sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2070 Dátum: 2011. Szeptember 01. - 19:58:13 » |
|
Uraim, ez a szomorú valóság. Az írás valóban jó, kár, hogy igaz. Az az igazi baj, hogy mi "kisemberek" tudjuk, hogy ez a tényszerű valóság, a "nagyok" pedig a saját kölyküket nem bántják!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2071 Dátum: 2011. Szeptember 03. - 20:24:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #2072 Dátum: 2011. Szeptember 03. - 21:07:28 » |
|
Hát, gyerekek ez az AUTÓ szerintem csodaszép! Engem levett a lábamról! Kár lenne csalódni benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2073 Dátum: 2011. Szeptember 04. - 09:27:33 » |
|
Hát, gyerekek ez az AUTÓ szerintem csodaszép! Engem levett a lábamról! Kár lenne csalódni benne.
egyet értek veled, nagyon szép, formás
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2074 Dátum: 2011. Szeptember 06. - 17:15:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2075 Dátum: 2011. Szeptember 06. - 18:28:25 » |
|
Ezek mind- mind felesleges dolgok, semmi közük a valósághoz, nem életszerű versenyek. Bezzeg én már Ikarus 280-as csuklós busszal is nyomtam le valós körülmények között olyan márkákat, igaz nem minden nap, mert ritkán jönnek Pestre, mint Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche, és Mercedesek, Audik, BMW-k tucatjait. Na, ez a komoly dolog! Ki mikor ér előbb az adott céljához a valóságban. Ja, és nekem sok- sok utasom is volt mindig, nekik meg legfeljebb egy. Nos, ki a bajnok?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2076 Dátum: 2011. Szeptember 06. - 20:19:29 » |
|
Ezek mind- mind felesleges dolgok, semmi közük a valósághoz, nem életszerű versenyek. Bezzeg én már Ikarus 280-as csuklós busszal is nyomtam le valós körülmények között olyan márkákat, igaz nem minden nap, mert ritkán jönnek Pestre, mint Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche, és Mercedesek, Audik, BMW-k tucatjait. Na, ez a komoly dolog! Ki mikor ér előbb az adott céljához a valóságban. Ja, és nekem sok- sok utasom is volt mindig, nekik meg legfeljebb egy. Nos, ki a bajnok? Persze,csak a te lenyomott autóid a szalonokban álltak,te meg elmentél előttük.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2077 Dátum: 2011. Szeptember 07. - 07:46:18 » |
|
Ezek mind- mind felesleges dolgok, semmi közük a valósághoz, nem életszerű versenyek. Bezzeg én már Ikarus 280-as csuklós busszal is nyomtam le valós körülmények között olyan márkákat, igaz nem minden nap, mert ritkán jönnek Pestre, mint Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche, és Mercedesek, Audik, BMW-k tucatjait. Na, ez a komoly dolog! Ki mikor ér előbb az adott céljához a valóságban. Ja, és nekem sok- sok utasom is volt mindig, nekik meg legfeljebb egy. Nos, ki a bajnok? Persze,csak a te lenyomott autóid a szalonokban álltak,te meg elmentél előttük. Ez egy roppant rosszindulatú megjegyzés volt. Hol van a Rákóczi úton Lambo, Ferrari, Porsche, Aston, stb szalon? Na ugye, hogy nincs! Tehát menet közben húztam el mellettük, tőlük. Ez a magyar kisebbségi érzés, amit meg kell szüntetni, merjünk nagyok lenni! Én legyőztem ezeket, próbáld meg Te is a teherrel!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2078 Dátum: 2011. Szeptember 07. - 08:16:08 » |
|
Ezek mind- mind felesleges dolgok, semmi közük a valósághoz, nem életszerű versenyek. Bezzeg én már Ikarus 280-as csuklós busszal is nyomtam le valós körülmények között olyan márkákat, igaz nem minden nap, mert ritkán jönnek Pestre, mint Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche, és Mercedesek, Audik, BMW-k tucatjait. Na, ez a komoly dolog! Ki mikor ér előbb az adott céljához a valóságban. Ja, és nekem sok- sok utasom is volt mindig, nekik meg legfeljebb egy. Nos, ki a bajnok? Persze,csak a te lenyomott autóid a szalonokban álltak,te meg elmentél előttük. Ez egy roppant rosszindulatú megjegyzés volt. Hol van a Rákóczi úton Lambo, Ferrari, Porsche, Aston, stb szalon? Na ugye, hogy nincs! Tehát menet közben húztam el mellettük, tőlük. Ez a magyar kisebbségi érzés, amit meg kell szüntetni, merjünk nagyok lenni! Én legyőztem ezeket, próbáld meg Te is a teherrel! Jah, aki tud száguldozni a beállt Rákoczin a buszsávban úgy könnyű.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #2079 Dátum: 2011. Szeptember 07. - 20:51:30 » |
|
Ezek mind- mind felesleges dolgok, semmi közük a valósághoz, nem életszerű versenyek. Bezzeg én már Ikarus 280-as csuklós busszal is nyomtam le valós körülmények között olyan márkákat, igaz nem minden nap, mert ritkán jönnek Pestre, mint Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche, és Mercedesek, Audik, BMW-k tucatjait. Na, ez a komoly dolog! Ki mikor ér előbb az adott céljához a valóságban. Ja, és nekem sok- sok utasom is volt mindig, nekik meg legfeljebb egy. Nos, ki a bajnok? Persze,csak a te lenyomott autóid a szalonokban álltak,te meg elmentél előttük. Ez egy roppant rosszindulatú megjegyzés volt. Hol van a Rákóczi úton Lambo, Ferrari, Porsche, Aston, stb szalon? Na ugye, hogy nincs! Tehát menet közben húztam el mellettük, tőlük. Ez a magyar kisebbségi érzés, amit meg kell szüntetni, merjünk nagyok lenni! Én legyőztem ezeket, próbáld meg Te is a teherrel! Jah, aki tud száguldozni a beállt Rákoczin a buszsávban úgy könnyű. Látod már ezért érdemes lett volna buszsofőrnek menni :-\efrről már lekéstünk, legfeljebb irigyeljük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)