Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #810 Dátum: 2009. Július 05. - 13:50:17 » |
|
Én nem tudok olyan hibákról, amiket említettek (zajos motor, elengedő patentek, zörgő műanyagok), viszont ők meg arról, amiket én mondanék...biztos, hogy a lacettiről beszéltek? Autópályán a megengedett sebesség fölött, már van hangja a motornak, de melyik hasonló áru autónak nincs. Közel a 100.000km-hez, már zörög a jó Bp.-i utakon, nem vészesen csak egy kicsit, De ezen lehet segíteni. Egy kis szivacs a két műanyag közé, és jobb mint újkorában. Viszont a szürke műanyagok kezdenek megsárgulni. Akkor az enyém megkímélt állapotú...üzemmeleg motornál utcán az autó elé állva alig hallani, hogy jár a motor, a belsejében meg nem zizeg, nem nyöszörög semmi...igaz még csak 30000 után áll az óra. Úgy az enyémnek sincs hanga. A Lanciám halkabb volt autópályán, de az az autó egy másik kategória. Menj végig mondjuk a Thököly úton 10 szer, után fog zizegni. Hozzáteszem soha nem áll garázsban az autó, folyton éri a nap. Ez sem tesz jót a műanyagoknak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 05. - 13:53:49 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #811 Dátum: 2009. Július 05. - 15:15:29 » |
|
Akkor az enyém megkímélt állapotú...üzemmeleg motornál utcán az autó elé állva alig hallani, hogy jár a motor, a belsejében meg nem zizeg, nem nyöszörög semmi...igaz még csak 30000 után áll az óra. [/quote]Én valamelyik nap talán bambaságból még rá is indítóztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #812 Dátum: 2009. Július 05. - 22:20:34 » |
|
Én nem tudok olyan hibákról, amiket említettek (zajos motor, elengedő patentek, zörgő műanyagok), viszont ők meg arról, amiket én mondanék...biztos, hogy a lacettiről beszéltek? Autópályán a megengedett sebesség fölött, már van hangja a motornak, de melyik hasonló áru autónak nincs. Közel a 100.000km-hez, már zörög a jó Bp.-i utakon, nem vészesen csak egy kicsit, De ezen lehet segíteni. Egy kis szivacs a két műanyag közé, és jobb mint újkorában. Viszont a szürke műanyagok kezdenek megsárgulni. Akkor az enyém megkímélt állapotú...üzemmeleg motornál utcán az autó elé állva alig hallani, hogy jár a motor, a belsejében meg nem zizeg, nem nyöszörög semmi...igaz még csak 30000 után áll az óra. Úgy az enyémnek sincs hanga. A Lanciám halkabb volt autópályán, de az az autó egy másik kategória. Menj végig mondjuk a Thököly úton 10 szer, után fog zizegni. Hozzáteszem soha nem áll garázsban az autó, folyton éri a nap. Ez sem tesz jót a műanyagoknak. Igen, igazad van...amikor a Thököly felé járok néha, megpróbálom a forgalom ritmusát nem nagyon feltartva túlélni...30-40-nel. Amúgy ha lehet minimum árnyékba rakom a kocsit, otthon és néha a melóhelyen is garázyban van. A nap valóban sokat árt az autóknak.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #813 Dátum: 2009. Július 06. - 18:59:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #814 Dátum: 2009. Július 07. - 15:02:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #815 Dátum: 2009. Július 08. - 18:35:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #816 Dátum: 2009. Július 08. - 18:45:53 » |
|
Irigylem a jobb 1 ben ülőt! Ha be is ****nék a félelemtől, akkor is kipróbálnám!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #817 Dátum: 2009. Július 08. - 18:51:56 » |
|
Irigylem a jobb 1 ben ülőt! Ha be is ****nék a félelemtől, akkor is kipróbálnám! Én jókat röhögtem rajta, hogy milyen fejet vág néha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #818 Dátum: 2009. Július 08. - 19:08:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #819 Dátum: 2009. Július 09. - 21:00:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #820 Dátum: 2009. Július 09. - 21:09:34 » |
|
Tudásra ök a csapat társaim
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #822 Dátum: 2009. Július 10. - 07:10:02 » |
|
Na meg szorgalomból!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #823 Dátum: 2009. Július 10. - 07:16:13 » |
|
Na meg szorgalomból! Én meg itt kora reggel majdnem bepi_iltem a röhögéstől...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #824 Dátum: 2009. Július 10. - 10:04:22 » |
|
Na meg szorgalomból! Én meg itt kora reggel majdnem bepi_iltem a röhögéstől... Ez nagyon komoly! Kijött a könnyem röhögés közben. Ilyet mi is csinálhatnánk a következő 2-3 napos talin (ha ott leszek).
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|