Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #420 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 19:33:10 » |
|
Az agyad életkora Megnézheted, hogy az agyad is olyan idős-e, mint a tested, vagy netán.... Az oldal kínai!! Figyelmesen olvasd el az instrukciókat! 1. Nyomd meg a "start"-ot a megjelenő képen. 2. Várd meg a visszaszámlálás végét: 3, 2, 1. 3. Egy pillanatra megjelenik néhány szám (3-6 db), próbáld a helyzetüket és nagyságukat megjegyezni, aztán helyettük üres körök jönnek. Nyomd meg sorban a köröket a legkisebbtől a legnagyobb szám felé haladva. Ez ismétlődik majd 10szer. 4. A végén megjelenik az agyad életkora. Na akkor most kattints az alábbi linkre -- és indul a program: http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #421 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 19:38:01 » |
|
Az agyad életkora Megnézheted, hogy az agyad is olyan idős-e, mint a tested, vagy netán.... Az oldal kínai!! Figyelmesen olvasd el az instrukciókat! 1. Nyomd meg a "start"-ot a megjelenő képen. 2. Várd meg a visszaszámlálás végét: 3, 2, 1. 3. Egy pillanatra megjelenik néhány szám (3-6 db), próbáld a helyzetüket és nagyságukat megjegyezni, aztán helyettük üres körök jönnek. Nyomd meg sorban a köröket a legkisebbtől a legnagyobb szám felé haladva. Ez ismétlődik majd 10szer. 4. A végén megjelenik az agyad életkora. Na akkor most kattints az alábbi linkre -- és indul a program: http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.htmlNekem 33 jött ki, de kétszer elkapkodtam és rossz helyre klikkeltem. Egyszer meg nem néztem oda az elején.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #422 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 19:39:49 » |
|
Az agyad életkora Megnézheted, hogy az agyad is olyan idős-e, mint a tested, vagy netán.... Az oldal kínai!! Figyelmesen olvasd el az instrukciókat! 1. Nyomd meg a "start"-ot a megjelenő képen. 2. Várd meg a visszaszámlálás végét: 3, 2, 1. 3. Egy pillanatra megjelenik néhány szám (3-6 db), próbáld a helyzetüket és nagyságukat megjegyezni, aztán helyettük üres körök jönnek. Nyomd meg sorban a köröket a legkisebbtől a legnagyobb szám felé haladva. Ez ismétlődik majd 10szer. 4. A végén megjelenik az agyad életkora. Na akkor most kattints az alábbi linkre -- és indul a program: http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.htmlNekem 33 jött ki, de kétszer elkapkodtam és rossz helyre klikkeltem. Egyszer meg nem néztem oda az elején. Nekem 29,most melyik a jobb?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #423 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 19:41:00 » |
|
Én meg azt hittem hogy nálunk itthon mindig rendetlenség van,de ezek láttán... Én is megmutattam a páromnak és közöltem: na ugye hogy nincs is nálunk kupi? Szegény, még mindig hüledezik.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #424 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 19:44:39 » |
|
Az agyad életkora Megnézheted, hogy az agyad is olyan idős-e, mint a tested, vagy netán.... Az oldal kínai!! Figyelmesen olvasd el az instrukciókat! 1. Nyomd meg a "start"-ot a megjelenő képen. 2. Várd meg a visszaszámlálás végét: 3, 2, 1. 3. Egy pillanatra megjelenik néhány szám (3-6 db), próbáld a helyzetüket és nagyságukat megjegyezni, aztán helyettük üres körök jönnek. Nyomd meg sorban a köröket a legkisebbtől a legnagyobb szám felé haladva. Ez ismétlődik majd 10szer. 4. A végén megjelenik az agyad életkora. Na akkor most kattints az alábbi linkre -- és indul a program: http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.htmlNekem 33 jött ki, de kétszer elkapkodtam és rossz helyre klikkeltem. Egyszer meg nem néztem oda az elején. Nekem 29,most melyik a jobb? Másodikra már 23. Többször nem próbálkozom, mert még kijönne, hogy csak 3 éves az agyam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #425 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 19:47:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #426 Dátum: 2008. Október 12. - 16:41:24 » |
|
Tegnap láttam pár szépséget. Ki tudja, milyen autó van a képen?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #427 Dátum: 2008. Október 12. - 16:42:20 » |
|
És ez?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #428 Dátum: 2008. Október 12. - 16:43:03 » |
|
Voltak motorok is:egy Harley, két Indian és egy AJS
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 12. - 16:45:28 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #429 Dátum: 2008. Október 12. - 19:26:56 » |
|
Az elsö: Magosix A második: Wanderer W25K Roadster
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #430 Dátum: 2008. Október 12. - 20:29:22 » |
|
Az elsö: Magosix A második: Wanderer W25K Roadster Gratulálok!!! Anniyt még a Magosixhoz, hogy magyar autó...bevallom eddig ezt nem tudtam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 12. - 20:35:13 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #431 Dátum: 2008. Október 12. - 20:37:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #432 Dátum: 2008. Október 12. - 21:01:27 » |
|
Az elsö: Magosix A második: Wanderer W25K Roadster Gratulálok!!! Anniyt még a Magosixhoz, hogy magyar autó...bevallom eddig ezt nem tudtam Tudtam, hogy magyar, de nem írtam, mert azt hittem ezt mindenki tudja. Egy kis olvasnivaló. http://www.scitech.mtesz.hu/22autogyartas/index.htmlhttp://totalcar.hu/magazin/szerelem/podvinec
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 12. - 21:09:28 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #433 Dátum: 2008. Október 12. - 21:31:57 » |
|
Én sajnos nem vagyok ennyire veterán ismerő, de ha közel kerülök hozzájuk, szívesen megcsodálom őket! Például az auto unionnak érdekes hengerfeje volt. Négy kipuff leömlő, de hat henger! A magosixben pedig a szabadon lévő szelepvezérlő pálcák...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #434 Dátum: 2008. Október 13. - 10:59:40 » |
|