ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1515 Dátum: 2010. Október 20. - 12:18:18 » |
|
Cápa! Tudod-e, mi a különbség a bátorság, és a vakmerőség közt? Szerinted Te hová tennéd Magad?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1516 Dátum: 2010. Október 20. - 14:07:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1517 Dátum: 2010. Október 20. - 15:00:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1518 Dátum: 2010. Október 20. - 15:03:56 » |
|
Az még csak-csak elmegy mert azért Gidytől fog kapni, de ha sünök kiszúrják a Stop tábla és a záróvonal figyelmen kívül hagyását az ejnye-bejnye is más lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1519 Dátum: 2010. Október 20. - 16:00:59 » |
|
Az még csak-csak elmegy mert azért Gidytől fog kapni, de ha sünök kiszúrják a Stop tábla és a záróvonal figyelmen kívül hagyását az ejnye-bejnye is más lesz. 2:02-nél aláírtad a a halálos ítéleted! Ekkora szemtelenséget még nem láttam! Azt hitted nem szúrom ki, vagy bíztál benne, és ez súlyosbító körülmény! Ha jössz megint, megcsinálom a fürdővized, nem kell fáradnod. Titkos recept alapján...Még majd hányást teszel a szüleid szemére, hogy megfogantál. Elismerem, nem vagy gyáva!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1520 Dátum: 2010. Október 20. - 17:06:48 » |
|
Az még csak-csak elmegy mert azért Gidytől fog kapni, de ha sünök kiszúrják a Stop tábla és a záróvonal figyelmen kívül hagyását az ejnye-bejnye is más lesz. 2:02-nél aláírtad a a halálos ítéleted! Ekkora szemtelenséget még nem láttam! Azt hitted nem szúrom ki, vagy bíztál benne, és ez súlyosbító körülmény! Ha jössz megint, megcsinálom a fürdővized, nem kell fáradnod. Titkos recept alapján...Még majd hányást teszel a szüleid szemére, hogy megfogantál. Elismerem, nem vagy gyáva! Ez tetszett! Na de ennyit menni...egész sötétedésig egy kocsimosásért!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1521 Dátum: 2010. Október 20. - 17:46:08 » |
|
Az még csak-csak elmegy mert azért Gidytől fog kapni, de ha sünök kiszúrják a Stop tábla és a záróvonal figyelmen kívül hagyását az ejnye-bejnye is más lesz. Hol volt STOP tábla? Arra nem emlékszem. A záróvonalnál a Vörösvári átlépésre gondolsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1522 Dátum: 2010. Október 20. - 17:49:08 » |
|
Az még csak-csak elmegy mert azért Gidytől fog kapni, de ha sünök kiszúrják a Stop tábla és a záróvonal figyelmen kívül hagyását az ejnye-bejnye is más lesz. 2:02-nél aláírtad a a halálos ítéleted! Ekkora szemtelenséget még nem láttam! Azt hitted nem szúrom ki, vagy bíztál benne, és ez súlyosbító körülmény! Ha jössz megint, megcsinálom a fürdővized, nem kell fáradnod. Titkos recept alapján...Még majd hányást teszel a szüleid szemére, hogy megfogantál. Elismerem, nem vagy gyáva! Reméltem, ha nem hívom fel rá a figyelmet, nem tűnik fel annyira Valahogy nem tudtam kihagyni. De igérem, többet nem csinálok ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1523 Dátum: 2010. Október 20. - 18:43:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1524 Dátum: 2010. Október 20. - 19:00:32 » |
|
én tuti egyes alapjáratban közlekednék a városban
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1525 Dátum: 2010. Október 21. - 04:42:31 » |
|
Az még csak-csak elmegy mert azért Gidytől fog kapni, de ha sünök kiszúrják a Stop tábla és a záróvonal figyelmen kívül hagyását az ejnye-bejnye is más lesz. Hol volt STOP tábla? Arra nem emlékszem. A záróvonalnál a Vörösvári átlépésre gondolsz? A STOP tábla a benzinkútról való kihaladásnál ami még útburkolati jellel is meg van erősítve, itt a felfestett vonalnál kellet volna megállnod, a záróvonal pedig 1:08-nál. Nem szőrszálhasogató akarok lenni, mert az ember rutinból így vezet vszeg én is, csak hát az ördög nem alszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1526 Dátum: 2010. Október 21. - 12:05:20 » |
