sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #555 Dátum: 2009. Január 18. - 09:17:47 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 18. - 09:21:07 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #557 Dátum: 2009. Január 18. - 12:29:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #558 Dátum: 2009. Január 18. - 12:37:25 » |
|
Lamborghinibe dízel motort. Bár ha belegondolok, traktor gyártással kezdték. Traktorba pedig traktor motor kell.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #559 Dátum: 2009. Január 18. - 12:52:01 » |
|
Én már csak a felnik árát is elfogadnám...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #560 Dátum: 2009. Január 18. - 13:15:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #561 Dátum: 2009. Január 18. - 13:46:06 » |
|
Lamborghinibe dízel motort. Bár ha belegondolok, traktor gyártással kezdték. Traktorba pedig traktor motor kell. Már a porsche is rak bele az autóiba dízelmotort,mivel a flotta fogyasztást csökkentő törvénynek csak így tudnak megfelelni vagy hibriddel.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #562 Dátum: 2009. Január 18. - 14:23:25 » |
|
Lamborghinibe dízel motort. Bár ha belegondolok, traktor gyártással kezdték. Traktorba pedig traktor motor kell. Már a porsche is rak bele az autóiba dízelmotort,mivel a flotta fogyasztást csökkentő törvénynek csak így tudnak megfelelni vagy hibriddel. A Porsche is gyárt traktort!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #563 Dátum: 2009. Január 18. - 14:47:13 » |
|
Lamborghinibe dízel motort. Bár ha belegondolok, traktor gyártással kezdték. Traktorba pedig traktor motor kell. Már a porsche is rak bele az autóiba dízelmotort,mivel a flotta fogyasztást csökkentő törvénynek csak így tudnak megfelelni vagy hibriddel. A Porsche is gyárt traktort! Na azért nem kell félni,hogy ilyen motorok lesznek bennük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #564 Dátum: 2009. Január 18. - 21:08:01 » |
|
Jó volt a reflexe,mert behúzta a hasát. Ezt amit Meatloaf mester jó reflexszel sem tudta volna megtenni.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #565 Dátum: 2009. Január 18. - 21:20:00 » |
|
Jó volt a reflexe,mert behúzta a hasát. Ezt amit Meatloaf mester jó reflexszel sem tudta volna megtenni. Én már nem is kellek ide, van aki beszóljon helyettem. (nem is egy)
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #566 Dátum: 2009. Január 18. - 21:27:04 » |
|
Jó volt a reflexe,mert behúzta a hasát. Ezt amit Meatloaf mester jó reflexszel sem tudta volna megtenni. Én már nem is kellek ide, van aki beszóljon helyettem. (nem is egy) Foglalkozási ártalomból kifolyólag. Sokszor vagyok valamilyen pótló, villamos, troli, metró, HÉV, és most Jani pótló is lettem. De azért maradj velünk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #567 Dátum: 2009. Január 19. - 10:55:45 » |
|
Jó volt a reflexe,mert behúzta a hasát. Ezt amit Meatloaf mester jó reflexszel sem tudta volna megtenni. Én már nem is kellek ide, van aki beszóljon helyettem. (nem is egy) Foglalkozási ártalomból kifolyólag. Sokszor vagyok valamilyen pótló, villamos, troli, metró, HÉV, és most Jani pótló is lettem. De azért maradj velünk! És az áramszedődet hol tartod, amikor nem pótolsz? (Csak hogy beszóljak).
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #568 Dátum: 2009. Január 19. - 14:17:51 » |
|
Jó volt a reflexe,mert behúzta a hasát. Ezt amit Meatloaf mester jó reflexszel sem tudta volna megtenni. Én már nem is kellek ide, van aki beszóljon helyettem. (nem is egy) Foglalkozási ártalomból kifolyólag. Sokszor vagyok valamilyen pótló, villamos, troli, metró, HÉV, és most Jani pótló is lettem. De azért maradj velünk! És az áramszedődet hol tartod, amikor nem pótolsz? (Csak hogy beszóljak). Áramszedőknek ott vannak a háztartási gépeink, mind leszedi az áramot, és főleg a pénzemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #569 Dátum: 2009. Január 19. - 17:59:43 » |
|
Jó volt a reflexe,mert behúzta a hasát. Ezt amit Meatloaf mester jó reflexszel sem tudta volna megtenni. De marha gyorsan be tudom csukni a szememet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|