cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1455 Dátum: 2010. Szeptember 11. - 12:07:35 » |
|
.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1456 Dátum: 2010. Szeptember 11. - 12:14:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1459 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 11:19:06 » |
|
...és egy kicsit más téma... A felújításban némi szerepünk volt, pár alkatrészt a mi közreműködésünkkel varázsolt újjá a tulaj és most hogy elkészült, elhozta megköszönni és megmutatni, mi lett belőle. Gyönyörű egy autó. Hétvégékre el tudnám képzelni a használatát. Én legalábbis, aki rajong a nagy autókért ..., és klassz nagy a csomagtartója is, sok benzines kanna belefér, így nem gond eljutni a következő kútig. Én is szeretem a nagy autókat, ezért vezetek csuklós buszt. Gáz kell bele, és máris annyi az üzemanyagköltsége mint egy benzines Lacettinek. No ez nem biztos...asszem hétezervalahányas motort mondott a tulaj V8 benzin.... Amúgy a csomitartója tényleg nagy, 4-5 hulla biztosan belefér, szinte visszhangzik mint egy barlang. 6 méter valamennyi a hossza. Szép OTó:) Nem akarok cseszegetni, de azért a képeket egy kicsit túl exponáltad:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1460 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 12:53:16 » |
|
Találtam egy ilyet.
Ez nagyon jó Ilyen kéne matricában ... és csokornyakkendővel rajzolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1461 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 20:01:55 » |
|
...és egy kicsit más téma... A felújításban némi szerepünk volt, pár alkatrészt a mi közreműködésünkkel varázsolt újjá a tulaj és most hogy elkészült, elhozta megköszönni és megmutatni, mi lett belőle. Gyönyörű egy autó. Hétvégékre el tudnám képzelni a használatát. Én legalábbis, aki rajong a nagy autókért ..., és klassz nagy a csomagtartója is, sok benzines kanna belefér, így nem gond eljutni a következő kútig. Én is szeretem a nagy autókat, ezért vezetek csuklós buszt. Gáz kell bele, és máris annyi az üzemanyagköltsége mint egy benzines Lacettinek. No ez nem biztos...asszem hétezervalahányas motort mondott a tulaj V8 benzin.... Amúgy a csomitartója tényleg nagy, 4-5 hulla biztosan belefér, szinte visszhangzik mint egy barlang. 6 méter valamennyi a hossza. Szép OTó:) Nem akarok cseszegetni, de azért a képeket egy kicsit túl exponáltad:) Ezek a képek egy ütött-kopott régi nokia telefonnal készültek és még le is kellett kicsinyíteni őket, meg felbontást kissebbíteni, mert 3-400 kB-ot nem lehet feltülteni ide.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1462 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 04:40:45 » |
|
...és egy kicsit más téma... A felújításban némi szerepünk volt, pár alkatrészt a mi közreműködésünkkel varázsolt újjá a tulaj és most hogy elkészült, elhozta megköszönni és megmutatni, mi lett belőle. Gyönyörű egy autó. Hétvégékre el tudnám képzelni a használatát. Én legalábbis, aki rajong a nagy autókért ..., és klassz nagy a csomagtartója is, sok benzines kanna belefér, így nem gond eljutni a következő kútig. Én is szeretem a nagy autókat, ezért vezetek csuklós buszt. Gáz kell bele, és máris annyi az üzemanyagköltsége mint egy benzines Lacettinek. No ez nem biztos...asszem hétezervalahányas motort mondott a tulaj V8 benzin.... Amúgy a csomitartója tényleg nagy, 4-5 hulla biztosan belefér, szinte visszhangzik mint egy barlang. 6 méter valamennyi a hossza. Szép OTó:) Nem akarok cseszegetni, de azért a képeket egy kicsit túl exponáltad:) Ezek a képek egy ütött-kopott régi nokia telefonnal készültek és még le is kellett kicsinyíteni őket, meg felbontást kissebbíteni, mert 3-400 kB-ot nem lehet feltülteni ide. Minek ide feltöltemi?Valamelyik képfeltöltőre felteszed és linkeled.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 14. - 04:45:23 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #1463 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 07:10:32 » |
|
Találtam egy ilyet.
Ez nagyon jó Ilyen kéne matricában ... és csokornyakkendővel rajzolva. Mindjárt jobb! Már csak kombira kell átrajzolni és teljes OK!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1464 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 17:23:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1465 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 17:29:40 » |
|
Ezt szerintem nem kellett volna ide feltenni, ez nem a mi fórumunknak való, az ilyen menjen a Mónika showba, odavaló!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1466 Dátum: 2010. Szeptember 15. - 14:09:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1467 Dátum: 2010. Szeptember 15. - 14:16:41 » |
|
szép az autó, meg a combok is
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1468 Dátum: 2010. Szeptember 17. - 20:42:51 » |
|
|