cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2055 Dátum: 2010. November 26. - 02:38:08 » |
|
Nekem legutóbb 630km/52 liter. 8,25
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #2056 Dátum: 2010. November 26. - 07:45:26 » |
|
Az utóbbi 4 tankolás fogyis eredménye: 7,7 7,9 8,1 7,9 A mértékegységek Gidy kedvéért ( ) :l/100km Persze, csak nem a Bp-i csúcsforgalomban. Országúton, nekem is volt 7.2 klímával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #2057 Dátum: 2010. November 26. - 07:57:02 » |
|
Az utóbbi 4 tankolás fogyis eredménye: 7,7 7,9 8,1 7,9 A mértékegységek Gidy kedvéért ( ) :l/100km Persze, csak nem a Bp-i csúcsforgalomban. Országúton, nekem is volt 7.2 klímával 1/3 helyi - kisváros és környéke, 2/3 vidéki főútakból adta így ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2058 Dátum: 2010. November 26. - 08:07:51 » |
|
Nekem a városi fogyim teljesen jó e85 keveréssel, azaz ráállt az ecu rendesen. Most már nem eszik többet, mint sima benzinnel.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #2059 Dátum: 2010. November 26. - 14:19:44 » |
|
Az utóbbi 4 tankolás fogyis eredménye: 7,7 7,9 8,1 7,9 A mértékegységek Gidy kedvéért ( ) :l/100km Ezek az adatok bosszantanak!Irjuk ugy x forintból y km.Abban én jó vagyok! Az én gépem 40-45 litert fogyaszt 100km-en, és még pénzt is kapok érte, tehát nem biztos, hogy ez az ötlettel bajnok leszel. Nem is beszélve a Kapitány adatairól... Én kevesebb pénzből több km megyek csak literben nem vagyok jó. Csatlakozom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #2060 Dátum: 2010. November 26. - 21:39:02 » |
|
Vegyes menet, kivéve autópálya, 874 km 50 liter gázolajjal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2061 Dátum: 2010. November 26. - 21:41:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #2062 Dátum: 2010. November 26. - 21:50:19 » |
|
Bocs, de a téma fogyasztási adatok, nem pedig fogyasztási adatok benzines lacetti tulajoknak. Vagy szerinted azért, mert nekem sikerült gázolajos lacettit vennem, másképp kell kezelni. A taglistát figyelemmel kisérve, egyre több a gázolajos lacetti tag. Mivel "kifelejtették" a fedélzeti computert, gondoltam találok ebben a témában hasonló tulajt, aki megosztja a fogyasztási adatait. Nem a kedélyeket akartam borzolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2063 Dátum: 2010. November 26. - 21:51:31 » |
|
Bocs, de a téma fogyasztási adatok, nem pedig fogyasztási adatok benzines lacetti tulajoknak. Vagy szerinted azért, mert nekem sikerült gázolajos lacettit vennem, másképp kell kezelni. A taglistát figyelemmel kisérve, egyre több a gázolajos lacetti tag. Mivel "kifelejtették" a fedélzeti computert, gondoltam találok ebben a témában hasonló tulajt, aki megosztja a fogyasztási adatait. Nem a kedélyeket akartam borzolni.
A három vigyorgó fejet láttad??? Nyugi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #2064 Dátum: 2010. November 26. - 21:53:09 » |
|
Láttam, nyugodt vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2065 Dátum: 2010. November 26. - 21:56:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2066 Dátum: 2010. November 26. - 22:53:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2068 Dátum: 2010. November 27. - 10:39:23 » |
|
A három vigyorgó fejet láttad??? Nyugi! Ne is törődj vele hawer,ilyen az mikor valaki csak félévente néz fel a fórumra és nem tudja,hogy miről van szó,csak egyből torokra ugrik.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2069 Dátum: 2010. November 27. - 11:38:08 » |
|
A három vigyorgó fejet láttad??? Nyugi! Ne is törődj vele hawer,ilyen az mikor valaki csak félévente néz fel a fórumra és nem tudja,hogy miről van szó,csak egyből torokra ugrik. Igen igazad van! De valószínüleg személyes sértésnek vehette de ha egy pár oldalt visszanéz megértette volna, pontosan ezért nem az ő írását idéztem hanem egy újat írtam meg kiraktam a vigyorgókat is, nehogy magára vegye: nem sikerült.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|