Komis
|
|
« Hozzászólás #750 Dátum: 2009. Május 10. - 20:24:59 » |
|
Végig olvasva kicsit városi lengenda íze van... Több ponton is lehetne más az esemény folyása (amitől hihetőbb lenne). De ki tudja....
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #751 Dátum: 2009. Május 11. - 07:45:54 » |
|
Ez tök jó! Bár az enyémet 1,6-osként látja a rendszer...de jó lenne! Az enyém meg a mai napig nincs bent! Végigzongoráztam minden lehetséges karakter formátumot.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #752 Dátum: 2009. Május 11. - 12:59:47 » |
|
Ez tök jó! Bár az enyémet 1,6-osként látja a rendszer...de jó lenne! Az enyém meg a mai napig nincs bent! Végigzongoráztam minden lehetséges karakter formátumot. Mert a tied egyedi építésű, szúnyoggal szerelt extra változat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #753 Dátum: 2009. Május 11. - 14:21:15 » |
|
Ez tök jó! Bár az enyémet 1,6-osként látja a rendszer...de jó lenne! Az enyém meg a mai napig nincs bent! Végigzongoráztam minden lehetséges karakter formátumot. Mert a tied egyedi építésű, szúnyoggal szerelt extra változat... ...,és lomha, hogy csak a gyorsulási versenyt nyerhessen, ne F1-et. Jut is eszembe: mi van a zúzó csajjal? Se kép, se semmi? Pedig megígérted! Weres! Ugye Te is emlékszel erre?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #754 Dátum: 2009. Május 11. - 17:45:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #756 Dátum: 2009. Május 13. - 22:13:00 » |
|
Én "hivatalból" is ki vagyok hegyezve a balesetekre, de erre azért nem gondoltam.Mellbevágó!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #757 Dátum: 2009. Május 19. - 19:25:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #758 Dátum: 2009. Május 20. - 07:48:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #759 Dátum: 2009. Május 20. - 17:48:52 » |
|
Akkor maradunk a lapozós spirálosnál, vagy a kiterítősnél...Még jó, hogy nem vettem! Jól póruljárt MNT, és Cap tolvaja!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #761 Dátum: 2009. Május 23. - 05:28:11 » |
|
Még a nyolcvanas években játszottak a mozikban egy filmet ami ilyen balesetekről szólt.Asszem a címe "A sebességláz" volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #762 Dátum: 2009. Május 23. - 08:49:46 » |
|
Még a nyolcvanas években játszottak a mozikban egy filmet ami ilyen balesetekről szólt.Asszem a címe "A sebességláz" volt. Abban volt például Tom Price (?) halálos balesete, mert elütött egy keresztbe futó tűzoltót, és a palack fejbe találta, mindketten azonnal szörnyethaltak, és a kocsi ment még tovább. Az is szörnyű volt, mint minden baleset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #763 Dátum: 2009. Május 23. - 09:46:36 » |
|
Még a nyolcvanas években játszottak a mozikban egy filmet ami ilyen balesetekről szólt.Asszem a címe "A sebességláz" volt. Abban volt például Tom Price (?) halálos balesete, mert elütött egy keresztbe futó tűzoltót, és a palack fejbe találta, mindketten azonnal szörnyethaltak, és a kocsi ment még tovább. Az is szörnyű volt, mint minden baleset. Meg amikor a Niki Laudának szétégett a feje. http://auto.indavideo.hu/video/Niki_Lauda_megegese?action=video_site&video_title=Niki_Lauda_megegese%3Ftoken%3D5a9de22730bc6afcf70253bf1faf1c5c
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 23. - 09:49:54 írta meatloaf »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|