Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 09:17:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17   Le

Szerző Téma: Házi kedvenceink  (Megtekintve 66524 alkalommal)
Fer962
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #90 Dátum: 2008. Március 30. - 20:25:12 »

Nekem pumim van azt képtelenség átvizsgálni pedikg hetente fürdetem .
Az ujjbegyekkel kell a nyak környékén, a szőrtövénél simogatni a kutyát. A legtöbb esetben a nyaki ereket keresik, valamint a hát vonalát a farig.Én a spánielemből anno egy erdő melletti nap után 63 kullancsot szedtem ki.
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #91 Dátum: 2008. Március 30. - 20:28:26 »

Az ujjbegyekkel kell a nyak környékén, a szőrtövénél simogatni a kutyát. A legtöbb esetben a nyaki ereket keresik, valamint a hát vonalát a farig.Én a spánielemből anno egy erdő melletti nap után 63 kullancsot szedtem ki.
Tudod te milyen szőre van a puminak ott aztán tapogathatod teljesen be van csomozodva.
Naplózva
Fer962
Teljes tag

« Hozzászólás #92 Dátum: 2008. Március 30. - 20:29:51 »

Tudod te milyen szőre van a puminak ott aztán tapogathatod teljesen be van csomozodva.
Hát az pech
Naplózva

http://img176.imageshack.us/img176/5922/chevr3gq9.gif
Ahogy tanult barátom mondja -> "mint tudjuk sok függ mindentől"
rebelpeak
Teljes tag

« Hozzászólás #93 Dátum: 2008. április 02. - 19:49:43 »

frontline-nak hívják ezt a csepegtetőt, egy egység 2000 huf, és állítólag egy hónap védettség...anivet-nél vettük, ez a 14.ker remény u.-ban van...de persze az a gáz, hogy a kullancs nem tudja, hogy neki ezzel kezelt kutyába nem szabad mennie...
majd töltök fel fotót is, ha rájövök, hogy kell...
Naplózva
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #94 Dátum: 2008. április 02. - 22:23:26 »

Hát az pech
Nem is viszem erdőbe de még az utcára sem,hatalmas az udvar Vigyorog
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #95 Dátum: 2008. április 04. - 07:53:00 »

frontline-nak hívják ezt a csepegtetőt, egy egység 2000 huf, és állítólag egy hónap védettség...anivet-nél vettük, ez a 14.ker remény u.-ban van...de persze az a gáz, hogy a kullancs nem tudja, hogy neki ezzel kezelt kutyába nem szabad mennie...
majd töltök fel fotót is, ha rájövök, hogy kell...
Hát írd ki rá! Akkor biztosan tudni fogja! Néha én is találok adögökben, de ha van rajtuk bolha- és kullancsriasztó nyakörv, akkor nem megy beléjük.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #96 Dátum: 2008. Október 23. - 09:42:36 »

Na, Marcipán kutyám is lassan felfedezi az igazi értékeket... Csak ki ne túrjon a helyemről Vigyorog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #97 Dátum: 2008. Október 23. - 09:51:42 »

Na, Marcipán kutyám is lassan felfedezi az igazi értékeket... Csak ki ne túrjon a helyemről Vigyorog
Pedig nagyon átszellemülten néz!  Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #98 Dátum: 2008. November 22. - 21:18:16 »

Sajnos mi is úgy jártunk ahogy a tél végén a cápa.Mire hazaértünk a cicánk a bal oldalára részben lebénult.Elvittük az ügyeletre ahol nem sok jóval bíztattak,mivel a cica 18 éves lesz.Azért maradt egy kis reménysugár,mert a mancsát tudja mozgatni,de felállni nem tud.Kapott valamilyen injekciót és holnap vissza kell vinni.Reménykedünk.
Cápa,a te kutyud azóta jól van?
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #99 Dátum: 2008. November 22. - 21:22:50 »

Sajnos mi is úgy jártunk ahogy a tél végén a cápa.Mire hazaértünk a cicánk a bal oldalára részben lebénult.Elvittük az ügyeletre ahol nem sok jóval bíztattak,mivel a cica 18 éves lesz.Azért maradt egy kis reménysugár,mert a mancsát tudja mozgatni,de felállni nem tud.Kapott valamilyen injekciót és holnap vissza kell vinni.Reménykedünk.
Szegényke! Remélem jobban lesz!
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #100 Dátum: 2008. November 22. - 21:34:36 »

Ó szegény! Jobbulást neki! Biztos helyre lehet hozni, legalább annyira, hogy ha nem is egész életet, de egy "nyugdíjasat", amolyan pihengetőset tudjon élni.
Rex elvan azóta, de nagyon öregszik. Tud menni a hátsó lábaival, de erő nincs bennük, csak tartani tudja magát, hogy ne húzza a hátsó felét a földön. Ő már így éli le a hátralévő életét sajnos. 11,5 éves. Bármily kegyetlen, hisz neki is egy élete van, de ha nagyon leromlik az állapota, nem hagyom szenvedni. Sokszor látoma  szemeiben, hogy vannak fájdalmai.
(Ezek szerint Ti is hazaértetek egészben.)
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
miss bond
Bejáratós
**

