cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2130 Dátum: 2011. Október 13. - 01:15:03 » |
|
Érdekes cikk, elég egyoldalú, sokmindenben igaza van, de sokmindennel azért vitatkoznék....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2131 Dátum: 2011. Október 15. - 18:34:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2132 Dátum: 2011. Október 16. - 06:05:21 » |
|
Hát ez jóó.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2133 Dátum: 2011. Október 18. - 08:34:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2134 Dátum: 2011. Október 18. - 16:03:52 » |
|
Lefogadom, hogy akik ócsárolják a koreai fostalicskának nevezett autókat, egynek sem volt ilyen még. De olvastam már a "Népitéletben" nagyságrendekkel drágább autókról sokkalta súlyosabb hibákat, nem is beszélve a költségekről. (Citroen, Renault, VW Passat 2,0D, stb, stb.). Arról nem is beszélve, hogy itt a vezérléses nagy szerviz ára még mindig kisebbe kerül, mint az "igazi" autóknál a sima olajcserés szerviz. Nem a legjobb autó a mienk, ez igaz, de ár/érték arányban tuti, hogy az egyik legjobb, ha nem a legjobb ma itt Magyarországon. Ja, és nem kötelező ezt venni, szabad a vásár!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2135 Dátum: 2011. Október 18. - 17:29:45 » |
|
Lefogadom, hogy akik ócsárolják a koreai fostalicskának nevezett autókat, egynek sem volt ilyen még. De olvastam már a "Népitéletben" nagyságrendekkel drágább autókról sokkalta súlyosabb hibákat, nem is beszélve a költségekről. (Citroen, Renault, VW Passat 2,0D, stb, stb.). Arról nem is beszélve, hogy itt a vezérléses nagy szerviz ára még mindig kisebbe kerül, mint az "igazi" autóknál a sima olajcserés szerviz. Nem a legjobb autó a mienk, ez igaz, de ár/érték arányban tuti, hogy az egyik legjobb, ha nem a legjobb ma itt Magyarországon. Ja, és nem kötelező ezt venni, szabad a vásár! Még tegnap írtam rá reakciót, de nem jelent meg...nem volt kedvem újraírni 2000 karaktert.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2136 Dátum: 2011. Október 18. - 18:05:44 » |
|
Lefogadom, hogy akik ócsárolják a koreai fostalicskának nevezett autókat, egynek sem volt ilyen még. De olvastam már a "Népitéletben" nagyságrendekkel drágább autókról sokkalta súlyosabb hibákat, nem is beszélve a költségekről. (Citroen, Renault, VW Passat 2,0D, stb, stb.). Arról nem is beszélve, hogy itt a vezérléses nagy szerviz ára még mindig kisebbe kerül, mint az "igazi" autóknál a sima olajcserés szerviz. Nem a legjobb autó a mienk, ez igaz, de ár/érték arányban tuti, hogy az egyik legjobb, ha nem a legjobb ma itt Magyarországon. Ja, és nem kötelező ezt venni, szabad a vásár! Még tegnap írtam rá reakciót, de nem jelent meg...nem volt kedvem újraírni 2000 karaktert. Szerintem meg tök mindegy ki mit ír. Gondolom ugyanez lett volna a reakció, ha a nagyon "okos" kérdezőnek bármilyen hasonló árkategóriájú autója lenne. Mondjuk az is jogos, hogy aki alapvető karbantartásokon fennakad, akkor ott már gond van. ( Kb. 1 hónapja cseréltem kompletten a vezérlést + a hosszbordást, pontosan 30 ezret fizettem a Várnában) Lóval, meg (a sok ökörrel) nem érdemes kártyázni... Mer' az úgy van, hogy kishazánkban mindenki mindenhez ért, főleg az autókhoz. Ezért is van annyi "kiváló" állagú, eladó használt jármű a piacon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2137 Dátum: 2011. Október 18. - 19:00:08 » |
|
Lefogadom, hogy akik ócsárolják a koreai fostalicskának nevezett autókat, egynek sem volt ilyen még. De olvastam már a "Népitéletben" nagyságrendekkel drágább autókról sokkalta súlyosabb hibákat, nem is beszélve a költségekről. (Citroen, Renault, VW Passat 2,0D, stb, stb.). Arról nem is beszélve, hogy itt a vezérléses nagy szerviz ára még mindig kisebbe kerül, mint az "igazi" autóknál a sima olajcserés szerviz. Nem a legjobb autó a mienk, ez igaz, de ár/érték arányban tuti, hogy az egyik legjobb, ha nem a legjobb ma itt Magyarországon. Ja, és nem kötelező ezt venni, szabad a vásár! Még tegnap írtam rá reakciót, de nem jelent meg...nem volt kedvem újraírni 2000 karaktert. Szerintem meg tök mindegy ki mit ír. Gondolom ugyanez lett volna a reakció, ha a nagyon "okos" kérdezőnek bármilyen hasonló árkategóriájú autója lenne. Mondjuk az is jogos, hogy aki alapvető karbantartásokon fennakad, akkor ott már gond van. ( Kb. 1 hónapja cseréltem kompletten a vezérlést + a hosszbordást, pontosan 30 ezret fizettem a Várnában) Lóval, meg (a sok ökörrel) nem érdemes kártyázni... Mer' az úgy van, hogy kishazánkban mindenki mindenhez ért, főleg az autókhoz. Ezért is van annyi "kiváló" állagú, eladó használt jármű a piacon... Egyet kell, hogy értsek veled aki autót vesz és a szervízkönyvben szereplő kötelező szervízeket se akarja megcsináltatni az nem tudom mit gondol a gyártó viccnek szánta a szervízelést? Sajnos a lacceti tulajok között is van felelötlen buta ember aki filléreken akar spórolni, de amikor beüt a baj és százezres nagyságrendű a javítás ára akkor meg szétkürtöli ország-világ elött, hogy milyen **** a Chevrolet senki ne vegyen ilyen autót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2138 Dátum: 2011. Október 18. - 19:59:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2139 Dátum: 2011. Október 18. - 20:12:53 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Október 18. - 20:16:10 írta hawer »
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2140 Dátum: 2011. Október 19. - 18:33:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2141 Dátum: 2011. Október 19. - 21:28:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2142 Dátum: 2011. Október 20. - 13:53:19 » |
|
http://www.origo.hu/auto/20111020-toresteszt-192-kmoraval.htmlEz érdekes gondolat. A törésteszteket bemutatják videón, méregetik a túlélési %-ot, de azt még sehol nem láttam, hogy az autó teljesítményének felső határán történő dolgokat is bemutassák. Gyakorlatilag egy bizonyos határ fölött már csak szágoldó koporsóról lehet beszélni, nem autótipusról. Szerintetek ez mennyi lehet? Hány km/h? 150, 160,...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Október 20. - 14:05:21 írta Komis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2143 Dátum: 2011. Október 20. - 14:06:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2144 Dátum: 2011. Október 20. - 14:07:01 » |
|
Dehogynem!! Szép sárga a ruhája a házigodzinak!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|