diablo77
|
|
« Hozzászólás #1185 Dátum: 2010. április 09. - 16:49:38 » |
|
Hűha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1186 Dátum: 2010. április 09. - 19:05:23 » |
|
Köszi Jani! Bár ezt mégsem kellett volna...Azt hiszem, hogy újra össze mentem. Lenyűgöző volt! Viszont egy kis epés megjegyzésem volna: az amerikaiaknak sosem volt jó ízlésük, a kocsik szinte mindig rondák voltak, néhány kivétellel. De persze ízlések, és pofonok...A modellek viszont csúcsok! Eredetiben, már mint az USA autókat illeti, jó néhányat láttam anno- régen, amikor ti még... Hasonlót ajánlok, aki a terepasztalt szereti, nézze meg a keszthelyi kiállítást, ha teheti. Ízelítőnek: ( www.helikonmuzeum.hu), vagy a googlében keresse meg!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1187 Dátum: 2010. április 09. - 19:09:33 » |
|
Köszi Jani! Bár ezt mégsem kellett volna...Azt hiszem, hogy újra össze mentem. Lenyűgöző volt! Viszont egy kis epés megjegyzésem volna: az amerikaiaknak sosem volt jó ízlésük, a kocsik szinte mindig rondák voltak, néhány kivétellel. De persze ízlések, és pofonok...A modellek viszont csúcsok! Eredetiben, már mint az USA autókat illeti, jó néhányat láttam anno- régen, amikor ti még... Hasonlót ajánlok, aki a terepasztalt szereti, nézze meg a keszthelyi kiállítást, ha teheti. Ízelítőnek: ( www.helikonmuzeum.hu), vagy a googlében keresse meg! Nekem mondjuk nagyon tetszenek a régi amcsi autók formailag, nem szépek, de mégis Ha tehetném pl biztos vennék egy régi Camarot vagy Mustangot vagy valamilyen nagy cirkálót. Műszakilag persze a többség nem volt a csúcson, de sokat kibírtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1188 Dátum: 2010. április 09. - 19:23:47 » |
|
Egy ilyet elfogadnék. Duplafényszóró, SW. pont mint a lacsettim.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1189 Dátum: 2010. április 09. - 19:24:40 » |
|
Egy ilyet elfogadnék. Duplafényszóró, SW. pont mint a lacsettim. Értékben még több is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1190 Dátum: 2010. április 09. - 20:25:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1191 Dátum: 2010. április 09. - 20:34:00 » |
|
Köszi Jani! Bár ezt mégsem kellett volna...Azt hiszem, hogy újra össze mentem. Lenyűgöző volt! Viszont egy kis epés megjegyzésem volna: az amerikaiaknak sosem volt jó ízlésük, a kocsik szinte mindig rondák voltak, néhány kivétellel. De persze ízlések, és pofonok...A modellek viszont csúcsok! Eredetiben, már mint az USA autókat illeti, jó néhányat láttam anno- régen, amikor ti még... Hasonlót ajánlok, aki a terepasztalt szereti, nézze meg a keszthelyi kiállítást, ha teheti. Ízelítőnek: ( www.helikonmuzeum.hu), vagy a googlében keresse meg! Alapanyag megvan, Csaba kezdheti fotózni a járgányaidat!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 10. - 20:35:33 írta Döme »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #1192 Dátum: 2010. április 09. - 21:16:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1193 Dátum: 2010. április 10. - 05:14:31 » |
|
Hát ne nagyon nyitogasd a motorháztetődet meleg motornál.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1194 Dátum: 2010. április 11. - 12:36:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1195 Dátum: 2010. április 11. - 14:40:38 » |
|
Telitalp vagy Photosop?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1196 Dátum: 2010. április 11. - 14:43:44 » |
|
Telitalp vagy Photosop? A versenyautókon előfordul. hogy így felhevül, de ott az élettartalma is sokkal rövidebb mint egy átlag autón.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #1197 Dátum: 2010. április 11. - 19:40:01 » |
|
Telitalp vagy Photosop? A versenyautókon előfordul. hogy így felhevül, de ott az élettartalma is sokkal rövidebb mint egy átlag autón. Az én autómon nincs turbó, így a telitalp és fotosop sem jácccik... Egy rallys honlapról másoltam ki a képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1198 Dátum: 2010. április 12. - 07:12:59 » |
|
Telitalp vagy Photosop? A versenyautókon előfordul. hogy így felhevül, de ott az élettartalma is sokkal rövidebb mint egy átlag autón. Az én autómon nincs turbó, így a telitalp és fotosop sem jácccik... Egy rallys honlapról másoltam ki a képet. Jaaaj! Nem szabad illuziót rombolni.. Csak nyugodtan vald be, hogy a Tiédről van a kép.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1199 Dátum: 2010. április 12. - 11:40:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|