Döme
|
|
« Hozzászólás #2220 Dátum: 2011. December 08. - 09:12:44 » |
|
@!%"'+***ߣł@!!! Gondolom, a 4 naposból fogyott eddig a legtöbb. Én szinte mindig azt vettem - most duplájáért utazhatunk a rokonokhoz... Nagyon felháborított, amikor olvastam róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2221 Dátum: 2011. December 08. - 09:48:59 » |
|
@!%"'+***ߣł@!!! Gondolom, a 4 naposból fogyott eddig a legtöbb. Én szinte mindig azt vettem - most duplájáért utazhatunk a rokonokhoz... Nagyon felháborított, amikor olvastam róla. Így igaz, nagyságrenddel a legtöbb a 4 naposból fogyott. De most úgy kell majd menni a rokonokhoz, hogy egy hétig náluk legyél, egyél, igyál, és akkor még spórolsz is a hetes, vagyis 10 napos matricával. Ja, és akkor csak minden második látogatást kihagyod. Meg fogsz gazdagodni! Mert mindig mindenben a rosszat látjátok...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2223 Dátum: 2011. December 08. - 13:19:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2224 Dátum: 2011. December 08. - 15:48:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #2225 Dátum: 2011. December 08. - 20:26:28 » |
|
;)mindenben a rosszat látjátok eddig csak a rohanás volt a pályán, most szépen 50 60 nal, gyönyörködünk a tájban, útba ejtünk falvakat, megállunk itt ott, elbeszélgetünk, mert haladni úgyse lehet, megnézhtünk helyeket melyek mellett eddig csak elrohantunk, ismét emberközelibb lesz a közlekedés Különben is a múltkor egy vásárban láttam két szép 4 éves kocsiba való lovat, azokkal még földúton is elmegyek, mit nekem pályadíj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2226 Dátum: 2011. December 08. - 21:32:22 » |
|
;)mindenben a rosszat látjátok eddig csak a rohanás volt a pályán, most szépen 50 60 nal, gyönyörködünk a tájban, útba ejtünk falvakat, megállunk itt ott, elbeszélgetünk, mert haladni úgyse lehet, megnézhtünk helyeket melyek mellett eddig csak elrohantunk, ismét emberközelibb lesz a közlekedés Különben is a múltkor egy vásárban láttam két szép 4 éves kocsiba való lovat, azokkal még földúton is elmegyek, mit nekem pályadíj OK, hogy nagy az SW csomagtere, de azért azt megnézem, hogy raksz be egy 4 éves lovat a kocsiba.....na meg főleg miért? Egy ló súlya alatt földúton leérhet ám az alja!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2227 Dátum: 2011. December 08. - 22:34:30 » |
|
;)mindenben a rosszat látjátok eddig csak a rohanás volt a pályán, most szépen 50 60 nal, gyönyörködünk a tájban, útba ejtünk falvakat, megállunk itt ott, elbeszélgetünk, mert haladni úgyse lehet, megnézhtünk helyeket melyek mellett eddig csak elrohantunk, ismét emberközelibb lesz a közlekedés Különben is a múltkor egy vásárban láttam két szép 4 éves kocsiba való lovat, azokkal még földúton is elmegyek, mit nekem pályadíj OK, hogy nagy az SW csomagtere, de azért azt megnézem, hogy raksz be egy 4 éves lovat a kocsiba.....na meg főleg miért? Egy ló súlya alatt földúton leérhet ám az alja! Nem vinni akarja a lovat, hanem befogni a kocsi elé.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2228 Dátum: 2011. December 09. - 14:54:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2229 Dátum: 2011. December 09. - 15:47:11 » |
|
Megoldás! GD kiment wcre (nem wrcre! ) TN (takarítónő) meg gyorsan válaszolt helyette...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #2230 Dátum: 2011. December 12. - 08:46:11 » |
|
;)mindenben a rosszat látjátok eddig csak a rohanás volt a pályán, most szépen 50 60 nal, gyönyörködünk a tájban, útba ejtünk falvakat, megállunk itt ott, elbeszélgetünk, mert haladni úgyse lehet, megnézhtünk helyeket melyek mellett eddig csak elrohantunk, ismét emberközelibb lesz a közlekedés Különben is a múltkor egy vásárban láttam két szép 4 éves kocsiba való lovat, azokkal még földúton is elmegyek, mit nekem pályadíj OK, hogy nagy az SW csomagtere, de azért azt megnézem, hogy raksz be egy 4 éves lovat a kocsiba.....na meg főleg miért? Egy ló súlya alatt földúton leérhet ám az alja! Nem vinni akarja a lovat, hanem befogni a kocsi elé. YES
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2231 Dátum: 2011. December 12. - 18:15:13 » |
|
;)mindenben a rosszat látjátok eddig csak a rohanás volt a pályán, most szépen 50 60 nal, gyönyörködünk a tájban, útba ejtünk falvakat, megállunk itt ott, elbeszélgetünk, mert haladni úgyse lehet, megnézhtünk helyeket melyek mellett eddig csak elrohantunk, ismét emberközelibb lesz a közlekedés Különben is a múltkor egy vásárban láttam két szép 4 éves kocsiba való lovat, azokkal még földúton is elmegyek, mit nekem pályadíj OK, hogy nagy az SW csomagtere, de azért azt megnézem, hogy raksz be egy 4 éves lovat a kocsiba.....na meg főleg miért? Egy ló súlya alatt földúton leérhet ám az alja! Nem vinni akarja a lovat, hanem befogni a kocsi elé. YES poén akart lenni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #2232 Dátum: 2011. December 12. - 22:36:53 » |
|
"poén akart lenni.... " Az is volt, végülis úgy is szerénykedhettem volna hogy azért az sw elé fogom őket mert beférnek hátra ha esik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #2233 Dátum: 2011. December 15. - 21:30:33 » |