cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. November 24. - 08:11:58 » |
|
Szegény! Drukkolok...bár...tudom, hogy nehéz szembenézni a tényekkel, de ha higgadt fejjel végiggondoljátok van valami reális ababn, amit az orvos mondott. Sajnálom!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. November 24. - 08:22:48 » |
|
A helyzet nem valami rózsás, az ügyeletes doki nem is mondott nekünk semmit, viszont már a második mondatával az eutanáziára célzott, és ezt ma délben is megismételte (én meg azt méregettem közben, melyik lábammal rúgjam tökön...) Este végre eljutottunk a megszokott dokinkhoz is, ő magyarázta el, hogy mi a helyzet valójában. Valószínűleg agyvérzése lehetett, mert központi idegrendszeri problémára gyanakodnak... valami megsérülhetett, amitől nem kap impulzusokat a bal oldala. Nem teljesen reménytelen, bár az igazat megvallva tényleg elég kicsi az esély, hogy felépüljön, a következő néhány nap fog mindent eldönteni. Miután tegnap du. óta nem is evett a cica, kaptunk némi roboráló infúziót is, és itthon is vízben feloldott porkajával tudjuk etetni egyelőre, fecskendőből, mert nem szabad, hogy legyengüljön. Most éjszaka mintha egy kis erőre kapott volna, legalábbis a zuram már kétszer is átszólt, hogy annyit mocorog, hogy nem tud tőle aludni... (én perpill egy másik szobában laptopozom, mert állítólag attól sem szokott tudni). A mocorgást úgy kell elképzelni persze, hogy a bal oldala a földön, és a jobb mancsain vonszolja magát szegény... de ez is több, mint a semmi, eddig leginkább csak bágyadtan pihegett. Nem adjuk fel.
Szorítok érte... !!! Én is! Igazából én a kutyákhoz jobban értek és jó párat visszahoztam a 'szakadék széléről'.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. November 24. - 10:20:16 » |
|
Szegény! Drukkolok...bár...tudom, hogy nehéz szembenézni a tényekkel, de ha higgadt fejjel végiggondoljátok van valami reális ababn, amit az orvos mondott. Sajnálom!
Hát nézd... azt hiszem, mi is reálisan látjuk a dolgot, de etikátlannak tartom azt az orvost, aki semmi mást nem mondott (azt sem, hogy mi a konkrét baj), csak hogy ebben a korban már ne várjunk csodákat, és ha másnapra nincs javulás, akkor bizony... A másik pedig elmondta, hogy mi történhetett, milyen lehetőségek vannak, milyen esélyű kimenetelekkel, és törődött azzal is, hogy erősödjön a cica, hiszen ha legyengül, akkor tényleg esélye sincs túlélni. Pontosan tisztában vagyunk vele, hogy mi van, de azért baromira nem mindegy a hozzáállás... Erről eszembe jut az a sztori is, hogy hogy kötöttünk ki ennél a dokinál, már vagy több, mint tíz éve... volt egy ékszerteknősünk, nem túl nagy, és egy naaagy tályog nőtt a nyakán, hirtelen egyik napról a másikra nagyon begennyesedett, már nagyobb volt, mint a feje... elvittük a közeli állatorvoshoz, aki csak nézett... teki persze ahogy közelítettek felé, behúzta fülét-farkát... doki aszongya, csináljunk már vele valamit, mert ő így nem tudja megvizsgálni... mondom, jó, majd elénekelem neki a Süss fel napot. Akkor jutott eszünkbe ez a mostani doki, valahogy útba esett a rendelő jártunkban-keltünkben, egyszer talán már voltunk nála a macsekkal oltáson, na, akkor vigyük oda a tekit. A doki tök szakszerűen megfogta a kis dögöt, aki így be sem tudta húzni a nyakát és két percen belül leápolta a csúnya tályogot. Na azóta csak hozzájuk járunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. November 25. - 23:55:05 » |
|
Nem akarom elkiabálni a dolgot, de úgy tűnik, hogy Micike sokkal jobban van. Tegnap még elég döcögősen ugyan, de önerőből megtett néhány lépést, sőt, még a cica-wc-t is magától felkereste, ma pedig a folyékony gyógytrutymón kívül már benyamizott egy kis májkrémet is. Reménykedünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. November 26. - 10:23:30 » |
|
