ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2340 Dátum: 2012. Február 09. - 15:32:06 » |
|
Tetszik nagyon, de sajnos az a sejtésem, hogy bőven 4 fölött, de talán inkább 5 fölött lesz millában az ára, igy sajnos nekem nem lesz ilyenem szinte biztosan, mert nem is lottózom. 4 milla különbséget meg nem érne meg, nekem biztosan. Majd Diablo megmutatja, nála kipróbálom majd, vagy LadLac komámnál, nekik sanszosabb, hogy lesz. Azért jó lenne róla egy fotósorozat is, lesz is biztosan hamarosan. Addig is a mienk a legszebb kombi, még meg nem jön.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2341 Dátum: 2012. Február 09. - 16:16:13 » |
|
Tetszik nagyon, de sajnos az a sejtésem, hogy bőven 4 fölött, de talán inkább 5 fölött lesz millában az ára, igy sajnos nekem nem lesz ilyenem szinte biztosan, mert nem is lottózom. 4 milla különbséget meg nem érne meg, nekem biztosan. Majd Diablo megmutatja, nála kipróbálom majd, vagy LadLac komámnál, nekik sanszosabb, hogy lesz. Azért jó lenne róla egy fotósorozat is, lesz is biztosan hamarosan. Addig is a mienk a legszebb kombi, még meg nem jön. Itt egy nagy felbontású kép. http://mediaassets.gmeuropearchive.info//ispace/pr/download/275348.jpg
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2342 Dátum: 2012. Február 09. - 17:12:50 » |
|
Tetszik nagyon, de sajnos az a sejtésem, hogy bőven 4 fölött, de talán inkább 5 fölött lesz millában az ára, igy sajnos nekem nem lesz ilyenem szinte biztosan, mert nem is lottózom. 4 milla különbséget meg nem érne meg, nekem biztosan. Majd Diablo megmutatja, nála kipróbálom majd, vagy LadLac komámnál, nekik sanszosabb, hogy lesz. Azért jó lenne róla egy fotósorozat is, lesz is biztosan hamarosan. Addig is a mienk a legszebb kombi, még meg nem jön. Itt egy nagy felbontású kép. http://mediaassets.gmeuropearchive.info//ispace/pr/download/275348.jpgÍgy a nagyfelbontásún is ugyanakkorának tűnik
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2343 Dátum: 2012. Február 10. - 21:48:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2344 Dátum: 2012. Február 10. - 21:54:53 » |
|
2-3 vezérélcserén biztos túl van.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #2345 Dátum: 2012. Február 10. - 23:28:13 » |
|
Tetszik nagyon, de sajnos az a sejtésem, hogy bőven 4 fölött, de talán inkább 5 fölött lesz millában az ára, igy sajnos nekem nem lesz ilyenem szinte biztosan, mert nem is lottózom. 4 milla különbséget meg nem érne meg, nekem biztosan. Majd Diablo megmutatja, nála kipróbálom majd, vagy LadLac komámnál, nekik sanszosabb, hogy lesz. Azért jó lenne róla egy fotósorozat is, lesz is biztosan hamarosan. Addig is a mienk a legszebb kombi, még meg nem jön. Itt egy nagy felbontású kép. http://mediaassets.gmeuropearchive.info//ispace/pr/download/275348.jpgÍgy a nagyfelbontásún is ugyanakkorának tűnik Nem rossz,nehogy véletlenül lecseréljem a lacsit egy hasonló motorral rendelkezőre Cruze-ra.Mostanában játszottam a csere gondolatával.Persze eddig még nem találtam hasonló tudású,számomra is megfelelő járművet.De a Cruze kombi változata valamiért tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #2346 Dátum: 2012. Február 10. - 23:56:33 » |
|
A nővérem ennél a cégnél dolgozik már sok-sok éve,elég komoly beosztásban.Korábban voltam már a gyárban is,nem semmi.Még akkor kezdett ott amikor az F-es Astra kombik újak voltak,ezt adták neki akkoriban céges autónak.Most Insignia kombija van előtte meg keménytetős Astra cabriót kapott(tetszett nagyon a tető mozgatása,tiszta transformers).Megnyugtatok minden diesel lacsi tulajt,hogy az Insignia kombija gázolajos nagyobb lóerővel rendelkező motorral,egy lomha malac a mi ,,gőzmozdonyainkhoz" képest.Pattog az úton,a hátsó ablakon nem lehet kilátni,de azért szép autó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2347 Dátum: 2012. Február 11. - 07:45:53 » |
|
2-3 vezérélcserén biztos túl van. Akkor ebbe még 20 Ft-os benya van!(Ha csak le nem szívták)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2348 Dátum: 2012. Február 11. - 12:54:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2349 Dátum: 2012. Február 12. - 16:12:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2350 Dátum: 2012. Február 13. - 22:04:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
LGM
Friss hús
Nem elérhető
1.6--SW--Elite +extrák(pl. benzin) :)
|
|
« Hozzászólás #2351 Dátum: 2012. Február 13. - 23:05:41 » |
|
És tényleg de csak magyarul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2352 Dátum: 2012. Február 14. - 20:22:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2353 Dátum: 2012. Február 15. - 18:08:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2354 Dátum: 2012. Február 16. - 13:41:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|