« Hozzászólás #101 Dátum: 2008. November 22. - 22:03:19 »

Egy frászban vagyok Micike miatt, köszi az együttérzést, fiúk.
Most itt szuszókál békésen mellettem, mintha semmi nem történt volna... azt hiszem, valami nyugtatót kapott, és csak remélni merem, hogy közben gyógyulgat, javulgat is.
Az igazat megvallva ő már elég régóta nyugdíjazva van, hiszen igen öregecske már, és világéletében el volt kényeztetve, mint egy primadonna. Most azt mondom, bárcsak sokáig kényeztethetnénk még...
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #102 Dátum: 2008. November 23. - 15:55:53 »

Egy frászban vagyok Micike miatt, köszi az együttérzést, fiúk.
Most itt szuszókál békésen mellettem, mintha semmi nem történt volna... azt hiszem, valami nyugtatót kapott, és csak remélni merem, hogy közben gyógyulgat, javulgat is.
Az igazat megvallva ő már elég régóta nyugdíjazva van, hiszen igen öregecske már, és világéletében el volt kényeztetve, mint egy primadonna. Most azt mondom, bárcsak sokáig kényeztethetnénk még...
Tényleg elég szép korban van. Tudjátok mi lehetett a baja?
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
miss bond
Bejáratós
**

« Hozzászólás #103 Dátum: 2008. November 24. - 00:11:49 »

A helyzet nem valami rózsás, az ügyeletes doki nem is mondott nekünk semmit, viszont már a második mondatával az eutanáziára célzott, és ezt ma délben is megismételte (én meg azt méregettem közben, melyik lábammal rúgjam tökön...)
Este végre eljutottunk a megszokott dokinkhoz is, ő magyarázta el, hogy mi a helyzet valójában. Valószínűleg agyvérzése lehetett, mert központi idegrendszeri problémára gyanakodnak... valami megsérülhetett, amitől nem kap impulzusokat a bal oldala. Nem teljesen reménytelen, bár az igazat megvallva tényleg elég kicsi az esély, hogy felépüljön, a következő néhány nap fog mindent eldönteni.
Miután tegnap du. óta nem is evett a cica, kaptunk némi roboráló infúziót is, és itthon is vízben feloldott porkajával tudjuk etetni egyelőre, fecskendőből, mert nem szabad, hogy legyengüljön. Most éjszaka mintha egy kis erőre kapott volna, legalábbis a zuram már kétszer is átszólt, hogy annyit mocorog, hogy nem tud tőle aludni... (én perpill egy másik szobában laptopozom, mert állítólag attól sem szokott tudni).
A mocorgást úgy kell elképzelni persze, hogy a bal oldala a földön, és a jobb mancsain vonszolja magát szegény... de ez is több, mint a semmi, eddig leginkább csak bágyadtan pihegett. Nem adjuk fel.
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #104 Dátum: 2008. November 24. - 08:04:51 »

A helyzet nem valami rózsás, az ügyeletes doki nem is mondott nekünk semmit, viszont már a második mondatával az eutanáziára célzott, és ezt ma délben is megismételte (én meg azt méregettem közben, melyik lábammal rúgjam tökön...)
Este végre eljutottunk a megszokott dokinkhoz is, ő magyarázta el, hogy mi a helyzet valójában. Valószínűleg agyvérzése lehetett, mert központi idegrendszeri problémára gyanakodnak... valami megsérülhetett, amitől nem kap impulzusokat a bal oldala. Nem teljesen reménytelen, bár az igazat megvallva tényleg elég kicsi az esély, hogy felépüljön, a következő néhány nap fog mindent eldönteni.
Miután tegnap du. óta nem is evett a cica, kaptunk némi roboráló infúziót is, és itthon is vízben feloldott porkajával tudjuk etetni egyelőre, fecskendőből, mert nem szabad, hogy legyengüljön. Most éjszaka mintha egy kis erőre kapott volna, legalábbis a zuram már kétszer is átszólt, hogy annyit mocorog, hogy nem tud tőle aludni... (én perpill egy másik szobában laptopozom, mert állítólag attól sem szokott tudni).
A mocorgást úgy kell elképzelni persze, hogy a bal oldala a földön, és a jobb mancsain vonszolja magát szegény... de ez is több, mint a semmi, eddig leginkább csak bágyadtan pihegett. Nem adjuk fel.

Szorítok érte... !!!
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17   Fel

Ugrás: