, hogy nem a Sedanosok és a HB-sek vegyék meg az SW-seknek!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2008. Február 25. - 23:18:12 » |
|
Tulajdonképpen ez egy kíválló ötlet.Hozzunk létre egy SW segélyező alapot.Szerintem megérdemelnénk, hiszen nekünk költségesebb ez a szerelem.Széchenyi már a reformkorban szorgalmazta a közteherviselést.Mi most megvalósíthatnánk vagyis inkább Ti.A teher a miénk, mert az SW-be befér, de a költségeket Ti viselnétek.Na milyen jó ötlet, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2008. Február 26. - 05:25:47 » |
|
Tulajdonképpen ez egy kíválló ötlet.Hozzunk létre egy SW segélyező alapot.Szerintem megérdemelnénk, hiszen nekünk költségesebb ez a szerelem.Széchenyi már a reformkorban szorgalmazta a közteherviselést.Mi most megvalósíthatnánk vagyis inkább Ti.A teher a miénk, mert az SW-be befér, de a költségeket Ti viselnétek.Na milyen jó ötlet, nem?
Na-na! ne fokozzuk, mert a végén tényleg nem jövünk ki belőle jól!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2008. Február 26. - 07:54:32 » |
|
Na-na! ne fokozzuk, mert a végén tényleg nem jövünk ki belőle jól!!! Nem hinném, hogy valaki is komolyan venné ezt a kis évődést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2008. Február 26. - 17:15:42 » |
|
..., és , ha valaki nem érti a viccet, hát sebaj, kifizeti nekem a lökhárítóvédőt. Előre is köszönöm. Peti, Te pedig ne lázítsd ellenünk a csapatot!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2008. Február 26. - 17:45:57 » |
|
..., és , ha valaki nem érti a viccet, hát sebaj, kifizeti nekem a lökhárítóvédőt. Előre is köszönöm. Peti, Te pedig ne lázítsd ellenünk a csapatot!
Nem bánom én kifizetem.Mennyit is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. Február 26. - 17:50:29 » |
|
Nem bánom én kifizetem.Mennyit is? Csak az enyémet, vagy a többiekét is?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. Február 26. - 18:16:44 » |
|
Nem bánom én kifizetem.Mennyit is? Csak az enyémet, vagy a többiekét is? Természetesen mindenkiét sőt jövő héten szerdán akit érdekel valamelyik polgármesteri hivatalban mindenkit a nevemre is veszek.Meg esetleg feleségül!!(a mai világban kérem semmi nem lehetetlen)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. Február 26. - 18:19:38 » |
|
Nem bánom én kifizetem.Mennyit is? Csak az enyémet, vagy a többiekét is? Természetesen mindenkiét sőt jövő héten szerdán akit érdekel valamelyik polgármesteri hivatalban mindenkit a nevemre is veszek.Meg esetleg feleségül!!(a mai világban kérem semmi nem lehetetlen) Végre egy önzetlen úr a klubban! Köszönjük! Nekem specko csak az örökbefogadás kell, mert én roppant konzervatív vagyok még mindig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. Február 26. - 21:56:04 » |
|
Ennek melyik része szólt nekem, és miért? Mert nem értem! Nem a viccet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. Február 26. - 22:13:18 » |
|
Nem bánom én kifizetem.Mennyit is? Csak az enyémet, vagy a többiekét is? Természetesen mindenkiét sőt jövő héten szerdán akit érdekel valamelyik polgármesteri hivatalban mindenkit a nevemre is veszek.Meg esetleg feleségül!!(a mai világban kérem semmi nem lehetetlen) Végre egy önzetlen úr a klubban! Köszönjük! Nekem specko csak az örökbefogadás kell, mert én roppant konzervatív vagyok még mindig! Én is jobban szeretem a konvencionális megoldást, de egyre nagyobb divat és én már 36 évesen is vénnek érzem magam ehhez.Az örökbefogadás viszont megoldható, megfelelő minőségű és mennyiségű hozománnyal természetesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. Február 27. - 17:51:25 » |
|
Szerintem a HB-sek és sedanosok is vegyenek SW-hez valót és akkor legalább olcsó lesz. Jó, hogy nem a Sedanosok és a HB-sek vegyék meg az SW-seknek! Peti! Ezért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Degart
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. Február 28. - 10:01:55 » |
|
Nekem is kéne .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. Február 28. - 10:57:33 » |
|
Tehát: 01. ladlac 02. ladigidy 03. stocz / úgy tudom/ 04. mostnemtom (feketében!) 05. kripic (átlátszó, fehér, vagy fekete!) 06. meatloaf 07. Jani (csak ha megfelel az ára!) 08. Degart Mikó' lössz mán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. Február 28. - 13:37:52 » |
|
Tehát: 01. ladlac 02. ladigidy 03. stocz / úgy tudom/ 04. mostnemtom (feketében!) 05. kripic (átlátszó, fehér, vagy fekete!) 06. meatloaf 07. Jani (csak ha megfelel az ára!) 08. Degart Mikó' lössz mán... Lössz amikó lössz, csak lögyön!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|