ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2175 Dátum: 2011. November 14. - 07:45:29 » |
|
Ez durva. A hátsó ablakon repültek ki. Megmondtam párszor, használni kell a biztonsági övet mindig, mindenkinek! Életeket ment, és egyszerű a kezelése. Ütközésnél kirepülő emberek legtöbbje szörnyethal, vagy, ha túléli nyomorék lesz. Ha bent marad még viszonylag jól megúszhatja. Ja, meg, ha van légzsák, akkor a kettő együtt az igazi életmentő, viszont bekötés nélkül a légzsák is lehet gyilkos. Magatok miatt kössétek be az övet, ne a rendőröktől való félelem legyen, bár az sem baj, csak használjátok mindig! Én kipróbáltam! Brutális. És Gidynek abszolúte igaza van! Tegnap mentem a csemetékért, egy szülinapi buliról hoztam haza őket, és a szülők kérésére lányom ovistársát, és annak bátyját is. Mikor beültettem őket a kocsiba, (természetesen négy gyerek, négy gyerekülés ) a kis gengszterek mondják, hogy őket nem kell bekötni. Mondom tessék? Erre fiam is kiakadt, hát még én, mert nálunk addig kocsi nem indul el, míg valaki nincs bekötve. Nálunk már a garázsból való kitolatásnál jön hátulról a sikoly, hogy apaaa, még nem vagyok bekötve! Éppen ezért tegnap rászóltam a két kiskölökre, hogy rendben, nem kell magukat bekötni, de akkor lehet menni ám gyalog át a falun, koromsötétben. Erre volt aztán meglepődés. Első a biztonság, én ezt hangoztatom. Még mindíg kényelmesebb az öv, mint a tolószék. Yeti! Köszönöm, hogy Te is megerősítettél, és hátha egyre többen hallgatnak ránk. Amúgy meg a sajnálatos egyiptomi buszbalesetnek sem lett volna 11 halálos, és még több maradandó sérülést megszenvedő áldozata, ha be ettek volna kötve. Nézzétek meg csak a képeket, a sérült oldal is egyben maradt, csak az ablakok törtek ki, az ülések fixen maradtak mind! Bekötés esetén nem estek volna ki a busz alá, és nem repültek volna egymásra a szerencsétlenek. Sajnos visszafordítani már nem lehet a megtörtént eseményt, de a következőt meg lehet, sőt kell előzni! Már a buszokon is, meg a kamionokon is kötelező a használatuk, nem véletlenül. Azokból is ki lehet repülni utasnak, sofőrnek egyaránt. Elől- hatul mindig, mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2176 Dátum: 2011. November 15. - 12:47:58 » |
|
Hawer! Estére szerezz be egy ilyen gatyát.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2177 Dátum: 2011. November 15. - 13:15:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2178 Dátum: 2011. November 22. - 11:50:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2179 Dátum: 2011. November 22. - 12:04:01 » |
|
Komis! De ugye nem ezért megy, ha megy a másik? Vagy tuti az ötös? Hajrá akkor!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2180 Dátum: 2011. November 22. - 19:18:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2181 Dátum: 2011. November 22. - 20:20:22 » |
|
Nem illik más kárán nevetni de azért tényleg jó a duma!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2182 Dátum: 2011. November 22. - 20:31:02 » |
|
Nem illik más kárán nevetni de azért tényleg jó a duma! Nem, nem illik, de mire számított mikor feladta ezt a hírdetést?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2183 Dátum: 2011. November 23. - 08:34:19 » |
|
Komis! De ugye nem ezért megy, ha megy a másik? Vagy tuti az ötös? Hajrá akkor! Álmodik a nyomor. De a próféta szóljon előled
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2184 Dátum: 2011. November 25. - 14:09:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2185 Dátum: 2011. November 25. - 22:23:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2186 Dátum: 2011. November 26. - 05:16:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2187 Dátum: 2011. November 26. - 09:09:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2188 Dátum: 2011. November 26. - 10:34:24 » |
|
ez jó én akkor szoktam keresztet vetni, ha megúszok vmi kemény szitut vezetés közben
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
|