ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1965 Dátum: 2011. Június 08. - 13:14:07 » |
|
Saját emailembe kaptam. Mire gondolhattak?? 1. Legkisebb is számít. 2. Vegyen olcsón Görögországot. 2. Görögország leárazva. Számomra világos. A Terscoban leárazva megveheted Görögországot, soha vissza nem térő alkalom. Csak vigyázz, mert ennek az országnak is horror az államadóssága, és ha megveszed, Neked kell leperkálni azt a néhány ezer milliárd dollárt, vagy eurót. De, ha van, vedd meg, mert gyönyörű ország, tele régiségekkel, tengerrel, szigetekkel. Majd csak kigazdálkodod valahogy. Ja, és akkor meghívhatod nyaralni a klubtársaidat, és ígérjük, el is megyünk.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1966 Dátum: 2011. Június 08. - 22:13:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1967 Dátum: 2011. Június 09. - 11:55:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1968 Dátum: 2011. Június 10. - 21:46:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1969 Dátum: 2011. Június 19. - 08:42:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1970 Dátum: 2011. Június 19. - 12:52:39 » |
|
Ebben a Ducatóban harckocsi motor volt, egy hülye soförrel kombinálva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1971 Dátum: 2011. Június 19. - 12:56:59 » |
|
Ebben a Ducatóban harckocsi motor volt, egy hülye soförrel kombinálva. Én azt gondoltam, hogy ilyen emberek inkább Amerikában léteznek, hogy pl a lakóautóban hátramegy kávét főzni, miközben megy a jármű De nem, nálunk megvan ez a réteg
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1972 Dátum: 2011. Június 21. - 20:00:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1973 Dátum: 2011. Június 22. - 22:50:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1974 Dátum: 2011. Június 26. - 06:40:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1975 Dátum: 2011. Június 26. - 06:52:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1976 Dátum: 2011. Június 26. - 07:26:05 » |
|
Eddig is sz@r volt az összehangolása,túl sokat nem ronthatnak rajta.Amugy nekem már pont elegem van a gyalogosokból,a biciklisekkel meg a motorosokkal meg a tö..m van tele.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1977 Dátum: 2011. Június 26. - 09:36:52 » |
|
Eddig is sz@r volt az összehangolása,túl sokat nem ronthatnak rajta.Amugy nekem már pont elegem van a gyalogosokból,a biciklisekkel meg a motorosokkal meg a tö..m van tele. Majd addig hangolgatják a közlekedést míg úgy nem járnak mint az M1 M7 bevezető buszsávjával........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1978 Dátum: 2011. Június 26. - 10:04:32 » |
|
Elárulom, hogy a busszal hajnalban üres városban nem tudom tartani a menetidőt, mert pirosról pirosra érkezem, ez így van Bosnyáktól Barossig, majd folytatás Budán tovább a Gellérttől az Etele útig, majd vissza szintúgy. Ekkor a felének csak pislogni kéne, de nem, inkább piros, hosszan, és sehol autó, sehol gyalogos a Bartókon, és fogy a nafta, büdösítjük a várost. Szerintem, mivel egy lityi üzemanyagon cirka 160-180 Ft adó van, inkább az a cél, hogy a járműveket akadályozzák a gazdaságos menetben, mert ez is egy extra plusz adóbevétel. 25 éve buszozom a fővárosban, tehát a tömegközlekedés felől is így látom a dolgot, amit elvileg előnyben akarják részesíteni, akkor meg mit szóljunk, ha sajáttal megyünk, ami még rosszabb, de van, hogy indokolt autózni még nekem is. Szóval a véleményem az, hogy a hülyeség párosul a mérhetetlen hozzá nem értéssel, és a harácsolással. Itthon vagyunk! A lámpák programozása az APEH , most már NAVH, és a MOL érdeke egyértelműen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Június 26. - 10:07:50 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1979 Dátum: 2011. Június 26. - 14:09:35 » |
|
Elárulom, hogy a busszal hajnalban üres városban nem tudom tartani a menetidőt, mert pirosról pirosra érkezem, ez így van Bosnyáktól Barossig, majd folytatás Budán tovább a Gellérttől az Etele útig, majd vissza szintúgy. Ekkor a felének csak pislogni kéne, de nem, inkább piros, hosszan, és sehol autó, sehol gyalogos a Bartókon, és fogy a nafta, büdösítjük a várost. Szerintem, mivel egy lityi üzemanyagon cirka 160-180 Ft adó van, inkább az a cél, hogy a járműveket akadályozzák a gazdaságos menetben, mert ez is egy extra plusz adóbevétel. 25 éve buszozom a fővárosban, tehát a tömegközlekedés felől is így látom a dolgot, amit elvileg előnyben akarják részesíteni, akkor meg mit szóljunk, ha sajáttal megyünk, ami még rosszabb, de van, hogy indokolt autózni még nekem is. Szóval a véleményem az, hogy a hülyeség párosul a mérhetetlen hozzá nem értéssel, és a harácsolással. Itthon vagyunk! A lámpák programozása az APEH , most már NAVH, és a MOL érdeke egyértelműen. Én különben a mai napig nem értem miért nem állnak át fokozatosan cng-s buszokra.Azt pedig végkép nem,hogy azon a rohadtt füstcsavaron,miért nem lehet állitani a buszokon.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|