meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2160 Dátum: 2011. November 06. - 15:41:44 » |
|
Az a helyzet, hogy azért ezek meglehetősen megrendezett jelenetek, ugyanis ha megnézitek érdekes módon a négypontos öv a hölgynél csak alul volt bekötve a felső pántok nem. De látványos volt, az tény. És bukósisak miért csak a sofőrön volt?De valljuk be ez így volt tuti.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2161 Dátum: 2011. November 06. - 21:37:28 » |
|
Az a helyzet, hogy azért ezek meglehetősen megrendezett jelenetek, ugyanis ha megnézitek érdekes módon a négypontos öv a hölgynél csak alul volt bekötve a felső pántok nem. De látványos volt, az tény. És bukósisak miért csak a sofőrön volt?De valljuk be ez így volt tuti. Ki mondta, hogy nem volt megrendezve? Ezt mindenki tudja
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2162 Dátum: 2011. November 07. - 09:22:40 » |
|
Az a helyzet, hogy azért ezek meglehetősen megrendezett jelenetek, ugyanis ha megnézitek érdekes módon a négypontos öv a hölgynél csak alul volt bekötve a felső pántok nem. De látványos volt, az tény. És bukósisak miért csak a sofőrön volt?De valljuk be ez így volt tuti. Ki mondta, hogy nem volt megrendezve? Ezt mindenki tudja Csak legfeljebb az anyja, férje, kedvese, gyermeke nem, de jól jött az a kis mellékes.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2163 Dátum: 2011. November 07. - 18:50:36 » |
|
Az a helyzet, hogy azért ezek meglehetősen megrendezett jelenetek, ugyanis ha megnézitek érdekes módon a négypontos öv a hölgynél csak alul volt bekötve a felső pántok nem. De látványos volt, az tény. És bukósisak miért csak a sofőrön volt?De valljuk be ez így volt tuti. Ki mondta, hogy nem volt megrendezve? Ezt mindenki tudja Csak legfeljebb az anyja, férje, kedvese, gyermeke nem, de jól jött az a kis mellékes. "Királyfi! Te még hiszel a mesékben?" Valszeg ebből él
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2164 Dátum: 2011. November 07. - 18:54:04 » |
|
Az a helyzet, hogy azért ezek meglehetősen megrendezett jelenetek, ugyanis ha megnézitek érdekes módon a négypontos öv a hölgynél csak alul volt bekötve a felső pántok nem. De látványos volt, az tény. És bukósisak miért csak a sofőrön volt?De valljuk be ez így volt tuti. Ki mondta, hogy nem volt megrendezve? Ezt mindenki tudja Csak legfeljebb az anyja, férje, kedvese, gyermeke nem, de jól jött az a kis mellékes. "Királyfi! Te még hiszel a mesékben?" Valszeg ebből él És a családja büszke rá. Apa kissé régimódi.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2165 Dátum: 2011. November 13. - 09:27:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2166 Dátum: 2011. November 13. - 11:09:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2167 Dátum: 2011. November 13. - 11:57:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2169 Dátum: 2011. November 13. - 17:01:10 » |
|
Gondolom a régi már nem viszonozza, ami érthető. De azért ne feledd, hogy három gyereket "hozott" a családba, és azokat még fel kell, kéne nevelni. Szóval csak óvatosan, ne úgy, mint ahogy az autót vezeted, ez kevésbé véd meg a hülyeségtől. Én egy kicsit aggódom, a régi szerelmed meg nem kicsit, nagyon aggódik-gondolom. Amúgy meg a gépsárkány jól néz ki, így ahogy van, nem kell módosítani rajta, ha érted mire célzok, Érted.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 13. - 17:15:19 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2170 Dátum: 2011. November 13. - 19:03:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2171 Dátum: 2011. November 13. - 20:21:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2172 Dátum: 2011. November 13. - 20:51:02 » |
|
Ez durva. A hátsó ablakon repültek ki.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2173 Dátum: 2011. November 13. - 22:42:42 » |
|
Ez durva. A hátsó ablakon repültek ki. Megmondtam párszor, használni kell a biztonsági övet mindig, mindenkinek! Életeket ment, és egyszerű a kezelése. Ütközésnél kirepülő emberek legtöbbje szörnyethal, vagy, ha túléli nyomorék lesz. Ha bent marad még viszonylag jól megúszhatja. Ja, meg, ha van légzsák, akkor a kettő együtt az igazi életmentő, viszont bekötés nélkül a légzsák is lehet gyilkos. Magatok miatt kössétek be az övet, ne a rendőröktől való félelem legyen, bár az sem baj, csak használjátok mindig! Én kipróbáltam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #2174 Dátum: 2011. November 14. - 06:50:26 » |
|
Ez durva. A hátsó ablakon repültek ki. Megmondtam párszor, használni kell a biztonsági övet mindig, mindenkinek! Életeket ment, és egyszerű a kezelése. Ütközésnél kirepülő emberek legtöbbje szörnyethal, vagy, ha túléli nyomorék lesz. Ha bent marad még viszonylag jól megúszhatja. Ja, meg, ha van légzsák, akkor a kettő együtt az igazi életmentő, viszont bekötés nélkül a légzsák is lehet gyilkos. Magatok miatt kössétek be az övet, ne a rendőröktől való félelem legyen, bár az sem baj, csak használjátok mindig! Én kipróbáltam! Brutális. És Gidynek abszolúte igaza van! Tegnap mentem a csemetékért, egy szülinapi buliról hoztam haza őket, és a szülők kérésére lányom ovistársát, és annak bátyját is. Mikor beültettem őket a kocsiba, (természetesen négy gyerek, négy gyerekülés ) a kis gengszterek mondják, hogy őket nem kell bekötni. Mondom tessék? Erre fiam is kiakadt, hát még én, mert nálunk addig kocsi nem indul el, míg valaki nincs bekötve. Nálunk már a garázsból való kitolatásnál jön hátulról a sikoly, hogy apaaa, még nem vagyok bekötve! Éppen ezért tegnap rászóltam a két kiskölökre, hogy rendben, nem kell magukat bekötni, de akkor lehet menni ám gyalog át a falun, koromsötétben. Erre volt aztán meglepődés. Első a biztonság, én ezt hangoztatom. Még mindíg kényelmesebb az öv, mint a tolószék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|