Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2010 Dátum: 2010. Október 25. - 22:45:21 » |
|
240km osztrák autópálya, a többi város, vidék vegyesen klímázva. 548,3km - 43,81l = 7,99l/100km Alakul
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #2011 Dátum: 2010. Október 27. - 21:42:03 » |
|
Kellemesen csalódtam a Győrben található (gondolom máshol is van ilyen) OIL nevű benzinkútban.A kiváncsiság vezetett feléjük mert 10-15 forinttal olcsóbb a többi kútnál. Bár maga a kút nem igazán bizalomgerjesztő, de német anyacéghez tartozik és német minőséget reklámoznak. Az viszont tény, hogy az autó szereti jól megy vele és átlagfogyiban is 7,2 tud vele produkálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #2012 Dátum: 2010. Október 27. - 22:08:30 » |
|
892 km-nél villant fel a sárga lámpám! Igaz, hogy nyakig volt tankolva (most Lukoilnál), de szerintem akkor is jó lesz a vége. Hékás, a dízelesek és a gázosok ki vannak tiltva ebből a topicból,mert csak felizgatják a közösséget. Csak MNT van kitiltva innen meg néha a Jani. Ne tessék általánosítani Hát ez jellemző!!! Pedig én soha nem írtam olyat, hogy az enyém ennyit vagy annyit eszik. (Valóban lehet menni egy tank anyaggal 1000 km.ert) Csakhogy a kedvező fogyasztásért cserébe az én autóm értékvesztése minden elképzelést felülmúl! Akkor most kinek mennyibe is kerül az utazgatás???
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #2013 Dátum: 2010. Október 28. - 08:11:07 » |
|
Kellemesen csalódtam a Győrben található (gondolom máshol is van ilyen) OIL nevű benzinkútban.A kiváncsiság vezetett feléjük mert 10-15 forinttal olcsóbb a többi kútnál. Bár maga a kút nem igazán bizalomgerjesztő, de német anyacéghez tartozik és német minőséget reklámoznak. Az viszont tény, hogy az autó szereti jól megy vele és átlagfogyiban is 7,2 tud vele produkálni.
Én mindig (kivéve, ha nem üzemel a kártyaolvasójuk) ott tankolom az E85-t, jó fejek a kutasok, nincs nagy forgalom, mert kicsit eldugott helyen van...és senki nem tukmál prémium benzint tankolás közben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2014 Dátum: 2010. Október 28. - 20:23:38 » |
|
Én mindig (kivéve, ha nem üzemel a kártyaolvasójuk) ott tankolom az E85-t, jó fejek a kutasok, nincs nagy forgalom, mert kicsit eldugott helyen van...és senki nem tukmál prémium benzint tankolás közben. Ha lesz még tapasztalat írjátok le: Kösz
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #2015 Dátum: 2010. Október 28. - 20:44:04 » |
|
Én mindig (kivéve, ha nem üzemel a kártyaolvasójuk) ott tankolom az E85-t, jó fejek a kutasok, nincs nagy forgalom, mert kicsit eldugott helyen van...és senki nem tukmál prémium benzint tankolás közben. Ha lesz még tapasztalat írjátok le: Kösz Én és a nejem is július óta használjuk a benzinjüket és semmi gond, sőt minta ha még jobban is menne az autó mint más kutaknál levő benzinnel és itt még az osztrák kutakat is belevenném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #2016 Dátum: 2010. Október 29. - 10:41:15 » |
|
Én mindig (kivéve, ha nem üzemel a kártyaolvasójuk) ott tankolom az E85-t, jó fejek a kutasok, nincs nagy forgalom, mert kicsit eldugott helyen van...és senki nem tukmál prémium benzint tankolás közben. Ha lesz még tapasztalat írjátok le: Kösz Én és a nejem is július óta használjuk a benzinjüket és semmi gond, sőt minta ha még jobban is menne az autó mint más kutaknál levő benzinnel és itt még az osztrák kutakat is belevenném. Az E85jük a környéken a legolcsóbb, mostanában kicsit többet eszik, de ez úgy tűnik általános jelenség etanolos körökben. Náluk tankolnak a kukások, meg jó pár kamionos is, így néha bele lehet futni egy-egy nagyobb sorba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2017 Dátum: 2010. Október 30. - 14:17:42 » |
