Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 06:38:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Le

Szerző Téma: Házi kedvenceink  (Megtekintve 66476 alkalommal)
cápaFeri
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

cettim

« Hozzászólás #135 Dátum: 2009. április 11. - 12:25:51 »

A három oroszlán bátorságával megáldott Westink Vigyorog
Sajnos tragédia történt a családunkban.Imádott Westi kiskutyánk 3 évesen elpusztult.A bűnös egy fertőzött kullancs volt ami megcsípte őt.Hiába volt erős a szervezete,hiába tettek meg mindent az orvosok,néhány nap alatt legyőzte a kór.
Figyeljetek oda a kedvenceitekre,mert rengeteg a kullancs.Nyugodjék békében.
A kullancsok nagyon veszélyesek! Rokonunk van, aki anno agyhártyagyulladást kapott tőle, aztán egyik felére lebénult. Ez kb. 20 éve történt, azóta sem tud bot nélkül járni és egyéb problémái vannak.
Nagyon sajnálom a kutyut, nyugodjon békében!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #136 Dátum: 2009. április 11. - 15:33:52 »

Nálunk is van, csak emiatt viselem a szomszédok állatait, mert azokba hamarabb megy bele, mint emberbe. Emiatt vannak kiírtva a bokrok a kertben.

Képzeljétek, lett egy nyuszink, a nagymama volt az elkövető.
Én panel- gyerek lévén semmit nem tudok, mit ehet - ihat. És hol tároljam? A macskák ki fogják nyírni!!!

Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #137 Dátum: 2009. április 11. - 16:33:33 »

A három oroszlán bátorságával megáldott Westink Vigyorog
Sajnos tragédia történt a családunkban.Imádott Westi kiskutyánk 3 évesen elpusztult.A bűnös egy fertőzött kullancs volt ami megcsípte őt.Hiába volt erős a szervezete,hiába tettek meg mindent az orvosok,néhány nap alatt legyőzte a kór.
Figyeljetek oda a kedvenceitekre,mert rengeteg a kullancs.Nyugodjék békében.
A kullancsok nagyon veszélyesek! Rokonunk van, aki anno agyhártyagyulladást kapott tőle, aztán egyik felére lebénult. Ez kb. 20 éve történt, azóta sem tud bot nélkül járni és egyéb problémái vannak.
Nagyon sajnálom a kutyut, nyugodjon békében!

Rest In Peace
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #138 Dátum: 2009. április 11. - 17:10:22 »

Nálunk is van, csak emiatt viselem a szomszédok állatait, mert azokba hamarabb megy bele, mint emberbe. Emiatt vannak kiírtva a bokrok a kertben.

Én panel- gyerek lévén semmit nem tudok, mit ehet - ihat. És hol tároljam? A macskák ki fogják nyírni!!!

Etesd répával, és ünnep után vidd az állatkertbe, ha nem macska tápnak akarod megtartani. Armand meg úgyis bőgni fog utána. Jó ajándék az ilyen... Kacsint
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #139 Dátum: 2009. április 11. - 17:27:44 »

Beszélj Zsuval, neki már régóta van egy nyuszija Mosolyog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #140 Dátum: 2009. április 11. - 19:13:55 »

Nekünk is voltak nyulaink régebben. Ha segítség kell, csak szólj, lehet tudok válaszolni.
Azért elöljáróban annyit, hogy semmi esetre se etesd vizes fűvel!!! Megfostosodik tőle. Füvek közül legjobban a tejesfüvet (gyermekláncfű) szereti, enenk is a levelét. Lehet kapni nyúltápot állatkereskedésben, és mindig legyen friss vize. Erre figyelni kell, mert gyakran kiborítja (főleg ha baknyúl)!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #141 Dátum: 2009. április 11. - 21:42:11 »

