|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1307 Dátum: 2010. Június 07. - 19:41:49 » |
|
Az Eszteré? Nem látom a karikába tett 18-at! Erre már igazán büszkék lehetnek az RTL Klubban! Mennyit törhették az okos fejüket, míg ez bejött nekik... Ki az az Eszter... Neki van kapucnija.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1308 Dátum: 2010. Június 07. - 19:44:22 » |
|
Az Eszteré? Nem látom a karikába tett 18-at! Erre már igazán büszkék lehetnek az RTL Klubban! Mennyit törhették az okos fejüket, míg ez bejött nekik... Ki az az Eszter... Neki van kapucnija. Jah, az is
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1309 Dátum: 2010. Június 07. - 19:45:48 » |
|
Az Eszteré? Nem látom a karikába tett 18-at! Erre már igazán büszkék lehetnek az RTL Klubban! Mennyit törhették az okos fejüket, míg ez bejött nekik... Ki az az Eszter... Neki van kapucnija. Jah, az is Jjah oké. Ez hatalmas amúgy:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1310 Dátum: 2010. Június 07. - 19:47:01 » |
|
Az Eszteré? Nem látom a karikába tett 18-at! Erre már igazán büszkék lehetnek az RTL Klubban! Mennyit törhették az okos fejüket, míg ez bejött nekik... Ki az az Eszter... Neki van kapucnija. Jah, az is Jjah oké. Ez hatalmas amúgy:D:D:D A kapucnijára érted?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1311 Dátum: 2010. Június 07. - 19:49:47 » |
|
Az Eszteré? Nem látom a karikába tett 18-at! Erre már igazán büszkék lehetnek az RTL Klubban! Mennyit törhették az okos fejüket, míg ez bejött nekik... Ki az az Eszter... Neki van kapucnija. Jah, az is Jjah oké. Ez hatalmas amúgy:D:D:D A kapucnijára érted? Háááát.... Az ki van zárva, mert nemtudom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1312 Dátum: 2010. Június 07. - 19:58:50 » |
|
Az Eszteré? Nem látom a karikába tett 18-at! Erre már igazán büszkék lehetnek az RTL Klubban! Mennyit törhették az okos fejüket, míg ez bejött nekik... Ki az az Eszter... Neki van kapucnija. Jah, az is Jjah oké. Ez hatalmas amúgy:D:D:D A kapucnijára érted? Háááát.... Az ki van zárva, mert nemtudom! Miről maradtam le? Nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1313 Dátum: 2010. Június 07. - 20:04:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1314 Dátum: 2010. Június 07. - 20:09:07 » |
|
Vagy 10 éve.. ősszel hajnali 5 tájba hasítok a Pest éjszakába. Pár autó el balra én tovább. Nagyon sz@r az út gondoltam, majd reflexből fék!! A felüljáró szétbontva dereng a sötétből. 2 méter és síugrást mutattam volna hó nélkül. Sajna nem hallottam a híreket a rádióban és a terelő táblát (1 sáv szélességű) a 4 sáv legszélére helyezték!!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1315 Dátum: 2010. Június 08. - 13:14:20 » |
|
Az Eszteré? Nem látom a karikába tett 18-at! Erre már igazán büszkék lehetnek az RTL Klubban! Mennyit törhették az okos fejüket, míg ez bejött nekik... Ki az az Eszter... Ez a csaj itt a képen a nagyorrú Valkó Eszter, a hülye műsorok műsorvezetője.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1316 Dátum: 2010. Június 08. - 17:23:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1318 Dátum: 2010. Június 08. - 19:33:15 » |
|
Áá... Ezen még nevetni sem tudok, annyira felbssza az agyam!!!!! Nem csak a téma, hanem a "zene"!!! Én nem bírtam végighallgatni. Talán, ha 1 percig bírtam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #1319 Dátum: 2010. Június 08. - 19:52:54 » |
|
Áá... Ezen még nevetni sem tudok, annyira felbssza az agyam!!!!! Nem csak a téma, hanem a "zene"!!! Én nem bírtam végighallgatni. Talán, ha 1 percig bírtam. Lehetséges hogy ezt a borzalmat direkt paródiának csinálták és jót röhögnek a reakciókon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|