Nem akarom elkiabálni a dolgot, de úgy tűnik, hogy Micike sokkal jobban van. Tegnap még elég döcögősen ugyan, de önerőből megtett néhány lépést, sőt, még a cica-wc-t is magától felkereste, ma pedig a folyékony gyógytrutymón kívül már benyamizott egy kis májkrémet is. Reménykedünk. Mert ennyien szorítunk neki! Hajrá Mici!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
miss bond
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. November 27. - 07:52:00 » |
|
Nem akarom elkiabálni a dolgot, de úgy tűnik, hogy Micike sokkal jobban van. Tegnap még elég döcögősen ugyan, de önerőből megtett néhány lépést, sőt, még a cica-wc-t is magától felkereste, ma pedig a folyékony gyógytrutymón kívül már benyamizott egy kis májkrémet is. Reménykedünk. Mert ennyien szorítunk neki! Hajrá Mici! Éééédesek vagytok, köszi!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. November 27. - 16:34:21 » |
|
Nem akarom elkiabálni a dolgot, de úgy tűnik, hogy Micike sokkal jobban van. Tegnap még elég döcögősen ugyan, de önerőből megtett néhány lépést, sőt, még a cica-wc-t is magától felkereste, ma pedig a folyékony gyógytrutymón kívül már benyamizott egy kis májkrémet is. Reménykedünk. Mert ennyien szorítunk neki! Hajrá Mici! Éééédesek vagytok, köszi!!! Neked meg csúnya az avatarod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. November 28. - 09:52:48 » |
|
hát.. inkább ne! inkább ez...ha fel is zaklatja az embert..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. November 28. - 14:24:02 » |
|
Bubi kutyám 3 gyermeket szült tegnap este. Éppen megvárta hogy hazaérjek a munkából. De aranyos! Én voltam a szülészbácsi és egyben nagypapa is. 2 bézs lány és egy csoki fiú. Most másfél hónapig nem tud szegény ágyban aludni (így legalább kényelmesen alhatok), meg furcsa lesz hogy üres a párnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. November 28. - 17:04:26 » |
|
Bubi kutyám 3 gyermeket szült tegnap este. Éppen megvárta hogy hazaérjek a munkából. De aranyos! Én voltam a szülészbácsi és egyben nagypapa is. 2 bézs lány és egy csoki fiú. Most másfél hónapig nem tud szegény ágyban aludni (így legalább kényelmesen alhatok), meg furcsa lesz hogy üres a párnám. Gratulálunk a kutyikhoz,nagy élmény egy allátszülésnél ott lenni.Bár nem értem,hogy miért nem tud ágyban aludni?Az a minimum hogy átadod a kis családnak az ágyadat nem?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. November 28. - 18:48:42 » |
|
Bubi kutyám 3 gyermeket szült tegnap este. Éppen megvárta hogy hazaérjek a munkából. De aranyos! Én voltam a szülészbácsi és egyben nagypapa is. 2 bézs lány és egy csoki fiú. Most másfél hónapig nem tud szegény ágyban aludni (így legalább kényelmesen alhatok), meg furcsa lesz hogy üres a párnám. a kutyád gyermeket? hmmm...és te vagy a nagypapa? Weres! Nálatok minden rendben van szexualítás terén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. November 29. - 09:16:09 » |
|
Bubi kutyám 3 gyermeket szült tegnap este. Éppen megvárta hogy hazaérjek a munkából. De aranyos! Én voltam a szülészbácsi és egyben nagypapa is. 2 bézs lány és egy csoki fiú. Most másfél hónapig nem tud szegény ágyban aludni (így legalább kényelmesen alhatok), meg furcsa lesz hogy üres a párnám. Gratulálunk a kutyikhoz,nagy élmény egy allátszülésnél ott lenni.Bár nem értem,hogy miért nem tud ágyban aludni?Az a minimum hogy átadod a kis családnak az ágyadat nem? Hát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. November 29. - 09:23:19 » |
|
Bubi kutyám 3 gyermeket szült tegnap este. Éppen megvárta hogy hazaérjek a munkából. De aranyos! Én voltam a szülészbácsi és egyben nagypapa is. 2 bézs lány és egy csoki fiú. Most másfél hónapig nem tud szegény ágyban aludni (így legalább kényelmesen alhatok), meg furcsa lesz hogy üres a párnám. a kutyád gyermeket? hmmm...és te vagy a nagypapa? Weres! Nálatok minden rendben van szexualítás terén? Sajnos nem! Ráhibáztál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. November 29. - 09:40:24 » |
|
Nálunk is van ismét cica is a kutya mellet mer az előző cicánkat megmérgezték! Őt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|