captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2008. November 04. - 18:25:48 » |
|
Meg van a kicsike! Copyright by Rejtő: gebedj meg! NEKEM NEM IS TETSZIK. Igazad van! Nekem se tetszik. Oda is adnám valakinek, csak nem tudom kinek kellene? Gidz. ladlac, Cápa... meg még vagy 100 másik cartárs.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2008. November 04. - 18:29:38 » |
|
Meg van a kicsike! Copyright by Rejtő: gebedj meg! NEKEM NEM IS TETSZIK. Igazad van! Nekem se tetszik. Oda is adnám valakinek, csak nem tudom kinek kellene? Gidz. ladlac, Cápa... meg még vagy 100 másik cartárs. Elhamvasztjuk, vagy megolvasztjuk, és minden talizó kap belőle, úgy lesz igazságos! Mindenkinek fog jutni belőle, kimérjük!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2008. November 06. - 21:59:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2008. November 07. - 08:02:05 » |
|
Hát 1 Angol Fontot megérne, viszont elég pici 1:64, de ez nem lenne probléma. Csak sajna nem tudok ilyen helyekre utalni, pláne nem valutát.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2008. November 07. - 17:03:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2008. November 07. - 18:06:19 » |
|
...,és sajnos ez is piszok drága! Nekünk főleg.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2008. November 07. - 18:05:28 » |
|
...,és sajnos ez is piszok drága! Nekünk főleg. Talán a 3.5 Eurós... De ki rendelné meg nagy mennyiségben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2008. November 07. - 18:47:15 » |
|
...,és sajnos ez is piszok drága! Nekünk főleg. Talán a 3.5 Eurós... De ki rendelné meg nagy mennyiségben? De az meg nagyon pici, biztosan nincs szépen kidolgozva, akkor meg minek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2008. November 07. - 19:41:48 » |
|
Nem azé mondom, de a nevelt fiam minap járt a sógoroknál és hozott egy Burago-s katalógust. Abban ott van a WTCC! Giovanni, ha legközelebb átrándul, körülnézhetne egy játékboltban4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2008. November 07. - 20:19:23 » |
|
...,és sajnos ez is piszok drága! Nekünk főleg. Talán a 3.5 Eurós... De ki rendelné meg nagy mennyiségben? De az meg nagyon pici, biztosan nincs szépen kidolgozva, akkor meg minek? Az enyém is a 3,5 eurós. Matchbox méret, a kidolgozása azért jobb mint a matchboxnak. Persze közel sem olyan szép mint a 37eurós.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2008. November 08. - 12:47:18 » |
|
Nem azé mondom, de a nevelt fiam minap járt a sógoroknál és hozott egy Burago-s katalógust. Abban ott van a WTCC! Giovanni, ha legközelebb átrándul, körülnézhetne egy játékboltban4
Hol az a játékbolt? Ott a helyem... Állandóan nézem Őket, mert tele vannak wtcc autókkal, de egyik sem Lacetti. Ha valaki lát ilyet, szerintem egy pár darabot nyugodtan hozhat, nem fog rajta maradni. ...még jó ha jut neki a végén...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2008. November 08. - 20:25:35 » |
|
Hol az a játékbolt? Ott a helyem... Állandóan nézem Őket, mert tele vannak wtcc autókkal, de egyik sem Lacetti. Ha valaki lát ilyet, szerintem egy pár darabot nyugodtan hozhat, nem fog rajta maradni. ...még jó ha jut neki a végén... Nem jól figyelsz4 Ádám nemrég volt a sógoroknál (Ausztria) és ott beszerzett Hot Wheels meg Burago katalógust. Az egyikben láttam, jó nagy méretben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2008. November 09. - 10:25:52 » |
|
Hol az a játékbolt? Ott a helyem... Állandóan nézem Őket, mert tele vannak wtcc autókkal, de egyik sem Lacetti. Ha valaki lát ilyet, szerintem egy pár darabot nyugodtan hozhat, nem fog rajta maradni. ...még jó ha jut neki a végén... Nem jól figyelsz4 Ádám nemrég volt a sógoroknál (Ausztria) és ott beszerzett Hot Wheels meg Burago katalógust. Az egyikben láttam, jó nagy méretben. Itt találhattok WTCC-s relikviákat amit márkakereskedéseken keresztűl lehet rendelni vannak autók is igaz ezek kicsik 7-7,5 cm-k de 3 euro a kinti áruk. http://www.chevrolet-store.com/chevrolet/dept.asp?dept%5Fid=90&mscssid=vmvjdx7fs3jn9gufxxedtavc51sadkpbx7gu51
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2008. November 09. - 10:29:10 » |
|
Hol az a játékbolt? Ott a helyem... Állandóan nézem Őket, mert tele vannak wtcc autókkal, de egyik sem Lacetti. Ha valaki lát ilyet, szerintem egy pár darabot nyugodtan hozhat, nem fog rajta maradni. ...még jó ha jut neki a végén... Nem jól figyelsz4 Ádám nemrég volt a sógoroknál (Ausztria) és ott beszerzett Hot Wheels meg Burago katalógust. Az egyikben láttam, jó nagy méretben. Itt találhattok WTCC-s relikviákat amit márkakereskedéseken keresztűl lehet rendelni vannak autók is igaz ezek kicsik 7-7,5 cm-k de 3 euro a kinti áruk. http://www.chevrolet-store.com/chevrolet/dept.asp?dept%5Fid=90&mscssid=vmvjdx7fs3jn9gufxxedtavc51sadkpbx7gu51Erről az oldalról mi is tudtunk! A fiad tud rendelni innen mint márkaszervizes?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2008. November 09. - 12:12:12 » |
|
Hol az a játékbolt? Ott a helyem... Állandóan nézem Őket, mert tele vannak wtcc autókkal, de egyik sem Lacetti. Ha valaki lát ilyet, szerintem egy pár darabot nyugodtan hozhat, nem fog rajta maradni. ...még jó ha jut neki a végén... Nem jól figyelsz4 Ádám nemrég volt a sógoroknál (Ausztria) és ott beszerzett Hot Wheels meg Burago katalógust. Az egyikben láttam, jó nagy méretben. Itt találhattok WTCC-s relikviákat amit márkakereskedéseken keresztűl lehet rendelni vannak autók is igaz ezek kicsik 7-7,5 cm-k de 3 euro a kinti áruk. http://www.chevrolet-store.com/chevrolet/dept.asp?dept%5Fid=90&mscssid=vmvjdx7fs3jn9gufxxedtavc51sadkpbx7gu51Erről az oldalról mi is tudtunk! A fiad tud rendelni innen mint márkaszervizes? Elvileg igen, a db számtól függ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|