diablo77
|
|
« Hozzászólás #1440 Dátum: 2010. Szeptember 09. - 20:21:26 » |
|
Első dolgom holnap, hogy veszek egy kartonnal!!! Ilyen áron addigra elfogy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1441 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 10:04:56 » |
|
Népstadion, Volánbusz információ
UTAS: - Most két busz is indul 17:45-kor Kecskemétre, az egyik gyors, a másik lassú, melyik ér oda el~obb? INFÓS: - Nincs hozzáf^uznivalóm...
UTAS: - Ami reggel 6:15-kor indul Makóra, az mikor van ott? INFÓS: - 10:50-re. UTAS: - Úristen, este?
UTAS: - Bécsbe honnan indul a busz? INFÓS: - Erzsébet térr~ol. UTAS: - De ott nem veszik fel a telefont! INFÓS: - Nézze uram, csak egy hölgy van ott, valószín^u, hogy kiment a mosdóba. UTAS: - Hát jó sokáig pisil!
UTAS (köszönés nélkül): - Dabas. INFÓS:- Igen, mi van vele? Még nem jött be. UTAS :- De én nem... INFÓS:- Ja, indulni szeretne? UTAS: - Nem, én menni szeretnék!
UTAS: - Tessék mondani Erdélyben ma mi van? INFÓS: - Kedd.
UTAS: - Bajára délután mikor megy busz? INFÓS: - Hány óra fele? UTAS: - És utána?
INFÓS: - Do you speak English? UTAS: - Da.
UTAS: - Dömsödre mikor megy olyan busz, ami megáll Dömsödön?
UTAS: - Gipszelt lábbal fel lehet szállni a buszra? NFÓS: - Ha tud!
UTAS: - Hollók~ore még mindig ugyanonnan, a 14-es kocsiállásról indul? INFÓS: - Mióta az eszemet tudom, az 1-esr~ol indul.
FÉRFI UTAS: - Milyen messze van a kalocsai laktanya a buszállomástól? N~OI INFÓS: - Nem tudom, még sosem voltam Kalocsán katona. UTAS: - Gondoltam hátha.
UTAS: - Mez~okövesdre melyik a legutolsó busz? INFÓS: - 15:50. UTAS: - És azután? INFÓS: - Az utolsó után általában már nincsen busz. UTAS: - Maguknál is így van? Nálunk is, köszönöm!
UTAS: - Szabadkára mikor megy busz? INFÓS: - Reggel 7-kor. UTAS: - És el~obb? INFÓS: - Nincsen, csak egy járat van naponta. UTAS: - Ja, egy járat, értem, és utána?
UTAS: - Tudna nekem egy olyan járatot mondani, ami reggel 8-ra Jászberényben van? INFÓS: - Malév charter járat.
UTAS: - Kecelre hogyan tudok eljutni? INFÓS: - Vonattal. UTAS: - És honnan indul a vonat? INFÓS: - A vasútállomásról.
UTAS: - Romániába mikor mennek a buszok? INFÓS: - Románia elég nagy, hova szeretne eljutni? UTAS: - Mindegy, csak átmenjen a határon. Tessék mondani, mindegyik busz átmegy a határon, ami Romániába megy?
UTAS: - Nyugdíjasnak kell helyjegy? INFÓS: - Igen, de 65 éven felül ingyenes. UTAS: - És 70 éven felül?
UTAS: - Kerepesre mikor mennek buszok? INFÓS: - Mikor szeretne menni? UTAS: - Másnap.
UTAS: - Érdekl~odni szeretnék, hogy Kecskeméten mi újság van? INFÓS: - Szerintem ott is szép napos id~o van.
UTAS - Zalakarosra szeretnék jegyet rendelni. INFÓS: - Jegyet nem lehet telefonon rendelni, mert sajnos a Volánnak nincs ilyen szolgáltatása. UTAS: - Akkor hívjak más telefonszámot?
UTAS: - Egerbe, ami nem áll meg! INFÓS: - Olyan buszt mondjak, ami Egerben nem áll meg? Elég sok van...
UTAS: - Egerbe vagy Gyöngyösre melyik a következ~o? INFÓS: - Egerbe vagy Gyöngyösre szeretne menni? UTAS: - Nekem mindegy, mert Salgótarjánba megyek.
UTAS: - A makói busz bejött már? INFÓS: - 21 órára kell jönnie. UTAS: - A makói busznak?
UTAS: - Érdekl~odni szeretnék, hogy mikor megy a Deák térre a következ~o metró?
UTAS: - Meg tudja mondani, hogy ami 18 órára jön a 15-ös kocsiállásra, az honnan jön? INFÓS: - Nézze uram, minden busz a 15-ösre érkezik, és elég sok jön, hat órára, mégis honnan várja? UTAS: - Azt nem tudom, de annyit segítek, hogy a 15-ös kocsiállásra érkezik.
UTAS: - Tessék mondani, van még 1 órám a busz indulásáig, mit csináljak addig? INFÓS: - Tessék malmozni.