|
90km város 224km országút, mindig a megengedett sebességgel 8,2l/100km (LPG). Azt hiszem maradok a Shellgáznál. Tankoltam benzint is 40,02liter 6431,8km-re. Szerintem jobb ha nem számolom ki liter/100km-re.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2018 Dátum: 2010. Október 30. - 15:44:08 » |
|
90km város 224km országút, mindig a megengedett sebességgel 8,2l/100km (LPG). Azt hiszem maradok a Shellgáznál. Tankoltam benzint is 40,02liter 6431,8km-re. Szerintem jobb ha nem számolom ki liter/100km-re. Én kiszámoltam és ide is írom, hátha megint lusta lenne Gidy...meg had sárguljon! 0,622 liter/100km!!! Majd kitilt innen!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2019 Dátum: 2010. November 03. - 15:43:42 » |
|
Első etanolos tankom (fele E85, fele benzin) hajszálnyival 9 liter/100 km-es átlag után fogyott ki. Ez bő fél literrel rosszabb a tisztán 95-össel mért értékeknél, viszont 290 Ft körül volt literje, átlagban. 100 km-enként mindössze 200 Ft-ot spóroltam. Mondjuk az egy tank benzinnél már egy 1000-es, abból meg majdnem veszek egy pályamatricát. Jó lesz ez így!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2020 Dátum: 2010. November 10. - 14:27:53 » |
|
Holnap 15 órára jön hozzám egy szaki kis előadást tartani az E85-ös használatról, és a lehetőségekről. Akit érdekel, jöhet hozzám. Persze jó, ha tudom előre, tehát szóljon.
Utolsó fogyink, főleg Csaba: 8,6 l/100km. Ebben volt szinte minden. Pálya 200 km nagy sebességgel, sok emberrel, sok cuccal, meg országút 260 km, meg környékbeli utak, és város 200 km, és ekkor csurig töltöttem, így jött ki. De volt próbaút is, hátha nekem is besárgul, de nem, pedig Stocz utasítására vezettem. Ez már mind téli gumival történt.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2021 Dátum: 2010. November 10. - 14:32:44 » |
|
Holnap 15 órára jön hozzám egy szaki kis előadást tartani az E85-ös használatról, és a lehetőségekről. Akit érdekel, jöhet hozzám. Persze jó, ha tudom előre, tehát szóljon.
Utolsó fogyink, főleg Csaba: 8,6 l/100km. Ebben volt szinte minden. Pálya 200 km nagy sebességgel, sok emberrel, sok cuccal, meg országút 260 km, meg környékbeli utak, és város 200 km, és ekkor csurig töltöttem, így jött ki. De volt próbaút is, hátha nekem is besárgul, de nem, pedig Stocz utasítására vezettem. Ez már mind téli gumival történt.
Nekem az utolsó 7,4 lett fele autópálya+országút,a másik fele városi tötymörgés.Mostanában egyre többször sikerül 8L alá szorítanom a városi fogyit,pedig rengeteg araszolás van benne.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2022 Dátum: 2010. November 10. - 17:08:47 » |
|
Nekem meg 9 alatt van a gázos fogyim. Pedig, amikor csak lehet gázzal indítok. Most vagy valami elromlott a gázrendszerben vagy ennyivel jobb a Shellgáz.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2023 Dátum: 2010. November 10. - 20:01:27 » |
|
Holnap is Pesten leszek, csakúgy mint ma. Ha végzek a fejtágítással, lehet beugrok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2024 Dátum: 2010. November 10. - 20:51:58 » |
|
Pályán 2 kilóval, országúton meg 260-nal mentél? Ez még mind semmi, de városban is két kilóval? !!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|