Nekünk is voltak nyulaink régebben. Ha segítség kell, csak szólj, lehet tudok válaszolni.
Azért elöljáróban annyit, hogy semmi esetre se etesd vizes fűvel!!! Megfostosodik tőle. Füvek közül legjobban a tejesfüvet (gyermekláncfű) szereti, enenk is a levelét. Lehet kapni nyúltápot állatkereskedésben, és mindig legyen friss vize. Erre figyelni kell, mert gyakran kiborítja (főleg ha baknyúl)!
Bak nyúl, helyett jobb a Bak Zsul! Vigyorog Vigyorog Vigyorog Állatkertbe lehet vinni, van ott más sok, lehet simogatni, és nem kell gondozni! Jól kiszúrtak veletek!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #142 Dátum: 2009. április 12. - 06:18:50 »

Bak nyúl, helyett jobb a Bak Zsul! Vigyorog Vigyorog Vigyorog Állatkertbe lehet vinni, van ott más sok, lehet simogatni, és nem kell gondozni! Jól kiszúrtak veletek!
Úgy tudom,hogy az idén már nem fogadja be nyuszikat meg a csibéket az állatkert.Legfeljebb átdobod a kerítésen,visszadobni úgy sem fogják. Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #143 Dátum: 2009. április 14. - 14:19:55 »

Nálunk marad, és meg is, ha vigyáz magára. Vasárnap a fiam csak ötször vette ki a ketrecből és engedte el. Azután kiabált, hogy apa fogd meg!
Jó sport, csak fárasztó.
Nem az én gondom lesz, mivel...
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #144 Dátum: 2009. április 14. - 18:34:42 »

Nálunk marad, és meg is, ha vigyáz magára. Vasárnap a fiam csak ötször vette ki a ketrecből és engedte el. Azután kiabált, hogy apa fogd meg!
Jó sport, csak fárasztó.
Aztán mikor visszajössz lehet belőle egy jó pörit csinálni,a bundájából meg egy muffot(nem félreérteni). Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #145 Dátum: 2009. április 14. - 18:48:37 »

Jó sport, csak fárasztó.
Aztán mikor visszajössz lehet belőle egy jó pörit csinálni,a bundájából meg egy muffot(nem félreérteni). Vigyorog
ÁÁÁ. Törpe. Soha nem lesz pörköltalap. +nem is szeretem.
Kérdés:
Vizes füvet nem kaphat, de legelni szabad?
Miért karmol?
Ki kér kismacskát?
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #146 Dátum: 2009. április 14. - 19:00:58 »

Okát ne kérdezd, hogy miért, de tényleg megfosotosodik a vizes fűtől. legelnie is csak akkor szabad, ha nem vizes a fű. Mondjuk nálunk azért kaptak vizet külön a ketrecben, mert főleg tápon éltek, az meg száraz.
Azért karmol, mert van karma.  Vigyorog
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #147 Dátum: 2009. április 16. - 07:09:12 »

Akkor most macska, vagy nyúlpörkölt? Ha nyúl, hogy jött ide a macska?

Ui.: A macska tudom miért karmol, ha valakit érdekel, elmondom.
De csak akkor, ha nem hagyja magát...

Vigyorog
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
gatsy
Vén róka

Gat$y

« Hozzászólás #148 Dátum: 2009. Július 20. - 09:37:36 »

Örömmel jelentem, hogy 1,5 hete újabb kutyával bővült a klub állatállománya.  Vigyorog
Az úr neve Blue, és a világ legrosszabb kutyakölyke címre pályázik.  Vigyorog
http://kepfeltoltes.hu/090720/DSCF4296_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090720/DSCF4300_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #149 Dátum: 2009. Július 20. - 11:51:21 »

Örömmel jelentem, hogy 1,5 hete újabb kutyával bővült a klub állatállománya.  Vigyorog
Az úr neve Blue, és a világ legrosszabb kutyakölyke címre pályázik.  Vigyorog
http://kepfeltoltes.hu/090720/DSCF4296_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090720/DSCF4300_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Balázs! Eggyel lejjebb kerülsz a ranglistán! Erre gondoltál? Még egy főnököd lett! Az eddigiek kevésnek bizonyultak? Te tudod... Te tudod? He Vigyorog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Fel

Ugrás: