captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #150 Dátum: 2009. Július 20. - 11:52:42 » |
|
A nyúlra csak panasz van. Állandóan lelép, pedig állítólag elég nagy részt kerítettek el neki a kertben, de ez nem elég. Ha meg a házát akarják takarítani, akkor támad. Egyébként meg fiú a szerencsétlen, ahhoz képest, hogy lánynak kaptuk. Egyvalakit nem bánt, Armandot, Őt eltűri, pedig tapasztalat, hogy nem éppen fínoman bánik az állatokkal.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #152 Dátum: 2009. Július 22. - 08:42:47 » |
|
De szép atlantiszi szeme van!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #153 Dátum: 2009. Július 22. - 08:48:36 » |
|
De szép atlantiszi szeme van! Ugye? Bár már hangzott el olyan kérdés is, hogy miért csak egy szeme van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #154 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 10:11:04 » |
|
Armand fiam a nagyitól kapott egy nyuszit húsvétra. Szegény hétfőn valahogy megsérülhetett, mert nem mozdította a hátsó lábait, csak feküdt. Tegnap elvittem orvoshoz, ha ráesett valami, ne szenvedjen. A röntgenen nem látszik gerincsérülés, bár a doki először arra gyanakodott. Így megpróbálunk egy gyógyszeres kezelést. Ma reggel már vidáman evett és bár még mindig csak hasal, már kezd ismét harcias lenni, sőt emelgeti a farkincáját és mintha mozdulna a hátsó lába is. Remélem Bobek meggyógyul, mert a fiam éjszaka sírva ébredt és azt akarta, hogy a doktor bácsi gyógyítsa meg Bobeket. Update: Bobeknek idegsérülése volt, a gyógyszerek nem segítettek rajta. A fekvés miatt tüdőgyulladást kapott. Elaltattuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 27. - 18:28:31 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #155 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 19:30:37 » |
|
Armand fiam a nagyitól kapott egy nyuszit húsvétra. Szegény hétfőn valahogy megsérülhetett, mert nem mozdította a hátsó lábait, csak feküdt. Tegnap elvittem orvoshoz, ha ráesett valami, ne szenvedjen. A röntgenen nem látszik gerincsérülés, bár a doki először arra gyanakodott. Így megpróbálunk egy gyógyszeres kezelést. Ma reggel már vidáman evett és bár még mindig csak hasal, már kezd ismét harcias lenni, sőt emelgeti a farkincáját és mintha mozdulna a hátsó lába is. Remélem Bobek meggyógyul, mert a fiam éjszaka sírva ébredt és azt akarta, hogy a doktor bácsi gyógyítsa meg Bobeket. Update: Bobeknek idegsérülése volt, a gyógyszerek nem segítettek rajta. A fekvés miatt tüdőgyulladást kapott. Elaltattuk. Szegényke
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #156 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 19:50:40 » |
|
Armand fiam a nagyitól kapott egy nyuszit húsvétra. Szegény hétfőn valahogy megsérülhetett, mert nem mozdította a hátsó lábait, csak feküdt. Tegnap elvittem orvoshoz, ha ráesett valami, ne szenvedjen. A röntgenen nem látszik gerincsérülés, bár a doki először arra gyanakodott. Így megpróbálunk egy gyógyszeres kezelést. Ma reggel már vidáman evett és bár még mindig csak hasal, már kezd ismét harcias lenni, sőt emelgeti a farkincáját és mintha mozdulna a hátsó lába is. Remélem Bobek meggyógyul, mert a fiam éjszaka sírva ébredt és azt akarta, hogy a doktor bácsi gyógyítsa meg Bobeket. Update: Bobeknek idegsérülése volt, a gyógyszerek nem segítettek rajta. A fekvés miatt tüdőgyulladást kapott. Elaltattuk. Szegényke Hát még a fiam. Neki azt mondtuk, hogy elszökött az erdőbe... Éjjel megint sírt és azt akarta, hogy keressem meg a nyuszit.Ma meg egész délután az erdőben kerestük a nyuszit. Hülye dolog hazudni a gyereknek, de amikor az aranyhalak döglöttek meg, akkor is sírt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #157 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 19:55:35 » |
|
Armand fiam a nagyitól kapott egy nyuszit húsvétra. Szegény hétfőn valahogy megsérülhetett, mert nem mozdította a hátsó lábait, csak feküdt. Tegnap elvittem orvoshoz, ha ráesett valami, ne szenvedjen. A röntgenen nem látszik gerincsérülés, bár a doki először arra gyanakodott. Így megpróbálunk egy gyógyszeres kezelést. Ma reggel már vidáman evett és bár még mindig csak hasal, már kezd ismét harcias lenni, sőt emelgeti a farkincáját és mintha mozdulna a hátsó lába is. Remélem Bobek meggyógyul, mert a fiam éjszaka sírva ébredt és azt akarta, hogy a doktor bácsi gyógyítsa meg Bobeket. Update: Bobeknek idegsérülése volt, a gyógyszerek nem segítettek rajta. A fekvés miatt tüdőgyulladást kapott. Elaltattuk. Szegényke Hát még a fiam. Neki azt mondtuk, hogy elszökött az erdőbe... Éjjel megint sírt és azt akarta, hogy keressem meg a nyuszit.Ma meg egész délután az erdőben kerestük a nyuszit. Hülye dolog hazudni a gyereknek, de amikor az aranyhalak döglöttek meg, akkor is sírt. Ez szomorú dolog...sajnálom!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #158 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 20:42:30 » |
