Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1770 Dátum: 2011. Február 10. - 21:01:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1771 Dátum: 2011. Február 12. - 09:26:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1772 Dátum: 2011. Február 12. - 14:46:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1775 Dátum: 2011. Február 14. - 16:12:00 » |
|
Tegnap előttem a rendőr simán átment a piroson.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1776 Dátum: 2011. Február 14. - 22:27:11 » |
|
Nagyon kemény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1777 Dátum: 2011. Február 15. - 16:28:01 » |
|
Nagyon kemény Tényleg az!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1778 Dátum: 2011. Február 15. - 18:03:06 » |
|
Egy ILYEN kombit én is elfogadnék duzzogva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1779 Dátum: 2011. Február 15. - 18:12:08 » |
|
Egy ILYEN kombit én is elfogadnék duzzogva Minek? Még a sedanodba se raktál csomagot. Nem is beszélve arról, hogy egy ilyen dög elég szomjas tud ám lenni. Egyébként igazi amerikai kocsi, hiánya minden szépségnek, kívül- belül egyaránt. De tudom, hogy az ízlések, és pofonok...Neked tetszik, nekem nem. Az ára kéne csak.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1780 Dátum: 2011. Február 15. - 18:15:39 » |
|
Egy ILYEN kombit én is elfogadnék duzzogva Minek? Még a sedanodba se raktál csomagot. Nem is beszélve arról, hogy egy ilyen dög elég szomjas tud ám lenni. Egyébként igazi amerikai kocsi, hiánya minden szépségnek, kívül- belül egyaránt. De tudom, hogy az ízlések, és pofonok...Neked tetszik, nekem nem. Az ára kéne csak. Nem is a csomagtér miatt fogadnám el, hanem a lényeg a motor De egy ILYEN sem rossz a magyar közlekedési morált tekintve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1781 Dátum: 2011. Február 15. - 19:40:09 » |
|
Egy ILYEN kombit én is elfogadnék duzzogva Minek? Még a sedanodba se raktál csomagot. Nem is beszélve arról, hogy egy ilyen dög elég szomjas tud ám lenni. Egyébként igazi amerikai kocsi, hiánya minden szépségnek, kívül- belül egyaránt. De tudom, hogy az ízlések, és pofonok...Neked tetszik, nekem nem. Az ára kéne csak. Nem is a csomagtér miatt fogadnám el, hanem a lényeg a motor De egy ILYEN sem rossz a magyar közlekedési morált tekintve Ez is jó ronda, de igaz nagy. De akkor már inkább az Ural, vagy a KRAZ lenne az igazi, esetleg a Faun. Azokkal lehetne bátran autózni csak!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1782 Dátum: 2011. Február 15. - 20:43:05 » |
|
Egy ILYEN kombit én is elfogadnék duzzogva Minek? Még a sedanodba se raktál csomagot. Nem is beszélve arról, hogy egy ilyen dög elég szomjas tud ám lenni. Egyébként igazi amerikai kocsi, hiánya minden szépségnek, kívül- belül egyaránt. De tudom, hogy az ízlések, és pofonok...Neked tetszik, nekem nem. Az ára kéne csak. Nem is a csomagtér miatt fogadnám el, hanem a lényeg a motor De egy ILYEN sem rossz a magyar közlekedési morált tekintve Ez is jó ronda, de igaz nagy. De akkor már inkább az Ural, vagy a KRAZ lenne az igazi, esetleg a Faun. Azokkal lehetne bátran autózni csak! Ezt azért még tankolni is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1783 Dátum: 2011. Február 19. - 13:33:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1784 Dátum: 2011. Február 22. - 20:06:20 » |
|
|