UTAS: - Mikor megy Gödöll~ore busz? INFÓS: - 11:45-kor. UTAS: - Mennyi id~om van még hátra? INFÓS: - Ki tudhatja azt biztosan....?
UTAS: - Tiszaugra mikor megy reggel busz? INFÓS: - 6:20-kor. UTAS: - És az ott a kanyarban megáll? INFÓS: - Nem tudom, tetszik tudni a menetrend nem kanyarodik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1442 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 10:53:13 » |
|
Népstadion, Volánbusz információ
UTAS: - Most két busz is indul 17:45-kor Kecskemétre, az egyik gyors, a másik lassú, melyik ér oda el~obb? INFÓS: - Nincs hozzáf^uznivalóm...
UTAS: - Ami reggel 6:15-kor indul Makóra, az mikor van ott? INFÓS: - 10:50-re. UTAS: - Úristen, este?
UTAS: - Bécsbe honnan indul a busz? INFÓS: - Erzsébet térr~ol. UTAS: - De ott nem veszik fel a telefont! INFÓS: - Nézze uram, csak egy hölgy van ott, valószín^u, hogy kiment a mosdóba. UTAS: - Hát jó sokáig pisil!
UTAS (köszönés nélkül): - Dabas. INFÓS:- Igen, mi van vele? Még nem jött be. UTAS :- De én nem... INFÓS:- Ja, indulni szeretne? UTAS: - Nem, én menni szeretnék!
UTAS: - Tessék mondani Erdélyben ma mi van? INFÓS: - Kedd.
UTAS: - Bajára délután mikor megy busz? INFÓS: - Hány óra fele? UTAS: - És utána?
INFÓS: - Do you speak English? UTAS: - Da.
UTAS: - Dömsödre mikor megy olyan busz, ami megáll Dömsödön?
UTAS: - Gipszelt lábbal fel lehet szállni a buszra? NFÓS: - Ha tud!
UTAS: - Hollók~ore még mindig ugyanonnan, a 14-es kocsiállásról indul? INFÓS: - Mióta az eszemet tudom, az 1-esr~ol indul.
FÉRFI UTAS: - Milyen messze van a kalocsai laktanya a buszállomástól? N~OI INFÓS: - Nem tudom, még sosem voltam Kalocsán katona. UTAS: - Gondoltam hátha.
UTAS: - Mez~okövesdre melyik a legutolsó busz? INFÓS: - 15:50. UTAS: - És azután? INFÓS: - Az utolsó után általában már nincsen busz. UTAS: - Maguknál is így van? Nálunk is, köszönöm!
UTAS: - Szabadkára mikor megy busz? INFÓS: - Reggel 7-kor. UTAS: - És el~obb? INFÓS: - Nincsen, csak egy járat van naponta. UTAS: - Ja, egy járat, értem, és utána?
UTAS: - Tudna nekem egy olyan járatot mondani, ami reggel 8-ra Jászberényben van? INFÓS: - Malév charter járat.
UTAS: - Kecelre hogyan tudok eljutni? INFÓS: - Vonattal. UTAS: - És honnan indul a vonat? INFÓS: - A vasútállomásról.
UTAS: - Romániába mikor mennek a buszok? INFÓS: - Románia elég nagy, hova szeretne eljutni? UTAS: - Mindegy, csak átmenjen a határon. Tessék mondani, mindegyik busz átmegy a határon, ami Romániába megy?
UTAS: - Nyugdíjasnak kell helyjegy? INFÓS: - Igen, de 65 éven felül ingyenes. UTAS: - És 70 éven felül?
UTAS: - Kerepesre mikor mennek buszok? INFÓS: - Mikor szeretne menni? UTAS: - Másnap.
UTAS: - Érdekl~odni szeretnék, hogy Kecskeméten mi újság van? INFÓS: - Szerintem ott is szép napos id~o van.
UTAS - Zalakarosra szeretnék jegyet rendelni. INFÓS: - Jegyet nem lehet telefonon rendelni, mert sajnos a Volánnak nincs ilyen szolgáltatása. UTAS: - Akkor hívjak más telefonszámot?
UTAS: - Egerbe, ami nem áll meg! INFÓS: - Olyan buszt mondjak, ami Egerben nem áll meg? Elég sok van...
UTAS: - Egerbe vagy Gyöngyösre melyik a következ~o? INFÓS: - Egerbe vagy Gyöngyösre szeretne menni? UTAS: - Nekem mindegy, mert Salgótarjánba megyek.
UTAS: - A makói busz bejött már? INFÓS: - 21 órára kell jönnie. UTAS: - A makói busznak?
UTAS: - Érdekl~odni szeretnék, hogy mikor megy a Deák térre a következ~o metró?
UTAS: - Meg tudja mondani, hogy ami 18 órára jön a 15-ös kocsiállásra, az honnan jön? INFÓS: - Nézze uram, minden busz a 15-ösre érkezik, és elég sok jön, hat órára, mégis honnan várja? UTAS: - Azt nem tudom, de annyit segítek, hogy a 15-ös kocsiállásra érkezik.
