Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 08:27:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Le

Szerző Téma: Házi kedvenceink  (Megtekintve 66506 alkalommal)
cápaFeri
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

cettim

« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. November 24. - 08:11:58 »

Szegény! Drukkolok...bár...tudom, hogy nehéz szembenézni a tényekkel, de ha higgadt fejjel végiggondoljátok van valami reális ababn, amit az orvos mondott.
Sajnálom!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. November 24. - 08:22:48 »

A helyzet nem valami rózsás, az ügyeletes doki nem is mondott nekünk semmit, viszont már a második mondatával az eutanáziára célzott, és ezt ma délben is megismételte (én meg azt méregettem közben, melyik lábammal rúgjam tökön...)
Este végre eljutottunk a megszokott dokinkhoz is, ő magyarázta el, hogy mi a helyzet valójában. Valószínűleg agyvérzése lehetett, mert központi idegrendszeri problémára gyanakodnak... valami megsérülhetett, amitől nem kap impulzusokat a bal oldala. Nem teljesen reménytelen, bár az igazat megvallva tényleg elég kicsi az esély, hogy felépüljön, a következő néhány nap fog mindent eldönteni.
Miután tegnap du. óta nem is evett a cica, kaptunk némi roboráló infúziót is, és itthon is vízben feloldott porkajával tudjuk etetni egyelőre, fecskendőből, mert nem szabad, hogy legyengüljön. Most éjszaka mintha egy kis erőre kapott volna, legalábbis a zuram már kétszer is átszólt, hogy annyit mocorog, hogy nem tud tőle aludni... (én perpill egy másik szobában laptopozom, mert állítólag attól sem szokott tudni).
A mocorgást úgy kell elképzelni persze, hogy a bal oldala a földön, és a jobb mancsain vonszolja magát szegény... de ez is több, mint a semmi, eddig leginkább csak bágyadtan pihegett. Nem adjuk fel.

Szorítok érte... !!!
Én is! Igazából én a kutyákhoz jobban értek és jó párat visszahoztam a 'szakadék széléről'.
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
miss bond
Bejáratós
**

« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. November 24. - 10:20:16 »

Szegény! Drukkolok...bár...tudom, hogy nehéz szembenézni a tényekkel, de ha higgadt fejjel végiggondoljátok van valami reális ababn, amit az orvos mondott.
Sajnálom!

Hát nézd... azt hiszem, mi is reálisan látjuk a dolgot, de etikátlannak tartom azt az orvost, aki semmi mást nem mondott (azt sem, hogy mi a konkrét baj), csak hogy ebben a korban már ne várjunk csodákat, és ha másnapra nincs javulás, akkor bizony... 
A másik pedig elmondta, hogy mi történhetett, milyen lehetőségek vannak, milyen esélyű kimenetelekkel, és törődött azzal is, hogy erősödjön a cica, hiszen ha legyengül, akkor tényleg esélye sincs túlélni. Pontosan tisztában vagyunk vele, hogy mi van, de azért baromira nem mindegy a hozzáállás...

Erről eszembe jut az a sztori is, hogy hogy kötöttünk ki ennél a dokinál, már vagy több, mint tíz éve... volt egy ékszerteknősünk, nem túl nagy, és egy naaagy tályog nőtt a nyakán, hirtelen egyik napról a másikra nagyon begennyesedett, már nagyobb volt, mint a feje... elvittük a közeli állatorvoshoz, aki csak nézett... teki persze ahogy közelítettek felé, behúzta fülét-farkát... doki aszongya, csináljunk már vele valamit, mert ő így nem tudja megvizsgálni... mondom, jó, majd elénekelem neki a Süss fel napot. Akkor jutott eszünkbe ez a mostani doki, valahogy útba esett a rendelő jártunkban-keltünkben, egyszer talán már voltunk nála a macsekkal oltáson, na, akkor vigyük oda a tekit. A doki tök szakszerűen megfogta a kis dögöt, aki így be sem tudta húzni a nyakát és két percen belül leápolta a csúnya tályogot. Na azóta csak hozzájuk járunk.
Naplózva
miss bond
Bejáratós
**

« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. November 25. - 23:55:05 »

Nem akarom elkiabálni a dolgot, de úgy tűnik, hogy Micike sokkal jobban van.  Vigyorog
Tegnap még elég döcögősen ugyan, de önerőből megtett néhány lépést, sőt, még a cica-wc-t is magától felkereste, ma pedig a folyékony gyógytrutymón kívül már benyamizott egy kis májkrémet is.  Vigyorog
Reménykedünk.
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. November 26. - 10:23:30 »

Nem akarom elkiabálni a dolgot, de úgy tűnik, hogy Micike sokkal jobban van.  Vigyorog
Tegnap még elég döcögősen ugyan, de önerőből megtett néhány lépést, sőt, még a cica-wc-t is magától felkereste, ma pedig a folyékony gyógytrutymón kívül már benyamizott egy kis májkrémet is.  Vigyorog
Reménykedünk.
Mert ennyien szorítunk neki!  Kacsint
Hajrá Mici!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
miss bond
Bejáratós
**

« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. November 27. - 07:52:00 »

Reménykedünk.
Hajrá Mici!

Éééédesek vagytok, köszi!!! Vigyorog
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. November 27. - 16:34:21 »

Reménykedünk.
Hajrá Mici!

Neked meg csúnya az avatarod!  Vigyorog Puszi
Naplózva

miss bond
Bejáratós
**

« Hozzászólás #112 Dátum: 2008. November 27. - 23:26:36 »

Hajrá Mici!

na jól van, most már le lehet szállni róla  Vigyorog
vagy visszategyem a múltkorit He Vigyorog
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. November 28. - 09:52:48 »

Hajrá Mici!

na jól van, most már le lehet szállni róla  Vigyorog
vagy visszategyem a múltkorit He Vigyorog
hát..
inkább ne! inkább ez...ha fel is zaklatja az embert.. Vigyorog
Naplózva

WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. November 28. - 14:24:02 »

Bubi kutyám 3 gyermeket szült tegnap este. Éppen megvárta hogy hazaérjek a munkából. De aranyos! Én voltam a szülészbácsi és egyben nagypapa is. 2 bézs lány és egy csoki fiú. Most másfél hónapig nem tud szegény ágyban aludni (így legalább kényelmesen alhatok), meg furcsa lesz hogy üres a párnám.  Vigyorog
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. November 28. - 17:04:26 »

Bubi kutyám 3 gyermeket szült tegnap este. Éppen megvárta hogy hazaérjek a munkából. De aranyos! Én voltam a szülészbácsi és egyben nagypapa is. 2 bézs lány és egy csoki fiú. Most másfél hónapig nem tud szegény ágyban aludni (így legalább kényelmesen alhatok), meg furcsa lesz hogy üres a párnám.  Vigyorog
Gratulálunk a kutyikhoz,nagy élmény egy allátszülésnél ott lenni.Bár nem értem,hogy miért nem tud ágyban aludni?Az a minimum hogy átadod a kis családnak az ágyadat nem? Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. November 28. - 18:48:42 »

a kutyád gyermeket? hmmm...és te vagy a nagypapa? Weres! Nálatok minden rendben van szexualítás terén? Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. November 29. - 09:16:09 »

Gratulálunk a kutyikhoz,nagy élmény egy allátszülésnél ott lenni.Bár nem értem,hogy miért nem tud ágyban aludni?Az a minimum hogy átadod a kis családnak az ágyadat nem? Vigyorog
Hát!  Vigyorog
Naplózva

WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. November 29. - 09:23:19 »

a kutyád gyermeket? hmmm...és te vagy a nagypapa? Weres! Nálatok minden rendben van szexualítás terén? Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Sajnos nem! Ráhibáztál! 
Naplózva

sebijoe
Vendég
« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. November 29. - 09:40:24 »

Nálunk is van ismét cica is a kutya mellet mer az előző cicánkat megmérgezték!

Őt!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Fel

Ugrás: