Hooti
|
|
« Hozzászólás #2505 Dátum: 2012. Május 08. - 22:29:46 » |
|
uhhh bakker, tud ez a kölök valamit, de tényleg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2506 Dátum: 2012. Május 09. - 14:43:59 » |
|
uhhh bakker, tud ez a kölök valamit, de tényleg ááá, ez rutin munka volt. én is mentettem nem egy ilyet az elmúlt pár év szimulátor versenyzése alatt első kerék meghajtású autóval simám lehet menteni az ilyet....csak taposni kell a gázt, hogy kihúzza
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2507 Dátum: 2012. Május 09. - 19:14:45 » |
|
uhhh bakker, tud ez a kölök valamit, de tényleg ááá, ez rutin munka volt. én is mentettem nem egy ilyet az elmúlt pár év szimulátor versenyzése alatt első kerék meghajtású autóval simám lehet menteni az ilyet....csak taposni kell a gázt, hogy kihúzza Más a szimulátor, és más az életben azért. Nekem a Lacsi nem hozta vissza az elejét Ő az árokba akart menni mindenképpen
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2508 Dátum: 2012. Május 09. - 19:17:01 » |
|
uhhh bakker, tud ez a kölök valamit, de tényleg ááá, ez rutin munka volt. én is mentettem nem egy ilyet az elmúlt pár év szimulátor versenyzése alatt első kerék meghajtású autóval simám lehet menteni az ilyet....csak taposni kell a gázt, hogy kihúzza Más a szimulátor, és más az életben azért. Nekem a Lacsi nem hozta vissza az elejét Ő az árokba akart menni mindenképpen De téged nem Weres Norbinak hívnak...
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Hooti
|
|
« Hozzászólás #2509 Dátum: 2012. Május 09. - 19:21:54 » |
|
uhhh bakker, tud ez a kölök valamit, de tényleg ááá, ez rutin munka volt. én is mentettem nem egy ilyet az elmúlt pár év szimulátor versenyzése alatt első kerék meghajtású autóval simám lehet menteni az ilyet....csak taposni kell a gázt, hogy kihúzza Más a szimulátor, és más az életben azért. Nekem a Lacsi nem hozta vissza az elejét Ő az árokba akart menni mindenképpen De téged nem Weres Norbinak hívnak... És nem 1száz lóerő huzta vissza Norbit az tuti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2510 Dátum: 2012. Május 09. - 19:31:56 » |
|
uhhh bakker, tud ez a kölök valamit, de tényleg ááá, ez rutin munka volt. én is mentettem nem egy ilyet az elmúlt pár év szimulátor versenyzése alatt első kerék meghajtású autóval simám lehet menteni az ilyet....csak taposni kell a gázt, hogy kihúzza Más a szimulátor, és más az életben azért. Nekem a Lacsi nem hozta vissza az elejét Ő az árokba akart menni mindenképpen De téged nem Weres Norbinak hívnak... És nem 1száz lóerő huzta vissza Norbit az tuti De én Norbival szimulátoroztam Ő még sehol nem volt, mikor mi már nyomtuk a Hungarian Nascar ligában Ő is itt kezdte pályafutását http://www.youtube.com/watch?v=OAIhK9QCRB0Én voltam a 75-ös számú kék/fekete föld-ég discovery
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2511 Dátum: 2012. Május 09. - 22:02:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2512 Dátum: 2012. Május 10. - 08:10:30 » |
|
Élvezetesebb, mint gondolnád Mi is nyomtuk párhuzamossan a Magyar LFS bajnokságban, ill én még endurance csapat világbajnokságban Ott másodikak lettünk év végén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2513 Dátum: 2012. Május 11. - 18:00:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2514 Dátum: 2012. Május 13. - 20:20:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2515 Dátum: 2012. Május 13. - 22:18:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2516 Dátum: 2012. Május 16. - 08:14:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2517 Dátum: 2012. Május 16. - 23:46:30 » |
|
Hát igen.... Nem tudom, megfigyeltétek-e, hogy tőlünk nyugatabbra használják az eszüket és gyakorlatiasabbak a közutasok...gondolok itt pl. a kereszteződésekben a tulsó oldalra elhelyezett lámpákra. Utólag csodálkozom, hogy jó magyar szokás szerint a gyalogátkelőhelyeknél legalább meg tudták ezt oldani és nem kell minden gyalogosnak az eget bámulnia!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2518 Dátum: 2012. Május 17. - 09:13:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2519 Dátum: 2012. Május 17. - 09:29:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|