UTAS: - Tessék mondani, van még 1 órám a busz indulásáig, mit csináljak addig? INFÓS: - Tessék malmozni.
UTAS: - Mikor megy Gödöll~ore busz? INFÓS: - 11:45-kor. UTAS: - Mennyi id~om van még hátra? INFÓS: - Ki tudhatja azt biztosan....?
UTAS: - Tiszaugra mikor megy reggel busz? INFÓS: - 6:20-kor. UTAS: - És az ott a kanyarban megáll? INFÓS: - Nem tudom, tetszik tudni a menetrend nem kanyarodik!
Elég hülye kérdések, de ha nekem az ügyfélszolgálatos így válaszolgatna, tuti leordítanám a fejét a második mondat után...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1443 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 16:31:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1444 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 17:08:52 » |
|
Lassan itt van megint a tél...egy kis ízelítő tavalyról hazaérkezés után.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1445 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 17:13:09 » |
|
...és egy kicsit más téma... A felújításban némi szerepünk volt, pár alkatrészt a mi közreműködésünkkel varázsolt újjá a tulaj és most hogy elkészült, elhozta megköszönni és megmutatni, mi lett belőle.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1446 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 20:46:57 » |
|
...és egy kicsit más téma... A felújításban némi szerepünk volt, pár alkatrészt a mi közreműködésünkkel varázsolt újjá a tulaj és most hogy elkészült, elhozta megköszönni és megmutatni, mi lett belőle. Gyönyörű egy autó. Hétvégékre el tudnám képzelni a használatát. Én legalábbis, aki rajong a nagy autókért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1447 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 20:52:35 » |
|
...és egy kicsit más téma... A felújításban némi szerepünk volt, pár alkatrészt a mi közreműködésünkkel varázsolt újjá a tulaj és most hogy elkészült, elhozta megköszönni és megmutatni, mi lett belőle. Gyönyörű egy autó. Hétvégékre el tudnám képzelni a használatát. Én legalábbis, aki rajong a nagy autókért ..., és klassz nagy a csomagtartója is, sok benzines kanna belefér, így nem gond eljutni a következő kútig. Én is szeretem a nagy autókat, ezért vezetek csuklós buszt.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1448 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 20:53:43 » |
|
...és egy kicsit más téma... A felújításban némi szerepünk volt, pár alkatrészt a mi közreműködésünkkel varázsolt újjá a tulaj és most hogy elkészült, elhozta megköszönni és megmutatni, mi lett belőle. Gyönyörű egy autó. Hétvégékre el tudnám képzelni a használatát. Én legalábbis, aki rajong a nagy autókért ..., és klassz nagy a csomagtartója is, sok benzines kanna belefér, így nem gond eljutni a következő kútig. Én is szeretem a nagy autókat, ezért vezetek csuklós buszt. Ott a pont
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1449 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 20:54:41 » |
|
...és egy kicsit más téma... A felújításban némi szerepünk volt, pár alkatrészt a mi közreműködésünkkel varázsolt újjá a tulaj és most hogy elkészült, elhozta megköszönni és megmutatni, mi lett belőle. Gyönyörű egy autó. Hétvégékre el tudnám képzelni a használatát. Én legalábbis, aki rajong a nagy autókért ..., és klassz nagy a csomagtartója is, sok benzines kanna belefér, így nem gond eljutni a következő kútig. Én is szeretem a nagy autókat, ezért vezetek csuklós buszt. Gáz kell bele, és máris annyi az üzemanyagköltsége mint egy benzines Lacettinek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1450 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 22:00:33 » |
|
Találtam egy ilyet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 10. - 22:03:45 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1451 Dátum: 2010. Szeptember 11. - 10:23:32 » |
|
Találtam egy ilyet.
Ez nagyon jó Ilyen kéne matricában
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1452 Dátum: 2010. Szeptember 11. - 10:53:57 » |
|
Hogy is készül a Google Maps?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #1453 Dátum: 2010. Szeptember 11. - 11:31:37 » |
|
Találtam egy ilyet.
Ez nagyon jó Ilyen kéne matricában ... és csokornyakkendővel rajzolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1454 Dátum: 2010. Szeptember 11. - 12:07:13 » |
|
...és egy kicsit más téma... A felújításban némi szerepünk volt, pár alkatrészt a mi közreműködésünkkel varázsolt újjá a tulaj és most hogy elkészült, elhozta megköszönni és megmutatni, mi lett belőle. Gyönyörű egy autó. Hétvégékre el tudnám képzelni a használatát. Én legalábbis, aki rajong a nagy autókért ..., és klassz nagy a csomagtartója is, sok benzines kanna belefér, így nem gond eljutni a következő kútig. Én is szeretem a nagy autókat, ezért vezetek csuklós buszt. Gáz kell bele, és máris annyi az üzemanyagköltsége mint egy benzines Lacettinek. No ez nem biztos...asszem hétezervalahányas motort mondott a tulaj V8 benzin.... Amúgy a csomitartója tényleg nagy, 4-5 hulla biztosan belefér, szinte visszhangzik mint egy barlang. 6 méter valamennyi a hossza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|