|
Az még csak-csak elmegy mert azért Gidytől fog kapni, de ha sünök kiszúrják a Stop tábla és a záróvonal figyelmen kívül hagyását az ejnye-bejnye is más lesz. Hol volt STOP tábla? Arra nem emlékszem. A záróvonalnál a Vörösvári átlépésre gondolsz? A STOP tábla a benzinkútról való kihaladásnál ami még útburkolati jellel is meg van erősítve, itt a felfestett vonalnál kellet volna megállnod, a záróvonal pedig 1:08-nál. Nem szőrszálhasogató akarok lenni, mert az ember rutinból így vezet vszeg én is, csak hát az ördög nem alszik. Ez kb 30 ezresbe kerülne, ha elküldeném a policájnak, de nem teszem, mert én megelégszem 10 ezerrel is, és így okés? Választ ne küldj, a pénzt hozd csak, ha jössz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1527 Dátum: 2010. Október 21. - 12:51:48 » |
|
Az még csak-csak elmegy mert azért Gidytől fog kapni, de ha sünök kiszúrják a Stop tábla és a záróvonal figyelmen kívül hagyását az ejnye-bejnye is más lesz. Hol volt STOP tábla? Arra nem emlékszem. A záróvonalnál a Vörösvári átlépésre gondolsz? A STOP tábla a benzinkútról való kihaladásnál ami még útburkolati jellel is meg van erősítve, itt a felfestett vonalnál kellet volna megállnod, a záróvonal pedig 1:08-nál. Nem szőrszálhasogató akarok lenni, mert az ember rutinból így vezet vszeg én is, csak hát az ördög nem alszik. Ez kb 30 ezresbe kerülne, ha elküldeném a policájnak, de nem teszem, mert én megelégszem 10 ezerrel is, és így okés? Választ ne küldj, a pénzt hozd csak, ha jössz! Nem lesz az kevés? Egy nyúlfarknyival megtoldhatnád....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1528 Dátum: 2010. Október 21. - 12:52:47 » |
|
Az még csak-csak elmegy mert azért Gidytől fog kapni, de ha sünök kiszúrják a Stop tábla és a záróvonal figyelmen kívül hagyását az ejnye-bejnye is más lesz. Hol volt STOP tábla? Arra nem emlékszem. A záróvonalnál a Vörösvári átlépésre gondolsz? A STOP tábla a benzinkútról való kihaladásnál ami még útburkolati jellel is meg van erősítve, itt a felfestett vonalnál kellet volna megállnod, a záróvonal pedig 1:08-nál. Nem szőrszálhasogató akarok lenni, mert az ember rutinból így vezet vszeg én is, csak hát az ördög nem alszik. Ezek szerint nem vetted észre, hogy 0,001 másodpercig megálltam a vonalnál? Egyébként az útburkolati jel szinte eltűnt, ilyenkor tudtommal a tábla vonalánál kell megállni, ami 1 másodpercre meg is történt. A záróvonal meg kicsit csalóka a kamera optikája miatt, bár tény, hogy a jobb első kerékkel rámentem a besoroláskor. Az F1-ben is adnak ilyenkor büntit, szóval jogos a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1529 Dátum: 2010. Október 21. - 12:53:39 » |
|
Az még csak-csak elmegy mert azért Gidytől fog kapni, de ha sünök kiszúrják a Stop tábla és a záróvonal figyelmen kívül hagyását az ejnye-bejnye is más lesz. Hol volt STOP tábla? Arra nem emlékszem. A záróvonalnál a Vörösvári átlépésre gondolsz? A STOP tábla a benzinkútról való kihaladásnál ami még útburkolati jellel is meg van erősítve, itt a felfestett vonalnál kellet volna megállnod, a záróvonal pedig 1:08-nál. Nem szőrszálhasogató akarok lenni, mert az ember rutinból így vezet vszeg én is, csak hát az ördög nem alszik. Ez kb 30 ezresbe kerülne, ha elküldeném a policájnak, de nem teszem, mert én megelégszem 10 ezerrel is, és így okés? Választ ne küldj, a pénzt hozd csak, ha jössz! Nem lesz az kevés? Egy nyúlfarknyival megtoldhatnád.... Erre inkább már nem is írok semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|