ladlac
|
|
« Hozzászólás #585 Dátum: 2009. Január 28. - 20:46:53 » |
|
Hülye apuci méghülyébb kicsi fia. Ilyeneket olvasva nem tudok szalonképeset írni, vagy mindjárt ki is modizhatnám Magam! /kretén. ez csak kicsúszott/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #587 Dátum: 2009. Január 29. - 14:16:47 » |
|
Hihihi....nem egy olvasott gyerek, az biztos! Helyesírással kellene kezdeni, aztán jöhetne egy kis gépkönyv olvasgatás pár alapvető német kifejezéssel, mint hogy mit is jelent a következő: OILSTAN(de inkább ölstand, vagy ölstab) PRÜFUNG....hát nem ezt: cserélj olajat Még szerencse, hogy nyilvánvalóan folyamatosan hazudott, de akkor is egy potenciális tömeggyilkos, diliházban, vagy börtönben a helye! Ja, és a legalább olyan ... apjával együtt! Adnék az ilyen családoknak végleges tartozkosási cimet valahol Óceániában, egy korallzátonyon, ahol nem ölhetnek ártatlanokat!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #588 Dátum: 2009. Január 29. - 15:03:20 » |
|
Hihihi....nem egy olvasott gyerek, az biztos! Helyesírással kellene kezdeni, aztán jöhetne egy kis gépkönyv olvasgatás pár alapvető német kifejezéssel, mint hogy mit is jelent a következő: OILSTAN(de inkább ölstand, vagy ölstab) PRÜFUNG....hát nem ezt: cserélj olajat Még szerencse, hogy nyilvánvalóan folyamatosan hazudott, de akkor is egy potenciális tömeggyilkos, diliházban, vagy börtönben a helye! Ja, és a legalább olyan ... apjával együtt! Adnék az ilyen családoknak végleges tartozkosási cimet valahol Óceániában, egy korallzátonyon, ahol nem ölhetnek ártatlanokat! Az a durva, hogy ha ezt látja az apjától, akkor számára ez lesz a természetes, hogy minden autót szétkínoz.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #589 Dátum: 2009. Január 31. - 11:43:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #590 Dátum: 2009. Január 31. - 12:51:48 » |
|
Ezeknél se voltak otthon amikor az észt osztották!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #591 Dátum: 2009. Február 01. - 15:45:52 » |
|
Már gondoltam egy készülék beszerzésére, de meghagyom arra az időre, ha már nem fizetek cascot. Nekem már gyulladt ki autóm. Nem jó élmény. Azóta mindig van a kocsiban tűzoltó készülék. Hidd el, megéri. A casco nem fizet ki mindent. Pláne nem a bent égett embereket. Kocsit veszel másikat (vagy nem). Nem számít. És új anyukát a gyereknek? Bocs, ha túl komor lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #592 Dátum: 2009. Február 01. - 16:08:08 » |
|
Már gondoltam egy készülék beszerzésére, de meghagyom arra az időre, ha már nem fizetek cascot. Nekem már gyulladt ki autóm. Nem jó élmény. Azóta mindig van a kocsiban tűzoltó készülék. Hidd el, megéri. A casco nem fizet ki mindent. Pláne nem a bent égett embereket. Kocsit veszel másikat (vagy nem). Nem számít. És új anyukát a gyereknek? Bocs, ha túl komor lett. Nekünk is mindegyik használatban levő autónkban van porral oltó azóta hogy az egyik autónk (Daewoo Nexia) majdnem leégett kábel kidörzsölődés miatt majdnem leégett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #593 Dátum: 2009. Február 02. - 18:48:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #594 Dátum: 2009. Február 02. - 18:57:52 » |
|
Amúgy nem vagy Fun mi?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #595 Dátum: 2009. Február 02. - 21:13:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #596 Dátum: 2009. Február 02. - 21:37:24 » |
|
Amúgy nem vagy Fun mi? Airbrush technikával készült. Alapozva van, fújva, lakkozva, polírozva Akár színkód alapján is. Nem muszáj egérre, csak nekem volt ez a dilim, hogy legyen valami egyedi
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #597 Dátum: 2009. Február 02. - 23:48:00 » |
|
És a fékek?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #598 Dátum: 2009. Február 02. - 23:49:09 » |
|
Amúgy nem vagy Fun mi? Airbrush technikával készült. Alapozva van, fújva, lakkozva, polírozva Akár színkód alapján is. Nem muszáj egérre, csak nekem volt ez a dilim, hogy legyen valami egyedi De szép amúgy, nekem tetszik...nem leszólni akartam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #599 Dátum: 2009. Február 03. - 21:33:00 » |
|
És a fékek? Ejtőernyővel. De alacsony magasságon már nem szükségesek.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|