Imperial WTCC
Friss hús
Nem elérhető
WTCC Street
|
|
« Hozzászólás #735 Dátum: 2008. Június 07. - 22:13:10 » |
|
Vagy a számokat ismerem rosszul vagy elromlott az összes számológép a környezetemben. Ha ilyen tempóban csökken az átlagfogyasztásom, lessan termelni fogja a benzint.
5,92 l/100 km, 60 % város, 40 % pálya, többnyire klímával ÖMV
Hamar felváltva, 2-3 hetenként kicsit megpörgetve 5000-ig (hogy kiégjen a korom). Fékezés inkább motorfékkel amkkor csak lehet. (Nem tudom, ki tanácsolta, de hálás köszönet érte.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #736 Dátum: 2008. Június 08. - 10:11:47 » |
|
Vagy a számokat ismerem rosszul vagy elromlott az összes számológép a környezetemben. Ha ilyen tempóban csökken az átlagfogyasztásom, lessan termelni fogja a benzint.
5,92 l/100 km, 60 % város, 40 % pálya, többnyire klímával ÖMV
Hamar felváltva, 2-3 hetenként kicsit megpörgetve 5000-ig (hogy kiégjen a korom). Fékezés inkább motorfékkel amkkor csak lehet. (Nem tudom, ki tanácsolta, de hálás köszönet érte.)
Hát igen! A motorfékkel igen sokat lehet spórolni, főleg városban. Én is ezzel kompenzálom a pörgetést.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #737 Dátum: 2008. Június 09. - 14:03:04 » |
|
Shell 95. Pvörösvár - Pest és a dugók. 95%-ban kondival. 657 km 51 liter a tankba. Ez kb. 7.8 l / 100 km. Jó! (Megjegyzem, először sikerült 49 liternél többet tankolni, kivétel, amikor elhoztam a szalonból. De már jó régen égett a kiskút, erőst gyanítom, hogy rosszul van beállítva, nem 8 liternél jelez, már korábban!).
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #738 Dátum: 2008. Június 09. - 19:52:58 » |
|
Na úgy tűnik a folyamatos klíma visszavetette a fogyimat: 8,4 lett a szokásos rövid távokon. Azért nem bánkódom, mivel szerintem ez is nagyon jó ilyen használat mellett. Kiváncsi leszek az igazán hosszú távú fogyira amikor Horvátországba megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Imperial WTCC
Friss hús
Nem elérhető
WTCC Street
|
|
« Hozzászólás #739 Dátum: 2008. Június 13. - 22:23:51 » |
|
Azt hiszem elégedett lehetek. 44,2 liter, 737 km. Az ugye 6 l/100 km. Főleg városban, klímával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #740 Dátum: 2008. Június 14. - 07:48:23 » |
|
Azt hiszem elégedett lehetek. 44,2 liter, 737 km. Az ugye 6 l/100 km. Főleg városban, klímával.
Szerintem is.Ezzel még én is cserélnék!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #741 Dátum: 2008. Június 14. - 08:14:28 » |
|
Jól számoltál? Biztos tele tankoltál? Hihetetlen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #742 Dátum: 2008. Június 14. - 09:12:10 » |
|
Jól számoltál? Biztos tele tankoltál? Hihetetlen! Biztos nem felejtetted el egy köztes tankolásnál lenullázni a napi kilométer-számlálót... Számomra is hihetetlen egy ilyen fogyasztás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #743 Dátum: 2008. Június 14. - 11:10:00 » |
|
160 km után sikerült rátankolnom kereken 12 litert. 7,5 liter. Balatonra lefelé megpakolva, klímával 8,4 liter. Azt hiszem, egy szót nem szólok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #744 Dátum: 2008. Június 14. - 15:19:00 » |
|
160 km után sikerült rátankolnom kereken 12 litert. 7,5 liter. Balatonra lefelé megpakolva, klímával 8,4 liter. Azt hiszem, egy szót nem szólok. Bent figyeltek a kiflik a csomitartóban? Jut eszembe! Nem hivtál!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Dundi500
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #745 Dátum: 2008. Június 14. - 18:20:34 » |
|
Hali!
