Döme
|
|
« Hozzászólás #2730 Dátum: 2013. Január 16. - 10:53:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #2731 Dátum: 2013. Január 16. - 12:47:15 » |
|
Komoly nagyon.Nem vagyok képben a p-s rendszámmal. ???Az 1,6-os motor kevés,szövetes üléssel nem szabad venni,a ponyvatető felejtős, csak ha van garázs akkor jó.De játszósnak rendben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2732 Dátum: 2013. Január 16. - 16:29:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2733 Dátum: 2013. Január 16. - 17:20:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #2735 Dátum: 2013. Január 17. - 22:24:14 » |
|
Nem driftel, csak takarítja a teret! Hatékonyabb, mint egy másik videón, ahol R8-as audival tette a kölök! ADAC teszt pálya BKV módra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2736 Dátum: 2013. Január 19. - 16:38:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2737 Dátum: 2013. Január 19. - 20:03:18 » |
|
Coool!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2738 Dátum: 2013. Január 20. - 14:53:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2739 Dátum: 2013. Január 20. - 15:21:32 » |
|
Szétreped a keblem a büszkeségtől, ezt utánozza a világon bárki! Jó érzés, hogy én is ehhez a csapathoz tartozom, mienk az igazi dicsőség, ezt nem lehet überelni. Remélem a Guinnes (hogy írják?) rekordok könyvébe arany betükkel leszünk bevésve. Ez egy igazi ínyencség, csak szuperlativiszokkal lehet erről megemlékezni. Holnaptól orromba fog esni az eső (ha esni fog), úgy fenn fogom hordani az orrom, lenézve a világ többi részét, azt hiszem, teljes joggal. Persze remélem nincs megállás, jöhetnek a metrópótló buszok pótlása metróval, villamospótló buszok pótlása villamossal, és majd, ha itt lesz a Kánaán, akkor igazi buszokkal fogjuk pótolni a buszokat is. Magyarország! Budapest, én így szeretlek! De miért is?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Január 20. - 16:28:41 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2740 Dátum: 2013. Január 20. - 16:15:48 » |
|
Szétreped a keblem a büszkeségtől, ezt utánozza a világon bárki! Jó érzés, hogy én is ehhez a csapathoz tartozom, mienk az igazi dicsőség, ezt nem lehet überelni. Remélem a Guenes (hogy írják?) rekordok könyvébe arany betükkel leszünk bevésve. Ez egy igazi ínyencség, csak szuperlativiszokkal lehet erről megemlékezni. Holnaptól orromba fog esni az eső (ha esni fog), úgy fenn fogom hordani az orrom, lenézve a világ többi részét, azt hiszem, teljes joggal. Persze remélem nincs megállás, jöhetnek a metrópótló buszok pótlása metróval, villamospótló buszok pótlása villamossal, és majd, ha itt lesz a Kánaán, akkor igazi buszokkal fogjuk pótolni a buszokat is. Magyarország! Budapest, én így szeretlek! De miért is? (hogy írják?) Guinness
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2741 Dátum: 2013. Január 20. - 16:43:24 » |
|
Az nem a sör?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2742 Dátum: 2013. Január 20. - 20:12:33 » |
|
Szétreped a keblem a büszkeségtől, ezt utánozza a világon bárki! Jó érzés, hogy én is ehhez a csapathoz tartozom, mienk az igazi dicsőség, ezt nem lehet überelni. Remélem a Guinnes (hogy írják?) rekordok könyvébe arany betükkel leszünk bevésve. Ez egy igazi ínyencség, csak szuperlativiszokkal lehet erről megemlékezni. Holnaptól orromba fog esni az eső (ha esni fog), úgy fenn fogom hordani az orrom, lenézve a világ többi részét, azt hiszem, teljes joggal. Persze remélem nincs megállás, jöhetnek a metrópótló buszok pótlása metróval, villamospótló buszok pótlása villamossal, és majd, ha itt lesz a Kánaán, akkor igazi buszokkal fogjuk pótolni a buszokat is. Magyarország! Budapest, én így szeretlek! De miért is? Képzeld mi lesz, ha a troli pótló buszt pótló trolikkal lesz valami. Majd azokat is pótolni kell valamivel.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2743 Dátum: 2013. Január 20. - 20:21:11 » |
|
Íme a megoldás Horváth Ingyenes Csabától: http://videa.hu/videok/hirek-politika/horvath-csaba-jo-hire-bkv-budapest-dijmentes-s8S8SOWjfqMlzSWUBocsánat, de ezt nem tudtam kihagyni. Itt a megoldás! A jövő ezek után még, hogy fizessen a BKV, ha utaznak rajta. Na, ez itt a Kánaán!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2744 Dátum: 2013. Január 21. - 18:16:34 » |
|
|