|
Ezért szoktam mondani: ne kezdjetek állatokat tartani, mert később abból sírás lesz, addig meg mindig gondozni kell, szívességet kérni, ha elmentek, szóval csak nyűg. Ha el sem kezditek, akkor persze soha nem tudjátok meg, hogy milyen jó dolgotok volt addig. Jobb nem rá szokni az állatkertre, cigire, piára, drogra.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #159 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 21:04:44 » |
|
Ezért szoktam mondani: ne kezdjetek állatokat tartani, mert később abból sírás lesz, addig meg mindig gondozni kell, szívességet kérni, ha elmentek, szóval csak nyűg. Ha el sem kezditek, akkor persze soha nem tudjátok meg, hogy milyen jó dolgotok volt addig. Jobb nem rá szokni az állatkertre, cigire, piára, drogra. Netre, nőre, autóra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #160 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 21:50:27 » |
|
Ezért szoktam mondani: ne kezdjetek állatokat tartani, mert később abból sírás lesz, addig meg mindig gondozni kell, szívességet kérni, ha elmentek, szóval csak nyűg. Ha el sem kezditek, akkor persze soha nem tudjátok meg, hogy milyen jó dolgotok volt addig. Jobb nem rá szokni az állatkertre, cigire, piára, drogra. Én ezzel nem értek egyet. Szerintem nagyon is jó dolog, és kihozza az emberekből a szeretetet. Egy ilyen kis szőrmók sokat tud adni a gazdájának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #161 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 22:21:23 » |
|
Ezért szoktam mondani: ne kezdjetek állatokat tartani, mert később abból sírás lesz, addig meg mindig gondozni kell, szívességet kérni, ha elmentek, szóval csak nyűg. Ha el sem kezditek, akkor persze soha nem tudjátok meg, hogy milyen jó dolgotok volt addig. Jobb nem rá szokni az állatkertre, cigire, piára, drogra. Én ezzel nem értek egyet. Szerintem nagyon is jó dolog, és kihozza az emberekből a szeretetet. Egy ilyen kis szőrmók sokat tud adni a gazdájának. Ez így van. Bár Bobek ajándék volt, nagyon megszerette a család. Gidy talán látta, hogy a birtokon rajtam kívül mennyi állat volt. És bár nem az enyémek, a macskák és kutyák nem kiutált állatok. Persze, gond az van az állattal, de hálásak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #162 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 14:10:05 » |
|
Ezért szoktam mondani: ne kezdjetek állatokat tartani, mert később abból sírás lesz, addig meg mindig gondozni kell, szívességet kérni, ha elmentek, szóval csak nyűg. Ha el sem kezditek, akkor persze soha nem tudjátok meg, hogy milyen jó dolgotok volt addig. Jobb nem rá szokni az állatkertre, cigire, piára, drogra. Én ezzel nem értek egyet. Szerintem nagyon is jó dolog, és kihozza az emberekből a szeretetet. Egy ilyen kis szőrmók sokat tud adni a gazdájának. Ez így van. Bár Bobek ajándék volt, nagyon megszerette a család. Gidy talán látta, hogy a birtokon rajtam kívül mennyi állat volt. És bár nem az enyémek, a macskák és kutyák nem kiutált állatok. Persze, gond az van az állattal, de hálásak. Szerintem azért egy néhány klassz gyerek az igazi boldogság! Az állatok meg legyenek az erdőben, esetleg kertben, de lakásban sosem, mert az nekik sem jó. Ez az én kemény véleményem, de nem kell elfogadni, mindenki azt csinál amit jónak tart. Nem vita indítónak szántam, ezzel be is fejezem, mielőtt kikapok.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #164 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 17:38:11 » |
|
Gidy, senki nem mondta, hogy az állatnak a lakásban jó. Kapitány sem ott tartotta éjjel-nappal szerintem. Meg a normális emberek nem ott tartják. Viszont kell egy szőrmók. Nem hiába élnek az ember mellett már több száz (ezer?) éve... Amúgy meg aki nem akar, az ne tartson Ufff
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|