A képen levő Captiva, ha nem sportolok tudja folyamatosan tartani a 7,5 - 8,2 közti fogyasztást. Néha beindul rajta a részecske szürő regeneráló, ilyenkor másfél litert emel a fogyasztáson.
Ha küldöm akkor 9 - 11 l/100km.-ig eszik.
A Chevi diesel autói elég jól fogyasztanak.
.
|
|
|
Naplózva
|
.
Üdvözlettel: Dundi
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #746 Dátum: 2008. Június 15. - 08:06:37 » |
|
Hali!
A képen levő Captiva, ha nem sportolok tudja folyamatosan tartani a 7,5 - 8,2 közti fogyasztást. Néha beindul rajta a részecske szürő regeneráló, ilyenkor másfél litert emel a fogyasztáson.
Ha küldöm akkor 9 - 11 l/100km.-ig eszik.
A Chevi diesel autói elég jól fogyasztanak.
Hát ez ugye nézőpont kérdése.Azért én nem vagyok annyira eldurranva tőle.Szerintem kifelyezetten sokat eszik a diesel is.Az 1,9 Tdi Oktaviámat nem tudtam 6 liter fölé kergetni.Ez viszont lazán benyeli a 7-et kíméletes üzemben is!Szóval a nézőpontok!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Dundi500
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #747 Dátum: 2008. Június 15. - 18:57:32 » |
|
Hali mostnemtudom!1,9 Tdi Oktaviámat nem tudtam 6 liter fölé kergetni ez bizony nézőpont kérdése. No de add ide az Oktáviát, hát ha nekem sikerűl. Mindenesetre én a Captiva fogyasztásával elégedett vagyok. Van itt nálunk olyan ügyfél aki az 5-ajtós diesel Lacettije 4,2 l eszik. Én mindíg cukkolom, hogy nem igaz, Ő meg mindíg nagyon begurul rám, őlni tudna érte. Na most kinek higyj? Így én csak magamnak hiszek. .
|
|
|
Naplózva
|
.
Üdvözlettel: Dundi
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #748 Dátum: 2008. Június 15. - 20:43:13 » |
|
Hali mostnemtudom!1,9 Tdi Oktaviámat nem tudtam 6 liter fölé kergetni ez bizony nézőpont kérdése. No de add ide az Oktáviát, hát ha nekem sikerűl. Mindenesetre én a Captiva fogyasztásával elégedett vagyok. Van itt nálunk olyan ügyfél aki az 5-ajtós diesel Lacettije 4,2 l eszik. Én mindíg cukkolom, hogy nem igaz, Ő meg mindíg nagyon begurul rám, őlni tudna érte. Na most kinek higyj? Így én csak magamnak hiszek. Km függő a dolog! Enyém is 4 litert fogyaszt, csak nem 100km-enként- sajnos! Rengeteg hazugságot hallottam már fogyasztáson. Tennék ilyenkor egy próbát: 100km-re otthonától beletenni csak annyí üa-t, amit mond, és usgyi, menjen haza! Lehet, hogy elveszettnek hinnék otthon? Ezt most én irtam hozzá, de nem jelezte külön a hozzászólásomat. Miért? Mindegy! Ez a véleményem. Üdv: LadiGidy .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 15. - 20:45:31 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Imperial WTCC
Friss hús
Nem elérhető
WTCC Street
|
|
« Hozzászólás #749 Dátum: 2008. Június 16. - 14:24:07 » |
|
Biztos nem felejtetted el egy köztes tankolásnál lenullázni a napi kilométer-számlálót... Számomra is hihetetlen egy ilyen fogyasztás...
Biztos. Mindig tele tankolom. És mindig az összes km-óra állást írom fel. Most részeredményt néztem. Figyelembe vettem, hogy a tankmutató kicsit csalhat, de így is 6,2/100 körül van újabb 200 km után. (Apróság: a WestEnd parkolójába a spirál feljárón keresztül kettesben nem képes felmenni. Azért ez gáz.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|