Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1995 Dátum: 2011. Július 10. - 11:34:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1996 Dátum: 2011. Július 11. - 12:52:19 » |
|
Nicsak! Feltámadt a pimaszság! Cápa újra harap! Igaz, hogy csak ehhez ért, a levelek megválaszolásához már nem. Többször írtam már neki, hívogattam is, de rá sem rántott, pedig a barátomnak éreztem. Sajnálom, nem erőszak a disznótór... De, ha meggondolná magát, én nem bánom, tudok felejteni, és újra kezdeni, illetve folytatni, de már nem rajtam múlik, és már csak várok, lehet, hogy hiába?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1997 Dátum: 2011. Július 12. - 15:50:54 » |
|
Nicsak! Feltámadt a pimaszság! Cápa újra harap! Igaz, hogy csak ehhez ért, a levelek megválaszolásához már nem. Többször írtam már neki, hívogattam is, de rá sem rántott, pedig a barátomnak éreztem. Sajnálom, nem erőszak a disznótór... De, ha meggondolná magát, én nem bánom, tudok felejteni, és újra kezdeni, illetve folytatni, de már nem rajtam múlik, és már csak várok, lehet, hogy hiába? Lassan elérek oda is....egyszer...csak idő kérdése, türelem!. Jelen pillanatban csak az egyik fiókomban még 168 olvasatlan levelem van....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1998 Dátum: 2011. Július 14. - 10:18:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1999 Dátum: 2011. Július 14. - 14:19:37 » |
|
Rendszerhiba - kicsit másképp
User kérdése:
Tavaly a Barátnő 1.0-mat Feleség 1.0-ra fejlesztettem, és az új program váratlanul elindította a “gyerek” proceszt, amelynek rendkívül nagy a tár- és erőforrásigénye. A termékismertetőben nem esik szó erről a jelenségről.
Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba beinstallálja magát, és már a rendszerindításkor betöltődik. A különböző programok, úgy mint az Éjszakai póker 10.3 és a Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indulásukkor a rendszer összeomlik. Úgy tűnik, nem is tudom kiirtani a rendszerből a Feleség 1.0-t. Gondolkoztam a Barátnő 1.0-ra való visszatérésen, de az Uninstall nem működik. Tudnak segíteni?
Válasz:
Kedves felhasználó, ez egy általános probléma. Sokan fejlesztik Barátnő 1.0-jukat Feleség 1.0-ra, gondolván, hogy ez pusztán szórakoztató segédprogram. Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszert arra tervezték, hogy mindent ő futtasson.
Ne is próbálkozzon az installálásával!!! A Feleség 1.0 későbbi eltávolítása a rendelkezésre álló erőforrások sérülésével járhat ! Néhányan megpróbálták installálni Barátnő 2.0-t, illetve a Feleség 2.0-t, de több problémával találkoztak, mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátnő 2.0-t futtatni a háttérben, a Feleség 1.0 működésével egy időben. Feleség 1.0 érzékeli a Barátnő 2.0-t, és ez összeütközést okoz, amely a rendszer összeomlásához vezethet.
A legegyszerűbb módja a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a Feleség szoftvernek, csak a Barátnőt használja. A Barátnő 1.0, 2.0, 3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek, és együtt is futtathatók!!! És akinek ez még nem elég, az jobb ha vigyáz, mert a Feleség 1.0 gyakran fertőzött az Anyós 1.0 nevű rendkívül veszélyes vírussal, ami a Feleség 1.0 meglévő és használható részeit tönkreteheti.
Nem lehet mást tenni, csak irtani, irtani, mert ez a vírus olyan káros, hogy bizonyos idő múlva a Feleség 1.0 teljesen átalakul ANYÓS 2.0-vá, azaz a vírus saját magát fejleszti tovább.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2000 Dátum: 2011. Július 17. - 12:58:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2001 Dátum: 2011. Július 17. - 13:28:19 » |
|
Ez is valami? max. 50-60cm a víz. A teherfutósofőrök bátrabbak, vagy csak sok vodkát ittak. http://youtu.be/ZAQ9JO0Odt8
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2002 Dátum: 2011. Július 17. - 13:43:31 » |
|
Illetve ők ketten, bocsika, kifelejtettem, hogy az oroszoknál nincs lehetetlen ami az autózást illeti. Megnéztem ott még egy párat, érdemes volt. Mi meg sírunk a kátyúk miatt? De elment az eszünk a jó dolgunkban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2003 Dátum: 2011. Július 17. - 23:55:30 » |
|
...és itt még mennyivel hidegebb is a víz! :-)))
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2004 Dátum: 2011. Július 21. - 14:52:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2005 Dátum: 2011. Július 21. - 16:06:33 » |
|
Ha ez igaz, akkor Kínában már régen használják minden méretben, mert mindent lemásolnak, nem költenek fejlesztésre, feltalálok pénzelésére, hanem a meglévő dolgokat másolják, gyártják szemük nem rebben közben, talán ezért is lettek mandula szeműek. Lehet, hogy nem erkölcsös, de jóval olcsóbb megoldás, és piszkosul gyorsan fejlődnek, gazdagodnak. Ja, és ezért ők tartják el a világ országait pénzügyileg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2006 Dátum: 2011. Július 22. - 14:44:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2007 Dátum: 2011. Július 23. - 12:49:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2008 Dátum: 2011. Július 25. - 09:12:02 » |
|
Rámászott? Ebből az akcióból lesz aztán a midibusz
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2009 Dátum: 2011. Július 25. - 09:16:39 » |
|
Minitali?? Nem, pusztán véletlen..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|