Jopek
|
|
« Hozzászólás #750 Dátum: 2008. Június 16. - 16:24:53 » |
|
Gidy!Beleírsz az idézetbe!Ezért van. Imperial!Jól van, elhiszem. De nagyon ügyes vagy, nekem még sohasem sikerült 7.4 alá vinni. Az általad beillesztett idézet pedig nem az enyém, azt Kripic kolléga írta. Az Előnézet "gomb" azért van, hogy használjátok. Le tudjátok ellenőrizni, hogyan néz ki a hozzászólásotok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Imperial WTCC
Friss hús
Nem elérhető
WTCC Street
|
|
« Hozzászólás #751 Dátum: 2008. Június 16. - 20:06:35 » |
|
Jól van, elhiszem. De nagyon ügyes vagy, nekem még sohasem sikerült 7.4 alá vinni. Az általad beillesztett idézet pedig nem az enyém, azt Kripic kolléga írta. Mea culpa oh, big Jopek Manitu kolléga. Nem értem én ezeket a számtech dolgokat eléggé. Rájöttem a titokra: sokat megyek dél felé, ami ugye a Földgömbön lefelé van. Lehet, hogy csak a lejtő segít az alacsony fogyasztásban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #752 Dátum: 2008. Június 17. - 09:59:43 » |
|
Biztos nem felejtetted el egy köztes tankolásnál lenullázni a napi kilométer-számlálót... Számomra is hihetetlen egy ilyen fogyasztás...
Biztos. Mindig tele tankolom. És mindig az összes km-óra állást írom fel. Most részeredményt néztem. Figyelembe vettem, hogy a tankmutató kicsit csalhat, de így is 6,2/100 körül van újabb 200 km után. (Apróság: a WestEnd parkolójába a spirál feljárón keresztül kettesben nem képes felmenni. Azért ez gáz.) Magasabb fordulaton biztos felmegy, bár elég szűkös a spirál.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #753 Dátum: 2008. Június 17. - 12:48:42 » |
|
Jól van, elhiszem. De nagyon ügyes vagy, nekem még sohasem sikerült 7.4 alá vinni. Az általad beillesztett idézet pedig nem az enyém, azt Kripic kolléga írta. Mea culpa oh, big Jopek Manitu kolléga. Nem értem én ezeket a számtech dolgokat eléggé. Rájöttem a titokra: sokat megyek dél felé, ami ugye a Földgömbön lefelé van. Lehet, hogy csak a lejtő segít az alacsony fogyasztásban? Ja, ez lehet a magyarázat... ! Meg ha sokat mész keletről nyugatra, akkor a föld elfordul alattad, miközben átzöttyensz a kátyúkon, ergo rövidebb utakat kell megtenned...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #754 Dátum: 2008. Június 17. - 16:47:44 » |
|
Ma tankoltam. Város, klíma, néha araszolás, napi 25 Km. 10 Literre jött ki, nem repesek az örömtől!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #755 Dátum: 2008. Június 17. - 17:15:43 » |
|
Rájöttem a titokra: sokat megyek dél felé, ami ugye a Földgömbön lefelé van. Lehet, hogy csak a lejtő segít az alacsony fogyasztásban?
Tudtam, hogy van valami trükköd!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #756 Dátum: 2008. Június 18. - 14:37:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #757 Dátum: 2008. Június 19. - 07:53:24 » |
|
Nos sikerült 1 hosszabb távú fogyimérést csinálnom.Többször is 20 litereket tankolva majd a végén teletanklva tisztán városban használva olykor klímával 1860km-re 144L üa. tehát 7.7L/100km. Nem mondom,hogy világbajnok,de még sesem volt ilyen jó mert 8,2 alá eddig nem tudtam vinni.Nem sokára újjabb teszt következik ugyanis hétfőn 1 hétre megyünk a családdal a Balcsira pihenni úgyhogy autópályás lesz a mérés. Az üa.-ot most megspékeltem 1-1 flakon sárga ill. fehér STP-vel, kíváncsi leszek a hatására.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #758 Dátum: 2008. Június 27. - 20:24:14 » |
|
Alakul a dolog: Meglátogattam a húgomékat a Tisza tónál. igaz egyedül, de akkor is tetszik, hogy most már 7,47l/100 km volt a fogyim a tigrisesből. Kezdem szeretni ezért is! Meg azért, hogy veszettűl megy ám!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #759 Dátum: 2008. Június 27. - 20:56:05 » |
|
Alakul a dolog: Meglátogattam a húgomékat a Tisza tónál. igaz egyedül, de akkor is tetszik, hogy most már 7,47l/100 km volt a fogyim a tigrisesből. Kezdem szeretni ezért is! Meg azért, hogy veszettűl megy ám! Én meg a szokásos 10 litereket nyomom bele ezerrel itt városban! Hmmm.... 30 liter, 290-305 km, mikor hogy. Távolságba sem bírok 8 alá menni ezzel a benzinnel (ha nagy ritkán megyek falun kívül) mert sokat kell előzgetnem a 90-100-zal araszolgatókat. Főúton nem bírja a lelkem azt a tempót, 110-130 között érzi jól magát. (Na meg én is, amíg le nem fotóznak egyszer! ) Amúgy én is azt vettem észre, hogy megindult, fürgébb lett! (Elkerültem a 20000-et) De csak 3000 felett...alatta meg továbbra is fuldokol.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #760 Dátum: 2008. Július 02. - 12:12:39 » |
|
Most tankoltam és fél literrel kevesebbre jött ki a fogyasztás mint eddig. A körülmények kb.ugyan azok voltak és a táv is. 100 országút 260 város klímával 7,9liter. Remélem a sportlégszűrőtől van és nem csak véletlen.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #761 Dátum: 2008. Július 03. - 07:37:42 » |
|
Nos megjártam a Balcsit és fele autópálya fele bambulós tempó a balcsi körül majd 800km-es teszten az átlagfogyi 6,9l/100km-re jött ki. Azt hiszem elégedett lehetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #762 Dátum: 2008. Július 03. - 12:18:32 » |
|
Ne csak nyugdíjas tempónál mérjetek már fogyit!!! Ez így nem izgalmas!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #763 Dátum: 2008. Július 03. - 12:56:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #764 Dátum: 2008. Július 03. - 18:14:07 » |
|
Én a tempóra mondtam, hogy nyugdíjas! Eszem ágában sincs sértegetni a rezervátumot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|